- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.621
Temizlik yaparken zor olmuyomu acabaayy kızlar benimde kv geldi aklıma siz yazınca...
allahım heryer dolap ve sıkış tepiş dolu..
oğlu askerden geldi daha hazırlık sınıfı kıtabı duruyor...
okurken ben daraldim burada yaa ne yapiyor bu insanlarTemizlik yaparken zor olmuyomu acaba
Benim bi arkadaşım var annesi ve babası katırcıoğlu karili kocali adam elektronik seyler,marangoz zimpirtilari, terziligi var kumaşlar iplikler belki lazım olur diye koridoru boydan dolap yaptırmışlar ve o kadar uzun koridorları varki full dolap tren gibi içini arkadaşım bi açtı kafayı yersiniz ne ararsanız ... Annesi elişi incik boncuk hastası sürekli örgü orer , örgü oyuncaklar el isleri yazma lar vs...
Salonlarında iki tane vitrin var o eskinin vitrinleri olur ya oymali kakmali iki tane bide içi tıklım tıklım oğullarının ilkokuldaki kalem trasina kadar duruyor çocuk şu an universite iki de çocuğun oyuncaklari kadının kendi ördüğü oyuncaklar
Ben bi kere oğlumla gittim arkadaşa çocuk napcani nereye elliceni şaşırdı koltukların üstünde danteller tv sehpasinin tüm gözleri koltukların yanına katlı uzun dar kitaplık gibi bisiler koymuşlar onların içi dolu
Mutfağı hiç anlatmim her yer o kadar dolu ki koridor tipi mutfakta geniş bi mutfakta yan yan yengeç gibi yuruyolar:)
Temizlik işine gelince kadının iki kızı var ikiside calisiyo kendi tüm gün kızlar işten sonra ikişer saat temizlik yapiyolar:)
Kızlara üniversiteye hazırlandıkları kullanılmış test kitaplarını bile attirmiyolar
Kizlar teyzem aklima geldi
O hic bisi atmaz esyalari bilmem kac senelik
Tek tabaklar, tek bardaklar bi catisi var yok yok teyzemde enistemde ayni
Herseyin en ucuzunu aliyolar
Evi 3+1 mesela
Salon takimi ben kendimi bildim bileli var
Oturma odasindaki 2kanepesi de oyle kirik falan acinca zor kapaniyo
Mutfaginda birinin evinden kalan (kiracisinin) konsol gibi bisi koymus
Kizlarinin odasindaki dolapda oyle biri vermis
Yatak odasi da ben kendimi bildim bileli var
Eski vitrinden var bufeli upuzun
Halilari ucuzundan naylon karisik supursen de supurulmemis gibi
Disarda yemek yemezler
Hazir bisi almazlar
Tatile gitmezler
En ucuzunu ararlar hep
İyimi kötümü ben anlamadım ama
Binasi + baska semtte 2dairesi gecen yilda aldigi bir yazligi var.
Yazligina gidicekmi merakla bekliyorum :)
Onun evide baya tikisik amaSanki teyzeniz sade yaşamdan ziyade , elinde olanla yaşamı tercih etmiş gibi görünüyor. Tatil, dışarıda yemek bunları bilemem ama yatak odası salon takımı falan eskiler daha sağlammış demek ki kullanıyor.
Onun evide baya tikisik ama
O bufe hincahinc dolu
Mutfak dolaplari keza oyle
Biri bisi atsa bana ver diyo ya catiya tikiyo ya evin bir kosesine.
Cati cokmezse iyi yani
Mutfagindaki konsolu biri atiyomus almisO kötüymüş o zaman. Biri bişey atacağı zaman alıp biriktiriyorsa.
Temizlik yaparken zor olmuyomu acaba
Benim bi arkadaşım var annesi ve babası katırcıoğlu karili kocali adam elektronik seyler,marangoz zimpirtilari, terziligi var kumaşlar iplikler belki lazım olur diye koridoru boydan dolap yaptırmışlar ve o kadar uzun koridorları varki full dolap tren gibi içini arkadaşım bi açtı kafayı yersiniz ne ararsanız ... Annesi elişi incik boncuk hastası sürekli örgü orer , örgü oyuncaklar el isleri yazma lar vs...
Salonlarında iki tane vitrin var o eskinin vitrinleri olur ya oymali kakmali iki tane bide içi tıklım tıklım
oğullarının ilkokuldaki kalem trasina kadar duruyor çocuk şu an universite iki de çocuğun oyuncaklari kadının kendi ördüğü oyuncaklar
Ben bi kere oğlumla gittim arkadaşa çocuk napcani nereye elliceni şaşırdı koltukların üstünde danteller tv
sehpasinin tüm gözleri koltukların yanına katlı uzun dar kitaplık gibi bisiler koymuşlar onların içi dolu
Mutfağı hiç anlatmim her yer o kadar dolu ki koridor tipi mutfakta geniş bi mutfakta yan yan yengeç gibi yuruyolar:)
Temizlik işine gelince kadının iki kızı var ikiside calisiyo kendi tüm gün kızlar işten sonra ikişer saat temizlik
yapiyolar:)
Kızlara üniversiteye hazırlandıkları kullanılmış test kitaplarını bile attirmiyolar
bızdede ev tasınırken normal tarıfenın uzerınde fıyat cıkarmıslardıYeminle böyle bir evde yaşamayı bırak misafirliğe bile gidemem ben başım ağrır migrenim azar.Allah akıl versin bu insanlara.Benimde böyle bir tanıdım var taşınırlken iki kamyon dolusu eşya çıktı evden .
Kizlar teyzem aklima geldi
O hic bisi atmaz esyalari bilmem kac senelik
Tek tabaklar, tek bardaklar bi catisi var yok yok teyzemde enistemde ayni
Herseyin en ucuzunu aliyolar
Evi 3+1 mesela
Salon takimi ben kendimi bildim bileli var
Oturma odasindaki 2kanepesi de oyle kirik falan acinca zor kapaniyo
tatlı tatlı güldüm...hay teyzeniz çok yaşasın emi....olsun yaaa böyle şeyler.az olsun..farklılıklar olmalı ki farkı olsun...daha sağken anılıyorlar işte...kötülükleriyle değil...olsun olsun...gizliden gizliye seviyorum bu tür şeyleri...
Mutfaginda birinin evinden kalan (kiracisinin) konsol gibi bisi koymus
Kizlarinin odasindaki dolapda oyle biri vermis
Yatak odasi da ben kendimi bildim bileli var
Eski vitrinden var bufeli upuzun
Halilari ucuzundan naylon karisik supursen de supurulmemis gibi
Disarda yemek yemezler
Hazir bisi almazlar
Tatile gitmezler
En ucuzunu ararlar hep
İyimi kötümü ben anlamadım ama
Binasi + baska semtte 2dairesi gecen yilda aldigi bir yazligi var.
Yazligina gidicekmi merakla bekliyorum :)
bız yüklü bişey alçaksak sadece onu alıyoruz artık benim limitim 500 tl diğerleri nakit...Merhaba kızlar
Bu hafta yardımcım gelmedi. Temizlik bana kaldı. Aslında çok da iyi oldu. 2 adet yapma Çiçek attım.
Salondaki orta sehbamın ve zigonlarımın değişmesi gerektiğini farkettim. Bardak izi olmuş hep.
Kart aldı başını gitti bu ay. Uzun zamandır alışveriş yapmıyorduk. Bu ay eşim de ben de resmen kıtlıktan çıkmış gibi harcadık.
Kart kullanmayı bırakan arkadaşlar yüklü miktardaki ödemeleri Nasıl yapıyorsunuz. Örneğin eşime takım aldık. 400 TL.
Bu ay karttan nakite dönebilmek için kenara para koymayalım diyoruz. Bakalım ne kadar başarabileceğiz. Karttaki taksitler de çok fazla.
Bu ay fazla abarttık.bız yüklü bişey alçaksak sadece onu alıyoruz artık benim limitim 500 tl diğerleri nakit...
onuda çok böldürmüyoruz mesela yazın derin donrucu almayı düşünüyorum max. 4 e böldürürüm gibi...
yok canım 500 tl üstü bişey alcaksam kredi kartını kullanıyorum ve en fazla 4 taksit yapıyorumBu ay fazla abarttık.
toplqm 500 liralık limit koyuyorsun değil mi
Buna taksitler dahil mi peki.
:)))Anladım canımkalinkaselin
En son binli rakamları ne Zaman gördüm bilmiyorum. 5 bine yakın kart borcu ödediğimizi bilirim.