- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.535
- Konu Sahibi philosophy
- #2.421
çok yazmak istiyorum....yazacak çok şeyim var...hem gündeme,,,hem geçmişe...gündeme yakın olana yazasım var okurken...diğer taraftan sadelikle ilgili paylaşmak istediklerim ya da deneyimlediklerim.....aslına her okuduğuma yazasım var..en iyisi bu saatteilk aklıma gelenleri yazayım...kimse unutulmuş sayılmasın...böyle bir çözüm buldum şimdilik....
biraz aklımda kalandan,,,,biraz burdan....
kapalılık konusunda....ben buna baş örtme diyorum...kapalılık kelimesi nedense beni biraz korkutuyor..görüyoruz,yaşıyoruz...içini boşalttılar samimi inancın..çok çok sinirlendiğim zamanlar çıkıp taksime ,taksim olması da şart değil klişe olmuş dikkat çeken bi yerde inadına açasım geldi bazı durumlarda..bir çeşit modaya dönüştü...ben bu konuda biraz demodeyim...kışın biraz anane tipi : )
yazın yaşıma daha yaraşır....
aslına benim düşünceme göre önceleri hep anane tipi vardı...yalan mı....hiç te bi sorun yoktu...herksin inancı yerindeydi kendine göre...hem inanç 90 cm lik bir kumaşta da değildi....ay bu konuda bitmez yazacaklarım...ezan okunuyor....keseyim.....
bu saatte Allah herkesin muradını versin.....herkesin gönlüne göre....
biraz aklımda kalandan,,,,biraz burdan....
kapalılık konusunda....ben buna baş örtme diyorum...kapalılık kelimesi nedense beni biraz korkutuyor..görüyoruz,yaşıyoruz...içini boşalttılar samimi inancın..çok çok sinirlendiğim zamanlar çıkıp taksime ,taksim olması da şart değil klişe olmuş dikkat çeken bi yerde inadına açasım geldi bazı durumlarda..bir çeşit modaya dönüştü...ben bu konuda biraz demodeyim...kışın biraz anane tipi : )
yazın yaşıma daha yaraşır....
aslına benim düşünceme göre önceleri hep anane tipi vardı...yalan mı....hiç te bi sorun yoktu...herksin inancı yerindeydi kendine göre...hem inanç 90 cm lik bir kumaşta da değildi....ay bu konuda bitmez yazacaklarım...ezan okunuyor....keseyim.....
bu saatte Allah herkesin muradını versin.....herkesin gönlüne göre....