- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- Konu Sahibi philosophy
- #2.701
benim evde bayan terliği çoğunlukta 3 bayan terliği 2 erkek terliği var erkekler terlikten çok hoşlanmıyor galiba giymek istemiyor pek3 bayan 3 erkek terligi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim evde bayan terliği çoğunlukta 3 bayan terliği 2 erkek terliği var erkekler terlikten çok hoşlanmıyor galiba giymek istemiyor pek3 bayan 3 erkek terligi
Türk kahvesini ben içtikten sonra yıkarken önce telvesiyle elimi yıkayıp sonra fincanı yikiyorum o içindeki yağıyla yumuşacık oluyo ama yumurta sarisini duymamıştım deniycemKızlar ben yüzüme maske olarak 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ve yumurta sarısını karıştırarak sürüyorum.Ardından yarım saat bekletip yıkıyorum.Yüzüm tertemiz oluyor.Her cilt tipi için kullanılabilir.Bilginize.
Tavsiye ediyorum dene favori masken olacak.Benim favorim.Eskiden maskelere döktüğüm paralara acıyorum.Türk kahvesini ben içtikten sonra yıkarken önce telvesiyle elimi yıkayıp sonra fincanı yikiyorum o içindeki yağıyla yumuşacık oluyo ama yumurta sarisini duymamıştım deniycem
bende spor yapıyorum ama boğazımı tutamıyorum senin gibi haliyle kilo vermem zorlaşıyor benimde kendimi eğitmem lazım her gün söz veriyorum ama nafileBravo kalinkaselin
Kendimle ilgili 2 özeleştirim var. Bu ARalar birşeye odaklanmıyordum. Mesela kitap okuyorum diyelim. Ani bi hareketle kapatıp telefondan birşey bakıyorum. Oturup yarım saat aralıksız okuyamıyorum.
Ve spor yapıyor olmama rağmen Boğaz'ıma sahip çıkamıyorum. Kendimi bu konuda eğitmem gerek. Tabağımın yarısını yas en fazla3/4 ünü yiyeceğim bundan böyle.
Bu 2 konu Hakkı'nda kendimi düzeltmem gerek acilen.
Ben yemek yemeyi seviyorum. Hamur işi kısır çip köfte nerde zararlı şey varsa çok severek yiyorum. Abur çubuk pek yemem. Bir de meyveyi çok tüketirim. Kendimi az yemeye alıştırmak istiyorum. Tabağı silip süpürmek değil.bende spor yapıyorum ama boğazımı tutamıyorum senin gibi haliyle kilo vermem zorlaşıyor benimde kendimi eğitmem lazım her gün söz veriyorum ama nafile
ben yemek demeyeyeim de meyveyi ve kahvaltıyı seviyorum özellikle meyve konusunda duraklamam lazım inşallah başarılı olurum. artık gündüz 3 meyve belirleyip yiyeyim akşam yemeyeyim diyorum işe yarar mı acabaBen yemek yemeyi seviyorum. Hamur işi kısır çip köfte nerde zararlı şey varsa çok severek yiyorum. Abur çubuk pek yemem. Bir de meyveyi çok tüketirim. Kendimi az yemeye alıştırmak istiyorum. Tabağı silip süpürmek değil.
Evet canım meyvenin gündüz hatta kahvaltıda yenmesi lazım buna bu aralar pek uyamasamda gündüz yenilen bir porsiyon meyvenin bi zararı yok hatta faydası var sıkıntı akşam hava karardıktan sonra yediklerimizdeben yemek demeyeyeim de meyveyi ve kahvaltıyı seviyorum özellikle meyve konusunda duraklamam lazım inşallah başarılı olurum. artık gündüz 3 meyve belirleyip yiyeyim akşam yemeyeyim diyorum işe yarar mı acaba
aklımda bulunduracağım canım sağol artık akşamları meyve yemeyeceğim. mart ayında aşılama düşünüyorum o zamana kadar kilo vermem lazımEvet canım meyvenin gündüz hatta kahvaltıda yenmesi lazım buna bu aralar pek uyamasamda gündüz yenilen bir porsiyon meyvenin bi zararı yok hatta faydası var sıkıntı akşam hava karardıktan sonra yediklerimizde
yolculukta bile yanımda oluyor mutlaka bağımlılık gibi resmenMeyveyi ben de çok seviyorum. Çantamda her daim meyve olur. Yemediğim Zaman resmen krize giriyorum.
Dusunuyorum da sevmediğim meyve varmı diye yok tadına bakmadığını tropikal meyveleri bile büyük ihtimalle seviyorumdur:)Meyveyi ben de çok seviyorum. Çantamda her daim meyve olur. Yemediğim Zaman resmen krize giriyorum.
Evde kaç tane misafir terliginiz var???
Benim dört taneydi ikisi hiç kullanılmamış ama çok çirkin di misafire koymaya utaniyodum açıkçası
Onları teyzeleme vercem kendi kullaniyo
İki tane eskidi onları balkona koydum
3 tane yeni misafir terligi aldım ama yeter mi 3 tane
Hey az kalsın unutuyordum.Birde sirke nazardan korur.
peki sirke kokmuyor mu her yerde ben de kullanmak istyorumBen sirkeyi her banyoda şampuan ve keselenme bittikten sonra bir kova suya sirkeyi koyup en son onla yıkanıyorum.Saçlarımı parlatarak kepeği önlüyor.Vücut içinse iyi bir bakteri öldürücü görevi görüyor.Ayrıca yerleri silerken vileda kovasına sirke ilave ediyorum.Hem mikropları öldürüyor.Hemde yerleri pırıl pırıl yapıyor.Birde her çorbama içmeden önce muhakkak sirke koyup içerim.Şifa niyetine.Ve ben bunların hepsini elma sirkesiyle yapıyorum.Hatta bu yaptıklarımın geçmişi bayağı uzun.O zamanlar sirke bu kadar meşhur değildi.
bunu temizlemek için mi kullanıyorsun canım ayrıca nemlendiriyormu,çğ kahveden yapıyosun dimi ben de deneyeyim,Kızlar ben yüzüme maske olarak 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ve yumurta sarısını karıştırarak sürüyorum.Ardından yarım saat bekletip yıkıyorum.Yüzüm tertemiz oluyor.Her cilt tipi için kullanılabilir.Bilginize.