Saçmasapan Bir Duygu Hali

Evet sizinki sağlıklı bi duygu hâli, benim durumum sağlıksız bi hâl aldı, farkındayım..

çok kişi yazmış ama cevaplamamışsınız. eşinizle sorun yaşamadığınızdan emin misiniz?

vefat edip etmemesini geçtim, aynı evde biriyle evlilik hayatı yaşarken başkasına platonik duygular beslemek sadece boşlukla adlandırılabilecek bir şey değil. elinin erişebildiği, dokunabildiğin sevdiğin bir adam varsa meyletmezsin yani.

Aslında yazdığım cevaplarda bu konuya değindiğim yerler oldu, eşimle bi sorunum yok, onu kıyaslamıyorum, kendi sürdürdüğüm hayatın içinde değildi hayallerim, kendimi de farklı gibi görerek, o da bendeki gariplikleri görebiliyor, ne kadar dalıyorsun diyor mesela, ya da bazen mimik gibi şeyler oluyor, özellikle müzik dinlerken bu durumun tetiklendiğini fark ettim, eşime karşı olumsuz bi duygum yok, ama bu kişiyle kurduğum şeyleri onunla hiç kurmadım, bilmiyorum..

sizinle tıpatıp aynı şeyleri yaşıyor olan baya kişi varmış,daha da vardır mutlaka quora da buldum. çeviremicem kusura bakmayın, google translate e yapıştırırsanız az çok anlarsınız. aynı hayranlık sevgi onlarda da varmış yine haberlerde tv de vs görmuşler..

Ruh çagırma seansı yapın bakalım gelecek mi? Geldiyse evet e gelir.

Bence siz aşık olmayı özlediniz. Her kadın özler. Yanlış birşey yapmamak için hayallerle bu ihtiyaçı gideriyorsunız. O heyecan o tutku bunları artık yaşamadığınız duragan bir evliliğiniz olduğu için hayal dünyanızla tatmin oluyorsunuz

Teşekkür ederim, çevirilerden yararlanarak okumaya çalışacağım, sağ olun..

bence de bi psikologdan randevu ayarlayabilirsin. Daha yetkindir bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…