• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmasapan Bir Duygu Hali

Hergun suraya girince sasirmayacagim diyorum ama yine beni sasirtacak bir konu cikiyor kahretsin.Bugun de sasirdim cok sukur...Vefat etmis birinin sosyal medya hesabini kurcalayarak asik olmakta,hele bir de evliyken ne bileyim degisik.Kendinize farkli mesgaleler bulsaniz?Sadece hayranliktir bence.
Valla ben de anlayamadığım için işte fikir almak istiyorum, bir de beni aileme, yakın çevreme sorsanız mantıklı bulurlar, bir konuda fikri alınabilecek bir insan olarak görünürler, böyle de bi durum..

Bu durum Einstein ve Kahlodan çok farkli bide. Onlar taninmis adi olan insanlar. Burada kisi tamamen alakasiz basina gelen talihsiz kazadan dolayi haber olmus bir kisi. Bu hayranlik da değil değişik bir şey.
Bana göre değil kendim tarafından tanıdıgım bir insana da hayranlık duyabilirim ama kalkıp ay aşık oldum herhalde demem yani

Yani eşim onun gibi olsun istemek gibi değil, sanki bekârmışım da öyle tanışıyoruz gibi, ben de biliyorum ki anlayamadığım bi durum işte..
Kuzum ben uzman degilim ama anladigim sendeki, esim iyi adam, simdi evliyken bunu dusunmek ayip olur en mantiklisi ben bekar oldugumu hayal edeyim diye platonik birsey bende uyandirdigi izlenim bu

Bana göre değil kendim tarafından tanıdıgım bir insana da hayranlık duyabilirim ama kalkıp ay aşık oldum herhalde demem yani
Ama iste tanimis olmak gerek. Ben de ne guzel insanmis falan derim de cidden asik oldum demek bilemedim.

Valla ben de anlayamadığım için işte fikir almak istiyorum, bir de beni aileme, yakın çevreme sorsanız mantıklı bulurlar, bir konuda fikri alınabilecek bir insan olarak görünürler, böyle de bi durum..
Olur oyle seyler diyemeyecegim,isin icinden cikamazsaniz,uzman destegine basvurun derim

İlk olarak sizinde dediğiniz gibi saçma sapan bi duygu, düşünmeyin unutursunuz.

Ayrıca aşk falan değil bu büyütmeyin bu kadar. Hüzün şefkat ve hayranlıktır. Belki onun yapıpta sizin içinizde kaln bi anısına denk gelmişsinizdir o yüzden bi bağ kurmuşsunuzdır kendinize. Ama aşk olamaz.

Daha fazla incelemeyin hesaplarını. Bi süre sonra eşiniz de bunun sadece bi üzüntü değil hayranlık olduğunu anlar ve başınıza büyük işler açılır.

Bide böyle şeyler hep işsizlikten oluyor kusura bakmayın, yaşam tarzınızı bilmiyorum ama kendinize uğraşlar bulmalısınız.

İlk olarak sizinde dediğiniz gibi saçma sapan bi duygu, düşünmeyin unutursunuz.

Ayrıca aşk falan değil bu büyütmeyin bu kadar. Hüzün şefkat ve hayranlıktır. Belki onun yapıpta sizin içinizde kaln bi anısına denk gelmişsinizdir o yüzden bi bağ kurmuşsunuzdır kendinize. Ama aşk olamaz.

Daha fazla incelemeyin hesaplarını. Bi süre sonra eşiniz de bunun sadece bi üzüntü değil hayranlık olduğunu anlar ve başınıza büyük işler açılır.

Bide böyle şeyler hep işsizlikten oluyor kusura bakmayın, yaşam tarzınızı bilmiyorum ama kendinize uğraşlar bulmalısınız.
Aslında bu durum Ocak ayı gibi başladı, sonra bu karantina süreci falan derken sanırım bu da bi etken oldu, dediğiniz şeyden de çekinmiyor değilim, sağ olun yorumunuz için..

Konu sahibinin hayatından memnun olmadığını düşünüyorum o yüzden hayali bir hayat yaratmış olabilir kendine çünkü onu kurtardığını falan düşündüğünü söylemiş senaryoda oluşturmuş yani
Evet resmen senaryo gibi, hep aklımın bi köşesinde, ilk başta aman ya geçer falan diyordum, ama baktım, resmen kendi sebep olduğum bu durumun içine hapsolmuş gibiyim, o yüzden buraya yazıp yorum almak istedim..

Hayranlıktan başka bişey değil fazla kurcalamayın evli biri olarak
İşte hayranlık gibi geliyordu bana da, sonra işlerin benim için sarpa sarıp mantıksız olmaya başladığını görünce ama buna engel olamayınca yorum almak istedim, belki bu duruma son vermem de yardımcı olur diye..

Evet resmen senaryo gibi, hep aklımın bi köşesinde, ilk başta aman ya geçer falan diyordum, ama baktım, resmen kendi sebep olduğum bu durumun içine hapsolmuş gibiyim, o yüzden buraya yazıp yorum almak istedim..
Başka şeylerle meşgul olsanız tüm gün boyunca mesela spor yapmak,kitap okumak,yeni yemek tarifleri denemek gibi Zamanla bu düşüncelerden uzaklaşırsınız belki

Benim ilginç buldugum şey aşkı vefat etmiş bir adamda bulmanız
Herhalde diyorum beyın suçluluk hissetmemek için vefat etmiş bir adamı seçti hayatınızdaki heyecan bu sizin için
Yani neden o kişi, neden bi başkası değil, ben bu kişinin kendisiyle alakalı diye düşündüm..

Başka şeylerle meşgul olsanız tüm gün boyunca mesela spor yapmak,kitap okumak,yeni yemek tarifleri denemek gibi Zamanla bu düşüncelerden uzaklaşırsınız belki
Evet, yorumları okumak bile şimdiden iyi geldi, böyle bi şeyi çevremle paylaşmaya çekinirdim, bir de içimde tuttukça duygularım büyüyor gibi geldi, korktum..

Ben hesabını bulamadım Mert Alpaslan'ın buldum. Yazık gencecik insanlar Allah rahmet eylesin. Bence biraz imkansız olduğu için ve kafanızın icinde kendi oluşturdugunuz bi hayale anlam yüklüyorsunuz.

Ben hesabını bulamadım Mert Alpaslan'ın buldum. Yazık gencecik insanlar Allah rahmet eylesin. Bence biraz imkansız olduğu için ve kafanızın icinde kendi oluşturdugunuz bi hayale anlam yüklüyorsunuz.
Evet o kişi ve genç yaşta eşini kaybeden karısı için de üzüldüm, ama bu kişiyle ilgili duygularım, düşüncelerim çok farklı ve sıkıntılı olmaya başladı..

Back