- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.234
-
- Konu Sahibi gibigibiyim
Eşimi burda böyle saçma bişey için linçletmezdim açıkçası , çünkü ben bunu zaten mevzu etmezdim, hiç kıskanç bi insan değilim. Benim eşim her gün onlarca kadınla muhatap oluyor.. Emin olun arkasından böyle diyen de, bundan fazlasını diyen de çok fazla oluyordur çünkü yakışıklı bi adam. Bunları düşünecek olsaydım bu işi yapan bi adamla 10 yıldır birlikte olamazdım emin olun :) Ama yine de ben gitmeyeceğim o kuaföreEşin, arkasından böyle konuşan bir kadının iş yerine gitse ne dişünürsün? Adamı linçleriz burda çünkü uygun değil.
Kesimi iyi olduğu için kuaförünüzden vazgeçemiyorsunuz, yanlış bir cevap mı verdim?Siz niye bu kadar "BOŞ" yapıyosunuz yaa gerçekten merak ettim?
"SİZ" evet sadece tek başınıza "SİZ" anlamak istediğinizi anladınız, ilk yorumunuzda da yazdığınız gibi. Çünkü zihniniz sizi böyle muhteşem(!) fikirlere yönlendiriyor. "BİZ" de bunu aptal olmadığımız anlayabiliyoruz. İroniler falan da tam oturmuyor yani pek beceremiyorsunuzKesimi iyi olduğu için kuaförünüzden vazgeçemiyorsunuz, yanlış bir cevap mı verdim?
Cevabım boş ve yanlışsa,başka bir sebep var da, biz mi anlayamadık?
Ayyy ben kesin kıskanırdimEşimi burda böyle saçma bişey için linçletmezdim açıkçası , çünkü ben bunu zaten mevzu etmezdim, hiç kıskanç bi insan değilim. Benim eşim her gün onlarca kadınla muhatap oluyor.. Emin olun arkasından böyle diyen de, bundan fazlasını diyen de çok fazla oluyordur çünkü yakışıklı bi adam. Bunları düşünecek olsaydım bu işi yapan bi adamla 10 yıldır birlikte olamazdım emin olun :) Ama yine de ben gitmeyeceğim o kuaföre
Benim de içime sinmedi gitmiycem canım :) Boşboğazlığın kitabını yazmış canım kuaförüm sağolsunGibicim merhaba eşimin kuaförü kadın olsa onun için cehenneme giderim aşık olmamaya direniyorum dese kuaför salonuna gider saçından tutar yerlerde surerdimkuaförüne bağını anlıyorum benim de kuaförüm erkek ve altı senedir giderim böyle bir durum varsa gitmemen daha iyi herkes duymuş şaka falan yapıyor olsa da belki de değil bence bosbogaz biriymiş
Yapıyor tabi yapmaz mıAyyy ben kesin kıskanırdimbir yandan çok güzel özel günlerde sana da makyaj yapıyordur Gibi ..
Iyide eltiniz neden böyle konuşturuyor ki kuaförü?Eltimle ilgili şüphem kesinlikle yok da çocuk bi sıkıntı yaratır mı diye şeyaptım ben. Şimdiye kadar randevulaşma dışında bana yazıp çizme arama gibi bişey hiç yapmadı yani ama ne biliim biraz beğeniyi fazla kaçırmış anladığım kadarıyla..
Ya bilmiyorum işte o kısmı ben de anlamadım ama kız biraz rahat genel olarak.. kötü niyeti olmadığına eminim ama bazen gerektiği gibi davranamadığı konular olabiliyor, olgun bi insan değil. Ama gerçekten kötü niyetli değil çok çok iyi tanıyorum kardeşimden öte bi insandır.Iyide eltiniz neden böyle konuşturuyor ki kuaförü?
Benim evli arkadaşım,akrabam için kuaför böyle muhabbetler yapsa,sen hayırdır,evli barklı kadın hakkında bu düşüncelerin nedir,bana böyle konuşma der sustururdum,babamın oğlu değil yani ,elin adamı,oturup eltime olan ilgisini dinlemem yani.
Birde eşiniz içerde bunu anlatıyor size ballandıra ballandıra. Ne gerek var?
Kuaför ararken,çevrenizde saçıni boyatıp memnun olan insanlara sorun kime gidiyorlar diye? Sosyal medya hesaplarına bakın, artık yaptıkları saçlari çoğu paylaşıyorlar,bunlara dikkat ederek seçin. Daha iyi sonuçlar elde edersiniz. Sarı kullanmayı bıraktım bırakalı(pandemi dönemi ve sonrası)kendim boyuyorum saçimı ama kuaförde boyattığımda oluyor bazen,hic sorun yaşamadım farklı farklı yerlere gitmeme rağmen. Önerileri dikkate aliyorum. Kötu boyanmis,yıpranmış sacları bile soruyorum kime boyattın diye ki kazara gitmeyeyim diye.Konuya güncelleme yapayım.. Saçımı boyattım ama kestirmedim. Çünkü kuaför sağolsun saçımın rengini 2 ton koyu yaptı ben de sinirlendim kesimden vazgeçtim güvenemiyorum size dedimresmen simsiyah saçla geziyorum Şimdi başka kuaför buldum.. Son boya olduğu için silme yapacak tekrar boyayacak.. Başıma yine bir sürü iş geldi. İşte kuaför değiştirmeyi bu yüzden sevmiyorum sinirlerim bozuldu
Anladım ama nerede ne konuşacağını bilmeyen biri belli ki. Saf iyi niyetli de olsa bu böyle. Yukarıda anlattığım konuşmayı da sağda solda yapmayacağının garantisi yok.Ya bilmiyorum işte o kısmı ben de anlamadım ama kız biraz rahat genel olarak.. kötü niyeti olmadığına eminim ama bazen gerektiği gibi davranamadığı konular olabiliyor, olgun bi insan değil. Ama gerçekten kötü niyetli değil çok çok iyi tanıyorum kardeşimden öte bi insandır.
Açıkçası etrafım eşimin çevremdekilerin işi dolayısıyla kuaförlerle dolu desem inanır mısınız? Eşim Makyaj sanatçısı benim. Her yanımız kuaför. Ama o enerji ve beklenti dünyanın en iyi kuaförü de olsa karşılanmayabiliyor bazen işte. Birinin saçını iyi yapan benimkini yapamayabiliyor eli bana iyi gelmeyebiliyor, ya da tam tersi olabiliyor. İnanın paris kuaförlerde geziyorum ama olmayınca olmuyor bazen işteKuaför ararken,çevrenizde saçıni boyatıp memnun olan insanlara sorun kime gidiyorlar diye? Sosyal medya hesaplarına bakın, artık yaptıkları saçlari çoğu paylaşıyorlar,bunlara dikkat ederek seçin. Daha iyi sonuçlar elde edersiniz. Sarı kullanmayı bıraktım bırakalı(pandemi dönemi ve sonrası)kendim boyuyorum saçimı ama kuaförde boyattığımda oluyor bazen,hic sorun yaşamadım farklı farklı yerlere gitmeme rağmen. Önerileri dikkate aliyorum. Kötu boyanmis,yıpranmış sacları bile soruyorum kime boyattın diye ki kazara gitmeyeyim diye.
Doğrudur, kızıllık benim saçimda da oluyor,pigmentlerle alakalı o durum,yeni gittiğim kuaföre söylüyorum kızıllık oluyor saçımda diye,ona göre cila vs ayarlaniyor. Sari kullanırken de mor şampuanla dengeliyordum turunculukları.Açıkçası etrafım eşimin çevremdekilerin işi dolayısıyla kuaförlerle dolu desem inanır mısınız? Eşim Makyaj sanatçısı benim. Her yanımız kuaför. Ama o enerji ve beklenti dünyanın en iyi kuaförü de olsa karşılanmayabiliyor bazen işte. Birinin saçını iyi yapan benimkini yapamayabiliyor eli bana iyi gelmeyebiliyor, ya da tam tersi olabiliyor. İnanın paris kuaförlerde geziyorum ama olmayınca olmuyor bazen işteBenim saçım küllü kumraldı çünkü kendi rengim de o renk doğal rengine boyatmaya çalışıyorum (beyazım olmasa hiç boyatmam). Bir gidiyorum içinde kızıllık oluyor bir gidiyorum bir ton açık/koyu oluyor vs. Hadi boya tutuyor bu sefer saçlarım kısa kesim kahkülüm de var, kahkülüm düdük gibi kısa oluyor, saçım ince telli zaten çok kat atılınca ipincecik kalıyor vs. Valla en iyisi uzun düz saç ne güzel evde dip boya yapıp geçebiliyordum
aaaa Ankara Çankayadaysa bana ismini verseniz de ben gitsem bariAnkara/ÇankayaHerşeyimi bir yerden yaptırabileceğim ve memnun kalacağım bir yer... çok umutsuzum
Yana döne kuaför arıyorum özellikle kesimi iyi
ben de arıyorum kuaförKonuya güncelleme yapayım.. Saçımı boyattım ama kestirmedim. Çünkü kuaför sağolsun saçımın rengini 2 ton koyu yaptı ben de sinirlendim kesimden vazgeçtim güvenemiyorum size dedimresmen simsiyah saçla geziyorum Şimdi başka kuaför buldum.. Son boya olduğu için silme yapacak tekrar boyayacak.. Başıma yine bir sürü iş geldi. İşte kuaför değiştirmeyi bu yüzden sevmiyorum sinirlerim bozuldu
Gittim kesimim başarılı oldu baya :) ama saçımı açmadı bu dip rengi atar biraz dedi (ki öyle de oldu sonradan) Özelden yazayım isterseniz.ben de arıyorum kuaför
gittiniz mi buraya
çok sevindim sizin adınıza darısı başıma :)Gittim kesimim başarılı oldu baya :) ama saçımı açmadı bu dip rengi atar biraz dedi (ki öyle de oldu sonradan) Özelden yazayım isterseniz.