- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 970
- 40
- Konu Sahibi philosophy
- #2.641
yaa bir yazlık olayına girebilsem dakkasında bütün kalan fazlalıkları da oraya götüreceğim ohh missss...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim yeni okulun hayirli olsun hersey istedigin gibi olur insallah. bende az konustugum ve ilk tanistigim insanlara karsi mesafeli oldugum icin esimin ailesiyle ilk baslarda sorun yasadim senin gibi. ama daha sonra herkes birbirini anladi . esimin teyzeleri hakkini helal et hakkinda cok konustuk senin dedi bende helal olsun tanimiyorsunuz sonucta beni dedim gecistirdim. artik onlar beni zorlamiyorlar herkesle fazla icli disli olamam icin biliyorlarki mesafeli olmayi seviyorum . kredi kartini birakmak gibi bi basari göstermissin tebrik edeerim. bizim bes binliraya yakin borcu var iki üc ay icinde bitmeli diye plan yapiyoruz insalah basaririzmerhaba arkadaşlar...ne zamandır giremedim,çok şükür tayinim çıktı evime geldim.okulum güzel, evime yakın ama sanırım seneye norm fazlası olacağım,hayırlısı,nasip,kısmet..geldim ya çok şükür.
geldiğimden beri evi sadeleştirmekle uğraşıyorum ama daha çok işim var,konuyu açtığımda çılgın gibi alışveriş yapıyordum ama çok azalttım.özellikle aldığımda nereye koyacağım ve fazlalık hissi beni vazgeçiriyor,çünkü son bir yılda aldığım ve kullanmadığım birsürü şey verdim.kredi kartı artık kullanmıyorum nakit alışveriş yapıyorum.bu da çok etkili, mesela cüzdandaki para bitiyor harcayınca ve gerçekten gerekli mi düşüncesi oluşuyor.
telefonum bozulmuştu ve ben yaklaşık iki ay eski tip telefonla idare ettim bağımlılığım azalsın diye özellikle,başta zorlandım ama alıştım zamanla,gelince yeni aldım sanki daha kıymetli oldu.insan istediği herşeye hemen ulaşmamalı...
insan ilişkilerinden bahsedilmiş,ben zaten soğuk bir insanım çoğu zaman söyleyeceklerimden ne gerek var diye vazgeçerim.evlendiğimde biraz sorun oldu çünkü eşimin ailesi konuşmayı çok sever.hesap vermekten,insanların hayatıma müdahalesinden nefret ederim ama biraz aşırı bendeki törpülemeye ve daha ılımlı olmaya çalışıyorum.mesela bizde neden aramadın sormadın benle ilgilenmedin diye söylenen kişi eşimdir.yedi yıllık evliyiz artık ilgilenmesi mi kalmiş diyorum,kızıyorum... ama belkide haklı diyorum sonra kendime kızıyorum. değişmek uzun ve sancılı bir süreçmiş,yıllar önce düşündüklerim,istediklerim garip... sanırım birçoğumuz kendini gerçekleştirmenin peşindeyiz farkında olmadan,iç huzuru yakalama...bu yüzden dış dünyaya olan bağımlılığımızı azaltma peşindeyiz.
kredi karti olayi bizimde cok büyük bi sorunumuz nasil olacak bilmiyorumMerhaba kızlar
Bu hafta yardımcım gelmedi. Temizlik bana kaldı. Aslında çok da iyi oldu. 2 adet yapma Çiçek attım.
Salondaki orta sehbamın ve zigonlarımın değişmesi gerektiğini farkettim. Bardak izi olmuş hep.
Kart aldı başını gitti bu ay. Uzun zamandır alışveriş yapmıyorduk. Bu ay eşim de ben de resmen kıtlıktan çıkmış gibi harcadık.
Kart kullanmayı bırakan arkadaşlar yüklü miktardaki ödemeleri Nasıl yapıyorsunuz. Örneğin eşime takım aldık. 400 TL.
Bu ay karttan nakite dönebilmek için kenara para koymayalım diyoruz. Bakalım ne kadar başarabileceğiz. Karttaki taksitler de çok fazla.
M maviduvar1 bu konuda senin fikirlerini takipte olacagim biz market alisveriside cok nadir yapiyoruz karttan yalniz sürekli yola gidiyoruz ve bilet aliyoruz bide üstüne taksitler var insallah basarili oluruzheyecandorukta aramıza hoş geldin. şimdiden allah kavuştursun diyeyim.
ne kadar güzel şeyler yazmışsın. keşke ben de evliliğimin ilk yıllarında bilinçli olsaymışım. ama şimdi bakıyorum da o zamanlar resmen çocukmuşum.
philosophy hayırlı olsun yeni okulun.
Saye- karta karşı savaş açtık ailecek artık. bu ay ki kart borcumuz 4600 tl. gerçi bu ay özel bir aydı. fazladan harcama yaptık. ama bundan sonra arabaların mazotları ve toplu market alışverişi dışında kart yok. netten alışverişl yaparsak da hemen vadesiz hesaptan ödeyeceğiz.
merhaba hoş geldin sade yaşama...Hoş buldum. Allah razı olsun teşekkür ederim :) Ben ailemde bazı yanlışları ne yazık ki çok küçükken gördüğüm için biraz erken büyümek durumunda kaldım sanırım... Ama zararın neresinden dönülse kâr ben sizden çok ilham alıyorum
merhaba hoş geldin sade yaşama...
neden sıkılalım istediğini yaz herkesin herkesten öğrenecek birşeyleri mutlaka vardır...
eşine şimdiden hayırlı teskereler diliyorum...
ben bugün gelen mailden ötürü kendimi trendyol da buldum saatlerce kaldım orda,hatta sepetimi doldurdum.
düşündüm kardeşimi arayayım oda istesin alayım diye.
baktım aldıklarım yazlık,aman yaza daha çok var hem hala kilo verebilirim kardeşimde şimdi al der bedeni olmaz dedim kendi kendime şak diye siteden çıktım buraya geldim.. mutlu hissediyor.
bizimde çok taksidimiz var. buraya yazmamayım ne kadar olduğunu. sen anla işte.M maviduvar1 bu konuda senin fikirlerini takipte olacagim biz market alisveriside cok nadir yapiyoruz karttan yalniz sürekli yola gidiyoruz ve bilet aliyoruz bide üstüne taksitler var insallah basarili oluruz
Eee sen de hoşgeldin o zaman aramızaSade yaşam topiğinizi bir solukta okudum.Güzel
bende sadeleştiğimden beri dağınıklığı önleyemiyorum malesef ama toparlamam daha kısa zmanımı alıyo:)Ben esya degistiriyorum bu bahaneyle baya bisiler attim yine
Biblolar, yapma cicekler, uzun ince bir gumuslugum vardi o da evden cikiyo
Odam baya bi sade olcak artik.
Tozu az, temizlemesi daha kolay
Atilcak bisiler bakiyorum bulamadim daha
(Baya arınmısım)
Artik evim beni hic yormuyo carcabuk toparlaniyo, eski daginikligi yok desem yeri