- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Valla hayatım ben de 2 yıldır bebe boku temizliyorum.. çok da heyecanlı bir hayatım var sayılmazPucca gunluk gibi hayatlar beee. Bende son 1 senedir monoton bir sekilde bebe boku temizliyorum
Eltimle ilgili şüphem kesinlikle yok da çocuk bi sıkıntı yaratır mı diye şeyaptım ben. Şimdiye kadar randevulaşma dışında bana yazıp çizme arama gibi bişey hiç yapmadı yani ama ne biliim biraz beğeniyi fazla kaçırmış anladığım kadarıyla..Yani eltidir bu yine de güven olmaz bence dedikodu yapabilir hiç ummadığın bir anda ben olsam bir daha gitmem
Kuafor nasil bi yerdi? Anlatsana birazPucca gunluk gibi hayatlar beee. Bende son 1 senedir monoton bir sekilde bebe boku temizliyorum
Bence o da söylemezdi ama olayı diğer arkadaşımız da duyduğu için belki ondan önce söylemek istemiştir, bi de yarı kestim ben tam anlattırmadım hatta, bu kadarı yetti yani bana sonradan da tekrar sormadım. Ne aşkı zaten de hiç ve kesinlikle laubali bi insan değil öyle insanlarla hiç işim olmaz 1 kere gider bi daha uğramazdım öyle olsa. Nezaket çerçevesinde iltifat falan ediyo ama asla bi sululuk falan yapmadı bana şimdiye kadar.Sanki kuaforu kaybetmekten daha buyuk bir sorununuz var gibi ama isin ciddiyetini anlamadiniz mi anlayamadim.
Eltinizin uyari niteliginde soylemis oldugunu dusunmek istiyorum.
Cunku boyle bir sey ne soylenir ne dinlenilir
Ne bileyim orada kuaforun agzinin payi verilmeliydi sanki.
Cunku ne munasebet.
Sanki bekar genc kizlar gibi Aliden flort haberi getirmis gibi davranmis eltiniz.
Kuafore gelince asiktan ziyade laubali ve bos bogaz biri gibi geldi.
Asiksa bile geri zekali sanirim cunku ne olursa olsun k.biraderinizi taniyan, eltinizi, sizi taniyan evli oldugunuzu bilen kisi baskasinin yaninda boyle konusabiliyorsa ya delidir ya da delirmek uzeredir.
Gitseniz de gitmeseniz de once duracagi yeri bildirmeniz sart gibi.
Bana kuaför bulNe bicim muhabbet bu yhaaayaw evli kadinsin eltin ayri sacmaliyo tuylerim diken diken oldu yemin ediyorum.. elin evli
Karisina bayiliyorum cehenneme gelirim filan derkenesini tanimiyoruz ama esin duyarsa cehennemin kapisindan yer ayirtsin kendine Alicik
Sendeki
Israrda sacma bu durumda bu lafi ettiyse etmediyse hayatta bir daha gitmeZdim
Kuafor mu oda ne ? 2 aydir gidip saçlarımı kestireyim dedigim bir yerr vardi ora miydi acep. 3. Ayi da deviririm bu gidisleKuafor nasil bi yerdi? Anlatsana biraz
Hahha bu yuzden tanidik yere cok gitmemek lazim.. en fazla 2-3 sonrasi iyi olmiyor.Cidden derde bak dedim içimden. Tek derdiniz kuaför bulmak olsun. Ayrıca kuaför de olsa bu kadar abartı bir samimiyet kurmak çok ilginç. Uzak durun saçınız da uzasın başka kuaför mu yok bulursunuz bir tane illaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?