Saçmasapan işler :/

Bu kuaföre gitmeye devam etmeli miyim?

• Git bence bişey olmaz

OY: 12 24,0%
  • Gitme bence uygun olmaz

OY: 38 76,0%

• Ankete Katılan
    50
Bence o da söylemezdi ama olayı diğer arkadaşımız da duyduğu için belki ondan önce söylemek istemiştir, bi de yarı kestim ben tam anlattırmadım hatta, bu kadarı yetti yani bana sonradan da tekrar sormadım. Ne aşkı zaten de hiç ve kesinlikle laubali bi insan değil öyle insanlarla hiç işim olmaz 1 kere gider bi daha uğramazdım öyle olsa. Nezaket çerçevesinde iltifat falan ediyo ama asla bi sululuk falan yapmadı bana şimdiye kadar.
Siz niye dinlediniz demek istemedim.
Elti dinleyecegine hemen bir aksiyon almaliydi diye dusundum adeta ilani ask etmesini dinlemeseydi yani.

Cocuk iltifatin dozunu mu kacirdi elti mi abartti bilemiyorum ama esinize evliliginize size saygisi olan biri konustuklarina dikkat etmeliydi.
Ayrica iltifatin da dozu var ya hani, belki bir sey hissetmiyorsa bile yaydigi enerjiyi yanlis anlamis olabilirler yanlis yansitmis olabilir kuafor, dolayisiyla o da bir cesit bos bogazlik, sululuk gibi geldi bana.

Elti falan yazıyor da ben niyeyse sizin bekar olduğunuzu düşünmüştüm başta, evli insanlar için hiç uygun bir konuşma tarzı değil. Eltinize de güvenemedim bir anlık kötü olmanıza bakar bu lafların değiştirilerek anlatışması. Gitmeyin bir daha o kuaföre bence.

Cidden derde bak dedim içimden. Tek derdiniz kuaför bulmak olsun. Ayrıca kuaför de olsa bu kadar abartı bir samimiyet kurmak çok ilginç. Uzak durun saçınız da uzasın başka kuaför mu yok bulursunuz bir tane illaki.
Bir de bana sor. Abartı bir samimiyetim yoktu arkadaşla. 2 yıldır gittiğim kuaför kahvemi yudumlayıp dedikodu yapıyorum yani her kadın gibi.

bayan (kadınların çalıştığı) kuaför bulun. erkek kuaförler bi garip oluyor ya... elini çenesine koymuş "ay cicim sana perçem çok yakışır" dedikleri aklıma geliyor :KK53: .yada bana öyle denk geldi.

cevap olarak gitmeyin... dedikodu malzemesi olursunuz gitmeye devam ederseniz...

Hahha bu yuzden tanidik yere cok gitmemek lazim.. en fazla 2-3 sonrasi iyi olmiyor.

Ben kuaforu seviyorum genel anlamda kahvemi icip cene caliyorum.. kadinlarin kuaforunde stres attigi soylenir. Surekli farkli yere gidersen derdini her seferinde anlatsan bile sklmamis oluyir kimse😐😂😂
Ya işte o kadar yıldır kuaför o kadar büyük dert oldu ki yani ben çok da takık biri değilimdir saçıma ama yemin ederim yıllarca kesime başka boyaya başka yere gittim. 2 yıldır çocuk var öyle sürekli kuaföre gidecek zamanım da yok evde eltim boyuyodu hamileyken falan, ben de onunkini.. Sonra kbiraderim size süper kuaför buldum dedi bizi buraya gönderdi işte.. İyiydi hoştu 2 yıldır mutluyduk da... olmadı bu olay hiç yaa canım sıkıldı :işsiz:

Ya işte o kadar yıldır kuaför o kadar büyük dert oldu ki yani ben çok da takık biri değilimdir saçıma ama yemin ederim yıllarca kesime başka boyaya başka yere gittim. 2 yıldır çocuk var öyle sürekli kuaföre gidecek zamanım da yok evde eltim boyuyodu hamileyken falan, ben de onunkini.. Sonra kbiraderim size süper kuaför buldum dedi bizi buraya gönderdi işte.. İyiydi hoştu 2 yıldır mutluyduk da... olmadı bu olay hiç yaa canım sıkıldı :işsiz:
Eltinle samimiyetini bilmiyorum ama o da guvenilir degil gibi..brn sana bunu soyleyecek olsam o cocuga dikkat et diyerek baslardim olaya.. uyari niteliginde yani

Ben giderim ne olacak ki ben kendimi bildikten sonra :KK66: ayrıca kaç yasındayım bana asılan bebeleri saysam 🤣 çocuklar delirmiş en az 15 yaş küçük uşaklar resmen yüz versem peşime düşecekler hiç sallamiyorum. Tek git oyu verende benim 🤣

Beğenilmek benim için sürpriz değil hayatım.. Mesele; bu olay sadece beğenilmek mi??
Ben sürpriz demedim! Evli barklı kadınsın, kendinden yaşça küçük bir birey, üstelik ailenden birisine seni beğendiğini, senin için cehenneme bile geleceğini söylüyor ve sen "dip boyam geldi o kuaföre gitmeli miyim?" diyorsun. Pes :işsiz:

Eltinle samimiyetini bilmiyorum ama o da guvenilir degil gibi..brn sana bunu soyleyecek olsam o cocuga dikkat et diyerek baslardim olaya.. uyari niteliginde yani
8 yıldır eltiyiz samimiyetimiz abla/kardeş gibi.. Eltimin biraz yaşı küçük ufak da bir çatlaklığı vardır genel olarak biraz rahat bi kızdır. Ben susturmasam daha anlatacaktı kuzenim de vardı yanımızda. .okunu çıkatmasın o da tamam diyip kestim. Yine kuaförsüz kaldık dedim. Saçmalama yaa bişey yapacak bi çocuk değil falan dedi..

bayan (kadınların çalıştığı) kuaför bulun. erkek kuaförler bi garip oluyor ya... elini çenesine koymuş "ay cicim sana perçem çok yakışır" dedikleri aklıma geliyor :KK53: .yada bana öyle denk geldi.

cevap olarak gitmeyin... dedikodu malzemesi olursunuz gitmeye devam ederseniz...
Ama maalesef erkekler bu konuda daha iyi 🤐

erkek kuaförlerde cidden var böyle boşboğazlık yaa.

gidip geçen x'e neler demişsin vs gibi şakayla karışık haddini bildirerek durumuna baksanız mı bi? ciddiye alacak değilsiniz neticede bu şekilde konuşmaması gerektiğini anlar hem.

Niye herkes bu kadar tepki vermis ya 🤣 tipik kuaför hele de sürekli gittiğin kuaförse ama su elti işin içinde olmasaydi iyiydi bi ondan hoşlanmadim

Ben sürpriz demedim! Evli barklı kadınsın, kendinden yaşça küçük bir birey, üstelik ailenden birisine seni beğendiğini, senin için cehenneme bile geleceğini söylüyor ve sen "dip boyam geldi o kuaföre gitmeli miyim?" diyorsun. Pes :işsiz:
Şu tereddütü bile yaşamayacak kadar "evli barklı namuslu" olamadık işte napcaksın :)

X