sade yaşam

çok yazmak istiyorum....yazacak çok şeyim var...hem gündeme,,,hem geçmişe...gündeme yakın olana yazasım var okurken...diğer taraftan sadelikle ilgili paylaşmak istediklerim ya da deneyimlediklerim.....aslına her okuduğuma yazasım var..en iyisi bu saatteilk aklıma gelenleri yazayım...kimse unutulmuş sayılmasın...böyle bir çözüm buldum şimdilik....
biraz aklımda kalandan,,,,biraz burdan....

kapalılık konusunda....ben buna baş örtme diyorum...kapalılık kelimesi nedense beni biraz korkutuyor..görüyoruz,yaşıyoruz...içini boşalttılar samimi inancın..çok çok sinirlendiğim zamanlar çıkıp taksime ,taksim olması da şart değil klişe olmuş dikkat çeken bi yerde inadına açasım geldi bazı durumlarda..bir çeşit modaya dönüştü...ben bu konuda biraz demodeyim...kışın biraz anane tipi : )
yazın yaşıma daha yaraşır....
aslına benim düşünceme göre önceleri hep anane tipi vardı...yalan mı....hiç te bi sorun yoktu...herksin inancı yerindeydi kendine göre...hem inanç 90 cm lik bir kumaşta da değildi....ay bu konuda bitmez yazacaklarım...ezan okunuyor....keseyim.....

bu saatte Allah herkesin muradını versin.....herkesin gönlüne göre....

Günaydın hanımlar
Namazla başlanan günün Nasıl da güzel geçtiğini hep biliyorum. Rabb'ime çok şükür beni namaz kılan kullarından eylediği için.
Selincim aslında şaşırdım kapanma fikrine. Seni uzun zamandır tanıdığım için belki de. Allah gönlüne göre versin.
Ben hiç kapanmayı düşünmedim. Zaten iş ortamım da hiç uygun değil. Olsa da ben böle olmayı çok seviyorum.

haşemaya da ön yargılı bakardım..hem gördüğüm çoğu kişi de gülünç duruyordu....suda şişkin duruyordu...sanki normal bir kıyafetle girilse daha az dikkat çeker gibiydi...deneyimledikten sonra anladım ki benim gördüklerim tamamen ticarii anlayışla satışa sunulmuş fiyatça ucuz ürünlerdi...sırf bu yüzden yarım kollusunu aldım kullandım ilk...içine girer rahat hareket edemem diye..yalnız benim aldığım biraz acelece alınmış(son an da gelen bir tatil teklfiyle)bir üründü...5 6 yıl öncesinde pahalıcaya almıştım...tatil sevinci kazıklanma ya da beğendiğini alma diyelim umutturdu...çok kullanışlı çıktı...ne şişti ne bişey..çok ta yakıştı..
ay burda da kendimi beğendim oldu şimdi...
özet;kaliteli ve de üzerine giyip te çok beğendiğiniz haşemaya evet....mutlaka beğendiğiniz olmalı....

hı...aklıma gelmişken....papatya....tefin hayırlı olsun..arabacığın da...kıymetlidir şimdi..Allah kazadan beladan korusun....
geztapo...geçmiş olsun dileklerini okuyunca utandım...inşallah şimdi dha iyisin..

aşşşk uğramamış yine...inşallah mutlu mesut yavrusunu büyütüyordur içerisinde...

...............................................

sirkeyi bir kaç kez denedim saçımı durularken....evet biraz mat oluyor...ama havalı da oluyor ne yalan söyliyiiim..hani bazen kendinizi güzel hissedersiniz saçınız yüzünüze düşü düşü verir yüzünüze...ya da ben de öyle oldu...kendizine güzelliğne ya da ne bileyim işte tam anlatımı bulamadım şimdi ...özü:biraz daha tatlı az daha hoş görünüyiiim diye düşünenler olabilir neden olmasın...benim gibi sürekli yerinde durmayan çocuk peşindeyseniz yapma etme kelimelerinin yeribne kullanılabilecek yeni birşeyler arıyorsanız.....çocuğunuzun iki lastik tokası söndürüverir havanızı...heh heh...

çamaşır suyundan ben de vazgeçemiyorum...siz wc yi nasıl kullandığınızı biliyorsunuz...ama çocuklar ve misafirler? özellikle çocuklar....çok doğal tabiii...
bu konuda maalesef 4 5 kiloluk olanlardan....çamaşır suyu değil canııım...jelleşmiş olanlardan.

100 oje...........200 okunmak için alınmış kitap.:KK57::KK57::KK57:

kızkardeşime çok kızarım......bazasının altı sayısı bilinmedik(en az 20 küsür)çantası var...daha geçen hafta 9 kazak almıış sırf beğenmiş diye....modelini beğenip farklı renklerde.....var olan giysilerinin her gün birini giyse mevsim yetmez:KK62:

dipleynier ne oluyor? cahilliğimi hoş görün.makyaj yapmam da...rimel olabilir mi...goguldan bakılır ya ya<asım demiştim...
ay sormuşken....etiketledi ne oluyor....nereye yazsam yazdığım mı görnüyor...gerçekten safça ve cahilce oldı/olmuştur...bir iki kere etiketledi diye bildirim geldi..

bir de bana hiç bildiri gelmiyor dedikleri bu mu bazı üyelerin.

sadelik adına ya da her ne niyetle ise verdiğiniz yaptığınız tüm güzellikler karşınız çıksın...kızıma tost hazırlıyacacağim...ama daha vakit var gibi....hoş ça kalın....sevgiyle kalın.

yazım hataları için özür...düzeletecek kadar değil yazacak kadar sürem var....

.

Geçtiğimiz yaz evimi böcek bastı ama bu bildiğimiz normal boceklerden diil minnacık telefonun feneriyle zor görünen sarimsi boceklerdi kurtulana kadar akla karayı seçtim ve bu boceklerden bir ayda kurtuldum tabi bu arada sürekli araştırma yaptım ve bu böcek istilası yüzünden yıkama makinasını almaya karar vermiştim ama kullanan kim varsa görüştüğüm ister ihlasin olsun ister başka bi marka olsun herkes ilk bir yıl yada bir ay yada bi kaç sefer kullanıp sonra kullanmadığını soyledi

Şimdi kaba bi hesap yap kafanda evdeki halilarini yıkamaya verince toplam ne kadar tutuyo ??? Benimki 90 tl falan tutuyo ihlasin robotları şu an 3.5 - 4 bin arasinda ben hakikatini senede iki kere yıkamaya versem ortalama 100 tl den hesaplayim senede 200... 10 senede 2000 lira 10 sene sonra halilarimi komple değiştiriyim diyelim hadi 1500 lira tutsun 500 de koltuk yıkamaya verdiğini düşün kendini yormaya değmez ben bu mantıkla almaktan vazgeçtim ama buharlı temizleyici dusunuyosan ki benim kafamda o var ama hala kararsızım:)
cnm buhar makinesi alırsan bana da bilgi verirmisin,işe gercekten yarıyor mu acaba

haşemaya da ön yargılı bakardım..hem gördüğüm çoğu kişi de gülünç duruyordu....suda şişkin duruyordu...sanki normal bir kıyafetle girilse daha az dikkat çeker gibiydi...deneyimledikten sonra anladım ki benim gördüklerim tamamen ticarii anlayışla satışa sunulmuş fiyatça ucuz ürünlerdi...sırf bu yüzden yarım kollusunu aldım kullandım ilk...içine girer rahat hareket edemem diye..yalnız benim aldığım biraz acelece alınmış(son an da gelen bir tatil teklfiyle)bir üründü...5 6 yıl öncesinde pahalıcaya almıştım...tatil sevinci kazıklanma ya da beğendiğini alma diyelim umutturdu...çok kullanışlı çıktı...ne şişti ne bişey..çok ta yakıştı..
ay burda da kendimi beğendim oldu şimdi...
özet;kaliteli ve de üzerine giyip te çok beğendiğiniz haşemaya evet....mutlaka beğendiğiniz olmalı....

hı...aklıma gelmişken....papatya....tefin hayırlı olsun..arabacığın da...kıymetlidir şimdi..Allah kazadan beladan korusun....
geztapo...geçmiş olsun dileklerini okuyunca utandım...inşallah şimdi dha iyisin..

aşşşk uğramamış yine...inşallah mutlu mesut yavrusunu büyütüyordur içerisinde...

...............................................

sirkeyi bir kaç kez denedim saçımı durularken....evet biraz mat oluyor...ama havalı da oluyor ne yalan söyliyiiim..hani bazen kendinizi güzel hissedersiniz saçınız yüzünüze düşü düşü verir yüzünüze...ya da ben de öyle oldu...kendizine güzelliğne ya da ne bileyim işte tam anlatımı bulamadım şimdi ...özü:biraz daha tatlı az daha hoş görünüyiiim diye düşünenler olabilir neden olmasın...benim gibi sürekli yerinde durmayan çocuk peşindeyseniz yapma etme kelimelerinin yeribne kullanılabilecek yeni birşeyler arıyorsanız.....çocuğunuzun iki lastik tokası söndürüverir havanızı...heh heh...

çamaşır suyundan ben de vazgeçemiyorum...siz wc yi nasıl kullandığınızı biliyorsunuz...ama çocuklar ve misafirler? özellikle çocuklar....çok doğal tabiii...
bu konuda maalesef 4 5 kiloluk olanlardan....çamaşır suyu değil canııım...jelleşmiş olanlardan.

100 oje...........200 okunmak için alınmış kitap.:KK57::KK57::KK57:

kızkardeşime çok kızarım......bazasının altı sayısı bilinmedik(en az 20 küsür)çantası var...daha geçen hafta 9 kazak almıış sırf beğenmiş diye....modelini beğenip farklı renklerde.....var olan giysilerinin her gün birini giyse mevsim yetmez:KK62:

dipleynier ne oluyor? cahilliğimi hoş görün.makyaj yapmam da...rimel olabilir mi...goguldan bakılır ya ya<asım demiştim...
ay sormuşken....etiketledi ne oluyor....nereye yazsam yazdığım mı görnüyor...gerçekten safça ve cahilce oldı/olmuştur...bir iki kere etiketledi diye bildirim geldi..

bir de bana hiç bildiri gelmiyor dedikleri bu mu bazı üyelerin.

sadelik adına ya da her ne niyetle ise verdiğiniz yaptığınız tüm güzellikler karşınız çıksın...kızıma tost hazırlıyacacağim...ama daha vakit var gibi....hoş ça kalın....sevgiyle kalın.

yazım hataları için özür...düzeletecek kadar değil yazacak kadar sürem var....
Cnm dipliner eyeliner gibi kirpik dibine cekiliyo ya hani kalın gosteriyo ondan.
Etiket @ bunu nickinin basina koyunca biri seni etiketliyo konuda sende birinden bahsederken @ bunun yanina nicki koyman yeterli

Mesela DenizGeldi DenizGeldi
tr_lelli tr_lelli

Bildirimde topigin saginda takip et var konuyu takibe aliyosun kim ne yazarsa bildirim geliyo
Yani benden bahsetmeseler bile her yeni yorumda bildirim geliyo

Ben bikini giydim baya sonra oglum oldu ve hafif catlaklarim olustu bikiniyi o goruntume yakistiramadim mayo giymeye basladim gecen yaz tatile giderken hem mayomu hemde tankinimi goturdum(tankinim sortlu falandı) once bi mayomla girdim ki cesmede yani herkes bikinili yinede rahat hissetmedim kendimi.
Sortlu olanla daha rahat ettim.

Ben yapı olarak dikkat cekmeyi cok sevmiyorum
Giysidede sade sıklikdan yanayim hep
Hic dolabimda renkli kiyafetim yoktur.
Dar pantolon ve dar bluz seviyorum
Eskiden dekoltede seviyodum omuz sirt falan aştım hepsini suan hic istemiyorum giymek

Tayt bile giymedim bu sene hic icimden gelmedi.
Demekki diyorum yavas yavas oluyo boyle seyler
Belim acilmasin diye mesela hep daha uzun aliyorum bluzlarimi

Bi anda olmuyo kapanamam galiba suan yani hazir degilim ama yavas yavas oluyo bisiler.

Makyaj anlayisim goz kalemi ve cok renkli olmayan ruj/balım.
Bbkrem bazen kullaniyorum.
Takı sevmiyorum sadece kupe ve saat seviyorum.

Ben de baya sadeyim aslında he topige uygunum :KK66:

Cildime evde bakim yapiyorum kil maskesi,kahve peelingi, kirpiklerime vazalin suruyorum aklima geldikce
Saclarima bakim yaglari suruyorum

DenizGeldi DenizGeldi burdayım canım okuyorum
bebişim çok iyi teyzeleri kız olcak allahın izni ile
2 li taramada gördü doktorum ve çok akıllı kız beni hiç zorlmadı
alışveriş içn bişey yapmadım sadece kendime hamile pantolonu aldım o kadar 40 tl verdim
göbek hafif belli etti kendini sıkmayayım diye aldım
başka bisey yok son 1 buçuk ay markete de uğramadım günlük yoğurt süt ekmek o kadr buzdolabında ne varsa
bitirdim buzluk dahil daha pazartesi aldım o da 7 öğünlük haftalık alsam daha iyi olcak galiba 89 tl verdim 4 hafta alsam 400 gider mantıklı geldi
k.kartlarını topluyoruz allahın izni ile 2 3 aya biterler
arabamızı uygun bi karla bugün satıyoruz bi süre iyi bişey denk gelene kadar almıycaz
eşim uzun süre bi arabaya binmez al sat al sat baya bi değerde araba yaptı gene aynı yapacak galiba

Kızlar merhaba.

Hayatımda ilk kez 50 li kilolardayım. Hem de can acıtan 50 ler. Kendimi bildim bileli hep 48 - 49 kilolardaydım. Evlendim bir sene sonraki kilom (sigarayı bırakmanın, masa başı bir işte çalışmanın,havuçlu keki enfes yapıyor olmamın da etkisiyle) 56.:KK51:

Çok sebze tüketen bir aileyiz. Ayın 25 günü belki. Bakliyat ve sebze yenir bizim evde.

Yazın haftada 3 gün yüzüyorum. Tüm kaslarım çalışıyor, kondisyon kazanıyorum. Araştırdım ve buna yakın spor olarak eğitmen olan bir arkadaşımın da önerisiyle ip atlamaya başladım. Hem yağ yakıyor, hem bütün kasları çalıştırıyor.
Diyet değil de daha dikkatli beslendiğim takdirde 52 kiloya inmek için kendime 2 ay veriyorum.

Yazın hem yürüyüş hem yüzme hem de ip atlamayla 50 kiloyu zaten her türlü görürüm diye düşünüyorum.

Ekmeği kahvaltı dışında hiç tüketmiyorum. Hamur işleri, pirinç pilavı yalnızca ayda bir kez yapacağım. Sağlıklı yaşamayı çok önemsiyorum ben. Resmen vicdan azabı yaşıyorum şu an.

2 aydır hiç kıyafet almadım kendime. Mart ayında belki kendimi ödüllendirebilirim.

Bir de kışın benim için her şey çok zor. Disiplin sıfır. Temizlik yapmak işkence. Sabahları 5.30 da kalkmaya o kadar alışmıştım ve zamanımı o kadar iyi yönetiyordum ki. Şu an çok çok zor oluyor. Yataktan çıkamıyorum. Tek dikkat ettiğim mutfak. Mutfak temiz olmalı.
Ama diğer türlü yarısı kanepeden yere sürünen battaniyem, aylarca elimde sürünen atkı, sehpanın üstündeki yarısı erimiş mumlar, kanepelerin kol kısmında duran kitaplar, yarısı içilmiş bitki çayı,elimde kış başından beri sürünen örgü atkı. Salonda ki bu dağınıklık beni mutlu ediyor. Kış demek yaşanmışlık demek, dağınıklık demek. yaza kadar beni böyle bıraksınlar istiyorum.

Ama eşim çok düzenli. O biraz rahatsız oluyor.

Yani yazın başka ben kışın bambaşka ben.

yeniden fit olabilirim değil mi kızlar?

Kızlar merhaba.

Hayatımda ilk kez 50 li kilolardayım. Hem de can acıtan 50 ler. Kendimi bildim bileli hep 48 - 49 kilolardaydım. Evlendim bir sene sonraki kilom (sigarayı bırakmanın, masa başı bir işte çalışmanın,havuçlu keki enfes yapıyor olmamın da etkisiyle) 56.:KK51:

Çok sebze tüketen bir aileyiz. Ayın 25 günü belki. Bakliyat ve sebze yenir bizim evde.

Yazın haftada 3 gün yüzüyorum. Tüm kaslarım çalışıyor, kondisyon kazanıyorum. Araştırdım ve buna yakın spor olarak eğitmen olan bir arkadaşımın da önerisiyle ip atlamaya başladım. Hem yağ yakıyor, hem bütün kasları çalıştırıyor.
Diyet değil de daha dikkatli beslendiğim takdirde 52 kiloya inmek için kendime 2 ay veriyorum.

Yazın hem yürüyüş hem yüzme hem de ip atlamayla 50 kiloyu zaten her türlü görürüm diye düşünüyorum.

Ekmeği kahvaltı dışında hiç tüketmiyorum. Hamur işleri, pirinç pilavı yalnızca ayda bir kez yapacağım. Sağlıklı yaşamayı çok önemsiyorum ben. Resmen vicdan azabı yaşıyorum şu an.

2 aydır hiç kıyafet almadım kendime. Mart ayında belki kendimi ödüllendirebilirim.

Bir de kışın benim için her şey çok zor. Disiplin sıfır. Temizlik yapmak işkence. Sabahları 5.30 da kalkmaya o kadar alışmıştım ve zamanımı o kadar iyi yönetiyordum ki. Şu an çok çok zor oluyor. Yataktan çıkamıyorum. Tek dikkat ettiğim mutfak. Mutfak temiz olmalı.
Ama diğer türlü yarısı kanepeden yere sürünen battaniyem, aylarca elimde sürünen atkı, sehpanın üstündeki yarısı erimiş mumlar, kanepelerin kol kısmında duran kitaplar, yarısı içilmiş bitki çayı,elimde kış başından beri sürünen örgü atkı. Salonda ki bu dağınıklık beni mutlu ediyor. Kış demek yaşanmışlık demek, dağınıklık demek. yaza kadar beni böyle bıraksınlar istiyorum.

Ama eşim çok düzenli. O biraz rahatsız oluyor.

Yani yazın başka ben kışın bambaşka ben.

yeniden fit olabilirim değil mi kızlar?
Cnm cok guzel anlatmissin
Olunurda iste ben olamiyorum bende 56lardayim biraz dikkat ediyorum sonra misafirim gelcek diye ada oglum istedi diye pogca kek derken dikkat edemiyorum
Ekmek hic yemeden gun bitirdigim zamanlar oluyo
Yulaf ezmesine basladim yine bende 52-53olsam yeterdi.
Kısın tv karsisinda yemeyi seviyorum
Meyveler,biskuviler,tatlilar.
Canim sutlu tatli istiyo yapicam bugun bide boyle bisi var
Canim istediginde yapmazsam yemesem gunlerce aklimdan cikmiyo.

Umarim verebilirsin/verebilirim.

kızlar hamileyken kaç kilo aldınız ben 3 aylık olduk 2 2,30 arası değişiyor bebekte iyi durumda

ohh :anneadayı::emir_bebek:
maşaallah canım sen vermişin ama kilonu
veremeyenler oluyor ya ondan dedim dikkatli olmam lazım:KK53::kk77:
Bende anlamadim nasil aldim verdim
50kg ile hamis kaldim
73doguma girdim
3.450bebis (bebegide yemisim gibi olmus)
Sezeryan dogum
Eve gelince 58kg(15kg hastane kaldi gerci 3.450si benle geldi :KK66:
1senede 52kgdusmustum.
Ama gecen yildan beri 56kgcakili kaldim.

Zayif hamile kalmak önemli kizlar dikkat edin.

maşallah kaç kilo ile hamile kaldın canım bide normal doğummu görünyor
61 şu an 77 yim dr normal dedi çevremdekiler hiç kg almışsın gibi durmuyo tek göbek var diyo övünmek gibi olmasın hakikaten vücudum güzel duruyo:KK70: ben iradeliyim hemencecik eski halime dönücem inşallah dert etmiyorum

Günaydın hanımlar
Namazla başlanan günün Nasıl da güzel geçtiğini hep biliyorum. Rabb'ime çok şükür beni namaz kılan kullarından eylediği için.
Selincim aslında şaşırdım kapanma fikrine. Seni uzun zamandır tanıdığım için belki de. Allah gönlüne göre versin.
Ben hiç kapanmayı düşünmedim. Zaten iş ortamım da hiç uygun değil. Olsa da ben böle olmayı çok seviyorum.
Papatyacim benim içimde hep bi kapanmak düşünmesi vardı ama etrafımda gördüğüm kapalilardan , basortusunun siyasete karismasindan , iktidarla aynı anda anilmasindan o kadar sogumustumki o düşüncenin üstü ortulmustu ama şimdi onlari aştım... Edep namus karakter insanın içindedir başında diil ben kendimi şu anda iyi hissediyorum ama o zaman daha rahat huzurlu hissedicem bunun için ortuncem:) aslında her duyan biraz sasirmiyo desem yalan olur :)

cnm buhar makinesi alırsan bana da bilgi verirmisin,işe gercekten yarıyor mu acaba
tamam canım alırsam mutlaka yazicam

Cnm dipliner eyeliner gibi kirpik dibine cekiliyo ya hani kalın gosteriyo ondan.
Etiket @ bunu nickinin basina koyunca biri seni etiketliyo konuda sende birinden bahsederken @ bunun yanina nicki koyman yeterli

Mesela DenizGeldi DenizGeldi
tr_lelli tr_lelli

Bildirimde topigin saginda takip et var konuyu takibe aliyosun kim ne yazarsa bildirim geliyo
Yani benden bahsetmeseler bile her yeni yorumda bildirim geliyo

Ben bikini giydim baya sonra oglum oldu ve hafif catlaklarim olustu bikiniyi o goruntume yakistiramadim mayo giymeye basladim gecen yaz tatile giderken hem mayomu hemde tankinimi goturdum(tankinim sortlu falandı) once bi mayomla girdim ki cesmede yani herkes bikinili yinede rahat hissetmedim kendimi.
Sortlu olanla daha rahat ettim.

Ben yapı olarak dikkat cekmeyi cok sevmiyorum
Giysidede sade sıklikdan yanayim hep
Hic dolabimda renkli kiyafetim yoktur.
Dar pantolon ve dar bluz seviyorum
Eskiden dekoltede seviyodum omuz sirt falan aştım hepsini suan hic istemiyorum giymek

Tayt bile giymedim bu sene hic icimden gelmedi.
Demekki diyorum yavas yavas oluyo boyle seyler
Belim acilmasin diye mesela hep daha uzun aliyorum bluzlarimi

Bi anda olmuyo kapanamam galiba suan yani hazir degilim ama yavas yavas oluyo bisiler.

Makyaj anlayisim goz kalemi ve cok renkli olmayan ruj/balım.
Bbkrem bazen kullaniyorum.
Takı sevmiyorum sadece kupe ve saat seviyorum.

Ben de baya sadeyim aslında he topige uygunum :KK66:

Cildime evde bakim yapiyorum kil maskesi,kahve peelingi, kirpiklerime vazalin suruyorum aklima geldikce
Saclarima bakim yaglari suruyorum
Ben kilolu olmama rağmen mayo giyen bi insansın bikini giymisligim bile vardır :)
Catlakmis , selulitmis böyle şeyleri hiç takmam beğenmeyen bakmasın düşüncesindeyim ama son üç dört senedir hatta balayindan sonra denize girerken bi utanma geldi kendimi hiç rahat hissedemedim şort ve üstüne askılı deniz kıyafeti aldım onunla giriyorum yada mayomun üstüne şort giyyodum kendimi rahat hissedemedim
Takı konusunda da ayniyla kullandığım üç dört bileklik , bissürü küpe ve saat çok takida takmam hele koca koca yüzükler dikkat çekici alımlı kolyeler takamiyorum yakışmıyor gibi geliyo:)
Genel anlamda bana da hep sade olduğumu soyluyolar dikkat çekmeyi bende pek sevmiyorum zaten bişey yapmasak bile bi yere girdiğimde dikkat çektiğimi düşünüyorum bide giyimine makyajima falan özen gostersem çok utanirim
Birinin bana dikkatli bakması , beğenmesi kadın olsun erkek olsun beni çok geriyo utandiriyo hiç rahat edemiyorum girdiğim ortamda....

Bende anlamadim nasil aldim verdim
50kg ile hamis kaldim
73doguma girdim
3.450bebis (bebegide yemisim gibi olmus)
Sezeryan dogum
Eve gelince 58kg(15kg hastane kaldi gerci 3.450si benle geldi :KK66:
1senede 52kgdusmustum.
Ama gecen yildan beri 56kgcakili kaldim.

Zayif hamile kalmak önemli kizlar dikkat edin.

61 şu an 77 yim dr normal dedi çevremdekiler hiç kg almışsın gibi durmuyo tek göbek var diyo övünmek gibi olmasın hakikaten vücudum güzel duruyo:KK70: ben iradeliyim hemencecik eski halime dönücem inşallah dert etmiyorum
kızlar sağolun fkir almak iyi oluyor
bende 60 la kaldım bakalım kaç olucam
tr_lelli tr_lelli canım bütün kiloları bırakıp gelmişin maşallah
şimdi kilo vermek istiyorsan protein ağırlıklı beslen biraz çabucak verirsin
sadevehuzurlu sadevehuzurlu canım bizde çıtır anne oluruz inşş
seninki erken ama senden tüyo alırım ben de :emir_bebek::anneadayı::KK200:

AsSsk AsSsk 3kilo daha
Et,kofte falan cok aram iyi degil.
Abur cuburu kesmem lazim
Mesela kahvalti yapmadim
2mandalina 1 muz yedim
2kurabiye yedim
Canim yemek degil boyle seyler istiyo hep
Haylafy biskuvi,kurabiye,etimek, halley ondan veremiyorum.

Kendime yemek yapiyorum mesela yagsiz falan evdekiler o yemegi sevmiyo mesela yesilmercimek diyelim bi yiyorum sonra daha yuzune bakmiyorum oyle dolapda duruyo.

Bakalım yaza kadar nolcak.

X