- 2 Aralık 2011
- 2.938
- 8.865
-
- Konu Sahibi gibigibiyim
Siz niye dinlediniz demek istemedim.Bence o da söylemezdi ama olayı diğer arkadaşımız da duyduğu için belki ondan önce söylemek istemiştir, bi de yarı kestim ben tam anlattırmadım hatta, bu kadarı yetti yani bana sonradan da tekrar sormadım. Ne aşkı zaten de hiç ve kesinlikle laubali bi insan değil öyle insanlarla hiç işim olmaz 1 kere gider bi daha uğramazdım öyle olsa. Nezaket çerçevesinde iltifat falan ediyo ama asla bi sululuk falan yapmadı bana şimdiye kadar.
Bir de bana sor. Abartı bir samimiyetim yoktu arkadaşla. 2 yıldır gittiğim kuaför kahvemi yudumlayıp dedikodu yapıyorum yani her kadın gibi.Cidden derde bak dedim içimden. Tek derdiniz kuaför bulmak olsun. Ayrıca kuaför de olsa bu kadar abartı bir samimiyet kurmak çok ilginç. Uzak durun saçınız da uzasın başka kuaför mu yok bulursunuz bir tane illaki.
Ya işte o kadar yıldır kuaför o kadar büyük dert oldu ki yani ben çok da takık biri değilimdir saçıma ama yemin ederim yıllarca kesime başka boyaya başka yere gittim. 2 yıldır çocuk var öyle sürekli kuaföre gidecek zamanım da yok evde eltim boyuyodu hamileyken falan, ben de onunkini.. Sonra kbiraderim size süper kuaför buldum dedi bizi buraya gönderdi işte.. İyiydi hoştu 2 yıldır mutluyduk da... olmadı bu olay hiç yaa canım sıkıldıHahha bu yuzden tanidik yere cok gitmemek lazim.. en fazla 2-3 sonrasi iyi olmiyor.
Ben kuaforu seviyorum genel anlamda kahvemi icip cene caliyorum.. kadinlarin kuaforunde stres attigi soylenir. Surekli farkli yere gidersen derdini her seferinde anlatsan bile sklmamis oluyir kimse
En son mayısta sac kestirdim. Benim durum daha vahimKuafor mu oda ne ? 2 aydir gidip saçlarımı kestireyim dedigim bir yerr vardi ora miydi acep. 3. Ayi da deviririm bu gidisle
Eltinle samimiyetini bilmiyorum ama o da guvenilir degil gibi..brn sana bunu soyleyecek olsam o cocuga dikkat et diyerek baslardim olaya.. uyari niteliginde yaniYa işte o kadar yıldır kuaför o kadar büyük dert oldu ki yani ben çok da takık biri değilimdir saçıma ama yemin ederim yıllarca kesime başka boyaya başka yere gittim. 2 yıldır çocuk var öyle sürekli kuaföre gidecek zamanım da yok evde eltim boyuyodu hamileyken falan, ben de onunkini.. Sonra kbiraderim size süper kuaför buldum dedi bizi buraya gönderdi işte.. İyiydi hoştu 2 yıldır mutluyduk da... olmadı bu olay hiç yaa canım sıkıldı
Beğenilmek benim için sürpriz değil hayatım.. Mesele; bu olay sadece beğenilmek mi??Bir başka erkek tarafından beğenilmek hoşuna gitti sanırım, yoksa sorduğun sorunun cevabı belli...
Sen mevzuyu yanlış anladin 2 yildir kuaföre gitmiyorum. 2 aydir karar asamasindayim 3 aya gelecek hala uygulamaya koyamadimEn son mayısta sac kestirdim. Benim durum daha vahim
Ben sürpriz demedim! Evli barklı kadınsın, kendinden yaşça küçük bir birey, üstelik ailenden birisine seni beğendiğini, senin için cehenneme bile geleceğini söylüyor ve sen "dip boyam geldi o kuaföre gitmeli miyim?" diyorsun. PesBeğenilmek benim için sürpriz değil hayatım.. Mesele; bu olay sadece beğenilmek mi??
8 yıldır eltiyiz samimiyetimiz abla/kardeş gibi.. Eltimin biraz yaşı küçük ufak da bir çatlaklığı vardır genel olarak biraz rahat bi kızdır. Ben susturmasam daha anlatacaktı kuzenim de vardı yanımızda. .okunu çıkatmasın o da tamam diyip kestim. Yine kuaförsüz kaldık dedim. Saçmalama yaa bişey yapacak bi çocuk değil falan dedi..Eltinle samimiyetini bilmiyorum ama o da guvenilir degil gibi..brn sana bunu soyleyecek olsam o cocuga dikkat et diyerek baslardim olaya.. uyari niteliginde yani
Ama maalesef erkekler bu konuda daha iyibayan (kadınların çalıştığı) kuaför bulun. erkek kuaförler bi garip oluyor ya... elini çenesine koymuş "ay cicim sana perçem çok yakışır" dedikleri aklıma geliyor.yada bana öyle denk geldi.
cevap olarak gitmeyin... dedikodu malzemesi olursunuz gitmeye devam ederseniz...
Şu tereddütü bile yaşamayacak kadar "evli barklı namuslu" olamadık işte napcaksın :)Ben sürpriz demedim! Evli barklı kadınsın, kendinden yaşça küçük bir birey, üstelik ailenden birisine seni beğendiğini, senin için cehenneme bile geleceğini söylüyor ve sen "dip boyam geldi o kuaföre gitmeli miyim?" diyorsun. Pes
Ah canm kardesim, gel ben keseyim saciniSen mevzuyu yanlış anladin 2 yildir kuaföre gitmiyorum. 2 aydir karar asamasindayim 3 aya gelecek hala uygulamaya koyamadim