sade yaşam

İsteklerimiz hiç bitmez, ama ihtiyaçlarımız bitebilir.

O yüzden israftan kaçınmak için 'buna gerçekten ihtiyacım var mı?' sorusunu sorabilirsiniz.

Sosyal ağlara gelince , hepsini 3 yıl önce kapattım. Hiç bir zaman eksikliğini hissetmedim. Müthiş bir hafifleme kendime ayıracağım onca zaman kazandım.
Sosyal ağlar çok zaman kaybi

Evkur da özdilek marka uyku seti vardı azraya ben secmiştim. çokta güzel uygundu. sonuçta bebek oldugu için kumasıda %100 pamuk oluyor. Yada beyaz yorganla nevresim takımı araştır. Yani benim çocugum olsa ayrı ayrı alıcam.
tamam canım ben bakayım
o ne istiyorsa onu alıyım bende
kendi bebişime senin tavsiyelerine uyarım :)

Bende bu aralar yoğurt kaplatrını atmıyorum mesela yıkayıp gun içinde yemek artıklarını onda biriktirip akşam çöp çıkarırken kapıya koyuyorum hayvanlar yiyor çok mutlu oluyorum hem çöpü dağıtmıyorlar hem karınları doyuyor :)
ben hep ölçülü yapıyorum ama misafirden kalanlar falan oluyor
bende atmıyım bari teşekkür ederim fikir için

ben hep ölçülü yapıyorum ama misafirden kalanlar falan oluyor
bende atmıyım bari teşekkür ederim fikir için

rica ederim benım eşimin çalışma saati değiştiği için illaki kalan oluyor. hiç bişe olmazsa süt koyarım diye düşündüm :)

Bende bu aralar yoğurt kaplatrını atmıyorum mesela yıkayıp gun içinde yemek artıklarını onda biriktirip akşam çöp çıkarırken kapıya koyuyorum hayvanlar yiyor çok mutlu oluyorum hem çöpü dağıtmıyorlar hem karınları doyuyor :)

Bravo size. Valla duygulandım. Sokak hayvanlarına hiç kıyamam. İyi niyetiniz daim olsun.

Bravo size. Valla duygulandım. Sokak hayvanlarına hiç kıyamam. İyi niyetiniz daim olsun.

teşekkür ederim keşke elimizden daha çok sey gelse. bide şu teneke kâğıt toplayanlar almasa kutularımı daha iyi olacak ama neyse onlarında ona ihtiyacı var demekki :) keşke herkes koysa az öz bişeyler.

X