- 30 Eylül 2015
- 329
- 187
-
- Konu Sahibi philosophy
Sosyal ağlar çok zaman kaybiİsteklerimiz hiç bitmez, ama ihtiyaçlarımız bitebilir.
O yüzden israftan kaçınmak için 'buna gerçekten ihtiyacım var mı?' sorusunu sorabilirsiniz.
Sosyal ağlara gelince , hepsini 3 yıl önce kapattım. Hiç bir zaman eksikliğini hissetmedim. Müthiş bir hafifleme kendime ayıracağım onca zaman kazandım.
aynen o mutlu olsunda ne istiyorsa onu yesinHer güzelin bir zorluğu olur.sağlık olsun
Maşallah ikinizedeaynen o mutlu olsunda ne istiyorsa onu yesin
maşallah hiç hasta oldugunu görmedim ya
kesinlikle...Sosyal ağlar çok zaman kaybi
tamam canım ben bakayımEvkur da özdilek marka uyku seti vardı azraya ben secmiştim. çokta güzel uygundu. sonuçta bebek oldugu için kumasıda %100 pamuk oluyor. Yada beyaz yorganla nevresim takımı araştır. Yani benim çocugum olsa ayrı ayrı alıcam.
Kizlar yemek seçimi ve ona gore pazardan alırım desenizde bunu zamanla yapamiyoz.Siz nasıl yapiyonuz
sağol canımMaşallah ikinizede
tamam canım ben bakayım
o ne istiyorsa onu alıyım bende
kendi bebişime senin tavsiyelerine uyarım :)
hergün aynı şeyi yemiyor benim değişik kocamBen yemek programı yaptım yani pazardan 1 hafta aldıgımız 2 hafta gidiyor.Yemek yapsam 2 gün yiyoruz yanına baska seyler ekliyorum. Sadece domates çabuk bitiyor.
ben hep ölçülü yapıyorum ama misafirden kalanlar falan oluyorBende bu aralar yoğurt kaplatrını atmıyorum mesela yıkayıp gun içinde yemek artıklarını onda biriktirip akşam çöp çıkarırken kapıya koyuyorum hayvanlar yiyor çok mutlu oluyorum hem çöpü dağıtmıyorlar hem karınları doyuyor :)
ben hep ölçülü yapıyorum ama misafirden kalanlar falan oluyor
bende atmıyım bari teşekkür ederim fikir için
Sosyal ağlar çok zaman kaybi
hergün aynı şeyi yemiyor benim değişik kocam
değişik şeyler yapıyorum yağlı şeyleri çok seviyorBenimkide sadece et türü seyleri 2 kez yer onuda yanına baska seyler eklersem.Sebzeyi asla 2. gün yemez. Çorba sevmez.
Bende yorgunsam yapıyorum.değişik şeyler yapıyorum yağlı şeyleri çok seviyor
çorbada haftaa 1 2
bende 1 kg kuru haşlayıp bölüp koyuyorum hemen oluyorBende yorgunsam yapıyorum.
dün dondurucuya nohut hasladım patlıcan kızarttım. bu haftada biseyler yapıp atarım kısın kolay oluyor.
Yazın hadi yemek aranmıyorda kışın şart.
Bende bu aralar yoğurt kaplatrını atmıyorum mesela yıkayıp gun içinde yemek artıklarını onda biriktirip akşam çöp çıkarırken kapıya koyuyorum hayvanlar yiyor çok mutlu oluyorum hem çöpü dağıtmıyorlar hem karınları doyuyor :)
Bravo size. Valla duygulandım. Sokak hayvanlarına hiç kıyamam. İyi niyetiniz daim olsun.