• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmasapan Bir Duygu Hali

Oyle uzaktan sizi kendine hayran etti ise demek ki guzel bir hayat yasamis. Allah rahmet eylesin.

Siz de kendi hayatinizi yasasaniz, bakin olum var, goruyorsunuz. Yazik etmeyin omrunuze.
Haklısınız, işte bu duruma son verme ümidiyle yazdım ben de, belki yazılanlar beni kendime getirir diye..

Çalışıyor musunuz ya da çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bence bu kadar boş vaktinizi başka şekilde değerlendirin. Takıntı haline getirmişsiniz ve malesef devam ettikçe daha da büyüyecek. Aklınızı dağıtacak hobiler edinmeniz sizin için ve aile hayatınız için daha sağlıklı olacaktır.
Çocuğum yok, normalde çalışıyorum, karantina sürecinde evde kaldım, bu da hayaller için fırsat oldu biraz da, dediğiniz gibi takıntı hâlini aldı resmen..

İşte hayranlık gibi geliyordu bana da, sonra işlerin benim için sarpa sarıp mantıksız olmaya başladığını görünce ama buna engel olamayınca yorum almak istedim, belki bu duruma son vermem de yardımcı olur diye..
Bakmamaya çalışabilirsin sonuç olarak tanımadığın görmediğin bir insan hayatında mutluysan aşabilirsin

Hissettiğimiz her yoğun duygunun adı aşk değildir. Eşimle ilgili bir problemim yok derken ne kastediyorsunuz, önce onu sormak istiyorum. Duygusal açıdan sizi tatmin eden bir ilişki yaşamıyor olmalısınız ki, başka bir hikayeye kapılıp gitme ihtiyacı hissediyorsunuz. Allah rahmet eylesin, üzülmüştüm o dağcılara ben de, gencecik insanlar. Her insanı üzer. Ama siz üzüntüyü, hayranlığı kafanızda bir hikaye yazmak için kullanıyorsunuz. Bu aşkın değil, mutsuzluğun işareti bence. İçinizdeki bir boşluğu doldurma ihtiyacı...
Eşimle ilgili kısmı hani o bana kötü muamele ediyormuş da ondan buna yönelmişim gibi düşünülmesin diye belirttim, belki de dediğiniz gibi aslında kendimin bile farkında olmadığı durumlarım var, ondan böyle bir durum yarattım kendi kendime..

Ya kizma ama okurken ben senin yerine utandim resmen. Cok absurt bir durum. 🙄 Kendine gel bence. baktin olmuyor bir uzmandan yardim al. esine haksizlik yapiyorsun. Bilse nasil uzulur.

Ya kizma ama okurken ben senin yerine utandim resmen. Cok absurt bir durum. 🙄 Kendinize gelin baktiniz olmuyor bir uzmandan yardim alin.. esinize haksizlik yapiyorsunuz. Bilse nasil uzulur.
Haklısınız, ama işte bu kafaya resmen dank ettiren yorumlara ihtiyacım vardı, her ne kadar her gün sabah tmm pandoraksk artık bu duruma bir son veriyorsun diye kalksam da başaramıyordum, o yüzden buraya yazmak istedim..

Aaa ne kadar ilginç
Mert benim çok yakın bir arkadaşımın arkadaşıydı
Efe’yi tanımıyorum ama Mert’i biliyorum
Çok iyi bir çocuktu.Allah rahmet eylesin.

Haklısınız, ama işte bu kafaya resmen dank ettiren yorumlara ihtiyacım vardı, her ne kadar her gün sabah tmm pandoraksk artık bu duruma bir son veriyorsun diye kalksam da başaramıyordum, o yüzden buraya yazmak istedim..
Anliyorum. Mesela adamin hesabini engelleyerek ise baslayabilirsin. Fotograflari falan da varsa sil gitsin. Dusunmemeye calis 🙄 Bi sekilde aklindan cikart.

Bence bir doktora görünün . Beyninize söz geçiremiyorsunuz. Hayatta olan birisi olsa neyse de adam yaşamıyor. İlaç kullanın

Konu çok ilgimi çekti
Böyle bir sendrom mu varmış
Mert arkadasımızdı dediğim gibi
Kaliteli birikimli iyi eğitimli çocuklardı
Ne güzel hayranlık uyandırmış sizde
Çok duygulandım konuya

Aaa ne kadar ilginç
Mert benim çok yakın bir arkadaşımın arkadaşıydı
Efe’yi tanımıyorum ama Mert’i biliyorum
Çok iyi bir çocuktu.Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, şu an acaba konuyu yazarken isim vermesemiydim diye düşündüm, sizden ricam bu konuyla ilgili paylaşımda bulunmayın olur mu, sadece bu duruma son vermek için sizlerin yorumunu almak istedim..

Allah rahmet eylesin, şu an acaba konuyu yazarken isim vermesemiydim diye düşündüm, sizden ricam bu konuyla ilgili paylaşımda bulunmayın olur mu, sadece bu duruma son vermek için sizlerin yorumunu almak istedim..
Yok paylaşmam
Sadece konuya çok şaşırdım
Mert’i tanıdığım için
Efe’yi tanımıyordum
Zaten sizi de tanımıyorum paylaşmam merak etmeyin
Duygulandım ama

Konu çok ilgimi çekti
Böyle bir sendrom mu varmış
Mert arkadasımızdı dediğim gibi
Kaliteli birikimli iyi eğitimli çocuklardı
Ne güzel hayranlık uyandırmış sizde
Çok duygulandım konuya
İşte internetten okuduğum, hakkında öğrendiklerimle, birikimli, entelektüel, kendini yetiştirmiş bir insan olması bakımından etkilendiğim biri gibiyken sonra giderek durum içinden çıkamadığım bir hâl aldı, o yüzden buraya yazmak istedim..

İşte internetten okuduğum, hakkında öğrendiklerimle, birikimli, entelektüel, kendini yetiştirmiş bir insan olması bakımından etkilendiğim biri gibiyken sonra giderek durum içinden çıkamadığım bir hâl aldı, o yüzden buraya yazmak istedim..
kuzum seninde ismini paradontaks diye okuyup duruyorum ,reklam beynime işlemiş ...ki konuyla hiiç alakası yok ,pardon.

Bence bir doktora görünün . Beyninize söz geçiremiyorsunuz. Hayatta olan birisi olsa neyse de adam yaşamıyor. İlaç kullanın
İşte belki bitirebilirim düşüncesiyle dışarıdan durumun nasıl göründüğüyle ilgili yorumlar almak istedim, eğer devam ederse profesyonel yardım alacağım, buna karar verdim..

Evet anlıyorum
Hayat işte
Genç yaşta ölüm çok acı birde bu şekilde olması
Son ana kadar umutla bekledik ama olmadı
Ailelerini düşünemiyorum bile

Back