- 1 Mart 2010
- 44.661
- 113.566
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.401
Boyamayi cok aklimdan gecirdim bayada arastirdim video falan ama simdi diyelim ki zimpara yaptim boyadim ufak darbe alinca soyulursa alttan kahve cikar kotu durur surekli onu kollamakla da ugrasilmaz ki.canım bence deriyi ver acı kahveyi de bence kreme boya
Bende de aynı makineden var. Geçen yıl çiş eğitimi veririken 10 günde bir yıkamaya gönderdim gene de makineyi kullanmadım. O kadar yani. . .
Boyamayi cok aklimdan gecirdim bayada arastirdim video falan ama simdi diyelim ki zimpara yaptim boyadim ufak darbe alinca soyulursa alttan kahve cikar kotu durur surekli onu kollamakla da ugrasilmaz ki.
Boyarsam boyle olursa diye cesaret edemiyorum
Yenileride 200tl alamam suan.
Cok sağol cnmC CallanPinckney bende ihlasın robotu var hem supurge hem yıkama olan zimbirti.
Supurge hali cekimi falan on numara memnunum 9yıldır da kullaniyorum.
Yıkama olayina gelirsek zor.
Cok ugtastiriyo güc istiyo.
Yani beni yoruyo 1defa yikadim ama hic benim harcım degilmis.
Cok bastirmak istiyo suyunu iyi cekmek icin falan.
Yani benim gibi cabuk sıkılan birine göre degil.
Halilarimi her yaz yikamaya veriyorum duruma gorede siliyorum bazen.
Agustos da yikandilar mesela gecen ay mutfak ve yatak odası yollugumu sildim.
Su havalar azicik isinsin oglumun odasindakini silicem.
Silmek bana daha kolay geliyo.
Zigonlar baya isimi goruyo 10yilliklar ama hic cizik yokderi olanları hediye et diğerinide kullan canım yada eskitme tarzı boya yada 1-2 yıl daha kullan ve değiştir :)
Papatyacim tebrik ettim mi hatirlamiyorum ettiysem yine ediyim:) arabani kazasız belasız kullan hayırlı olsun canım sen çoktan haketmistin:) dahada güzelleri olsunÇok sağol canım benim...
Rabbim daha iyilerini size nasip etsin inşallah
Sanırım bu sefer hakettim...
Elektrik kırmızısı fiestami bende bayılıyorum ona:)sevgili M maviduvar1 güzel günlerde kullan inşallah kazasız belasız...
aceba senin için mahsuru yoksa modelini rengini öğrenebilir miyim..?
şimdi sen araba aldım yazınca benimde bir bordo fiesta aşkım geldi
.Kızlar halı yıkama makinesi almak istiyorum
Bu konuda ne düşünüyorsunuz
o zaman dekupaj yap üstüne eskitme tarzda bişeyler o zaman darbe de belli olaz benceBoyamayi cok aklimdan gecirdim bayada arastirdim video falan ama simdi diyelim ki zimpara yaptim boyadim ufak darbe alinca soyulursa alttan kahve cikar kotu durur surekli onu kollamakla da ugrasilmaz ki.
Boyarsam boyle olursa diye cesaret edemiyorum
Yenileride 200tl alamam suan.
Tamam bekliyorum:)
Benim için çok önemli bi karardı aslında bu kararı vereli üç yıl oluyor kapanicam dedim ama zamanı ni bilmiyodumkalinkaselin ne iyi etmissin
Ferah ferah mis mis otur cnm
Bende daha kapalı ve daha vucut hatlarimi belirginlestirmeyen seyler giymeye basladim yavas yavas.
Eskiden severdim artik sevmiyorum
Kendimi hic rahat hissetmiyorumm
Gecen yaz baya yol kat ettim.
Daha derli toplu daha rahat kiyafetlerle tatilimi gecirdim.
Kapanabilirmiyim bilmiyorum suan erken sanki yani hazir degilim ama giyimden basladim
Ayni gibiyiz.Benim için çok önemli bi karardı aslında bu kararı vereli üç yıl oluyor kapanicam dedim ama zamanı ni bilmiyodum
Oturdum düşündüm asla vazgecemiyceklerim
-oje
-dipleynier
-tatillerde denize girmek
*Üç yıl önce ojeyle başladım yaklaşık 100 kadar önem vardı hepsini arkadaşlarımın ergen kızlarına da gittim ve üç yıldır sadece iki kere oje sürdüm düğünde
*dipleynier im bittiğinde almadım şu an kullanmıyorum sadece rimel kullaniyorum kapanırsam şeffaf rimel kullanırım yada hiç kullanmayabilirim
*ve deniz bunu da hasemayla asabilecegini dusunuyorum
Sanırım iki ay içinde kapanmış ol cam hayırlısıyla.... Dolabimi temizlemek için de bahanem oldu :)
Ben bi anda yapamazdım kendimi çok iyi tanıyorum bi heveslenip sonra pismanda olabilirdim kendimi iyi hazirlamam gerekiyodu:) onu yaptığıma inanıyorum bide etrafima bi senedir kapanicam diyorum yani kimse kapandigima şok olmiycak hazırlık sürecim için buda çok onemliydiAyni gibiyiz.
Bende oje cok seviyorum
Yazin uzun kollu,deniz olayi, elbiselerim iste hep bahaneler.