• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmasapan Bir Duygu Hali

Yani bende bazen şehitlere yada kazada hayatını kaybeden birine bakarım sosyal medyadan, (haberlerde cenazesinde falan ailesini yada eşini nişanlısını görünce) sosyal medyadan da bakarım üzülürüm onlarında hayatı normal akışında giderken alt üst oldu bizimde ne olacağımız belli olmaz hissiyatı dışında değişik şeyler hissetmem yada şehitlere özellikle içim yanar hele küçük olanlara çocuk ya bu daha yavrum ne hayalleri varmış çok da yakışıklı tertemiz delikanlı diye düşünürüm ama sizinki çok garip desteğe ihtiyacınız var bence
Evet sizinki sağlıklı bi duygu hâli, benim durumum sağlıksız bi hâl aldı, farkındayım..

çok kişi yazmış ama cevaplamamışsınız. eşinizle sorun yaşamadığınızdan emin misiniz?

vefat edip etmemesini geçtim, aynı evde biriyle evlilik hayatı yaşarken başkasına platonik duygular beslemek sadece boşlukla adlandırılabilecek bir şey değil. elinin erişebildiği, dokunabildiğin sevdiğin bir adam varsa meyletmezsin yani.

çok kişi yazmış ama cevaplamamışsınız. eşinizle sorun yaşamadığınızdan emin misiniz?

vefat edip etmemesini geçtim, aynı evde biriyle evlilik hayatı yaşarken başkasına platonik duygular beslemek sadece boşlukla adlandırılabilecek bir şey değil. elinin erişebildiği, dokunabildiğin sevdiğin bir adam varsa meyletmezsin yani.
Aslında yazdığım cevaplarda bu konuya değindiğim yerler oldu, eşimle bi sorunum yok, onu kıyaslamıyorum, kendi sürdürdüğüm hayatın içinde değildi hayallerim, kendimi de farklı gibi görerek, o da bendeki gariplikleri görebiliyor, ne kadar dalıyorsun diyor mesela, ya da bazen mimik gibi şeyler oluyor, özellikle müzik dinlerken bu durumun tetiklendiğini fark ettim, eşime karşı olumsuz bi duygum yok, ama bu kişiyle kurduğum şeyleri onunla hiç kurmadım, bilmiyorum..

sizinle tıpatıp aynı şeyleri yaşıyor olan baya kişi varmış,daha da vardır mutlaka quora da buldum. çeviremicem kusura bakmayın, google translate e yapıştırırsanız az çok anlarsınız. aynı hayranlık sevgi onlarda da varmış yine haberlerde tv de vs görmuşler..

Hanımlar merhaba, hepinize iyi akşamlar. Ne zaman içinden çıkamadığım bir durum olsa sizlerle paylaştığım gibi, yine içinden çıkamadığım saçmasapan bir durum var, lütfen mantıklı yorumlarınızla beni kendime getirin. Ben evliyim, eşimle ilgili bir problemim yok, iyi giden bir evliliğim var şükür. Ama şöyle anlamsız bir durumum var. Belki hatırlarsınız 2019 Aralık'ta Uludağ a zirve yürüyüşü için giderken kaybolan 2 dağcı arkadaş vardı, Mert Alpaslan ve Efe Sarp. Ben bu olayı onlar kayıpken değil de, malesef vefat etmiş olarak bulunduktan sonra öğrendim. İşte her insan gibi üzüldüm, keşke sağ bulunsalardı gibi duygular, düşünceler derken.. Ben Efe Sarp' ı niyeyse merak etmeye başladım. İşte kimdir, mesleği nedir, nasıl bir insandır, böyle bi merak gelişti. Sonra bu durum sosyal hesaplarını bulup incelemeye dönüştü. Çok saçma biliyorum, ama ben giderek bu kişiyi içimde büyütmeye başladım.. Hayata karşı duruşu, dünya görüşü, dış görünüşüyle çok etkilenmeye başladım, ama bi yandan da vicdan yapıyorum. İşte eşime internette onlar ile ilgili videoları bulup gösteriyorum, sosyal hesaplarını gösteriyorum. O da dedi pandoraksk, Allah rahmet eylesin, takılma artık bu kadar diye..Kızlar ben bu kişiye sanırım aşık oldum, böyle saygıyla karışık hayranlık, şevkat gibi duygular.. Benim bu duruma son vermem için bana mantıklı yorumlarda bulunun lütfen.. Aslında şimdi burda yazarken bile saçma görünüyorum diye düşünüp utandım, ama durum bu, gün içinde vs hep aklımda, hayaller, işte onu o zor durumdan kurtarıyormuşum da aramızda bi şeyler başlıyormuş gibi şeyler.. Uzun oldu farkındayım, şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim..
Ruh çagırma seansı yapın bakalım gelecek mi? Geldiyse evet e gelir.

Bence siz aşık olmayı özlediniz. Her kadın özler. Yanlış birşey yapmamak için hayallerle bu ihtiyaçı gideriyorsunız. O heyecan o tutku bunları artık yaşamadığınız duragan bir evliliğiniz olduğu için hayal dünyanızla tatmin oluyorsunuz

sizinle tıpatıp aynı şeyleri yaşıyor olan baya kişi varmış,daha da vardır mutlaka quora da buldum. çeviremicem kusura bakmayın, google translate e yapıştırırsanız az çok anlarsınız. aynı hayranlık sevgi onlarda da varmış yine haberlerde tv de vs görmuşler..
Teşekkür ederim, çevirilerden yararlanarak okumaya çalışacağım, sağ olun..

bence de bi psikologdan randevu ayarlayabilirsin. Daha yetkindir bu konuda.

Back