- 16 Aralık 2012
- 462
- 395
- 303
- Konu Sahibi pandoraksk
Yok önemli değil:))kuzum seninde ismini paradontaks diye okuyup duruyorum ,reklam beynime işlemiş ...ki konuyla hiiç alakası yok ,pardon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok önemli değil:))kuzum seninde ismini paradontaks diye okuyup duruyorum ,reklam beynime işlemiş ...ki konuyla hiiç alakası yok ,pardon.
Evet, Allah onların yardımcısı olsun, çokça sabır versin..Evet anlıyorum
Hayat işte
Genç yaşta ölüm çok acı birde bu şekilde olması
Son ana kadar umutla bekledik ama olmadı
Ailelerini düşünemiyorum bile
Şöyle söyliyeyim hayalimde işte onu kurtarıyomuşum ve bir şekilde hayatına giriyormuşum gibi, yani internetten hakkında öğrendiklerimle hayranlık duyarken iş çok başka boyutlara vardı, ben de akıl ve ruh sağlığımdan korkmaya başladım, kimseyle de paylaşamayınca buraya yazdım ..Hadi buyur
Ölü sevicimiz eksikti bi
Acilinden yardım alın.
Bir de kocanızla sorunlarınız var.
Ordan baslayın ise.
Evet, Allah onların yardımcısı olsun, çokça sabır versin..
amin canımEvet, Allah onların yardımcısı olsun, çokça sabır versin..
Aslında kendimi kötü hissetmeme sebep olacak bir ortamda değilim, ama böyle gelişti işte..Hayatında her şeyin yolunda gittiğinden emin misin? Bence bi yerlerde büyük bi boşluk var kendine bi hobi filan edin.
Esine asık degilsin benceŞöyle söyliyeyim hayalimde işte onu kurtarıyomuşum ve bir şekilde hayatına giriyormuşum gibi, yani internetten hakkında öğrendiklerimle hayranlık duyarken iş çok başka boyutlara vardı, ben de akıl ve ruh sağlığımdan korkmaya başladım, kimseyle de paylaşamayınca buraya yazdım ..
Ben de bu durumun akıl sağlığıma hatta belki gerçeklik algıma zarar vermesinden korktum..Hayatta olsa anlaşılabilir
Fakat ölmüş biri için hayaller kurmak biraz tehlikeli gibi geldi bana
İnşallah, yani artık buna çabalayacağım..Zamanla geçer üstünde durma
Şöyle düşündüm ben de acaba eşim gerçekten hayatımda olan, iletişim kurduğum biri, bu kişi tabiri caizse benim için imkânsız olduğu için mi böyle takıntıya, saplantıya mı dönüştü? Onu anlamaya çalışıyorum..Esine asık degilsin bence
Psikolojik boyutunu bi uzmanla görüsün derim
öncelikle yaşadığınız şeyi çok iyi anladığımı söylemek istiyorum.Hanımlar merhaba, hepinize iyi akşamlar. Ne zaman içinden çıkamadığım bir durum olsa sizlerle paylaştığım gibi, yine içinden çıkamadığım saçmasapan bir durum var, lütfen mantıklı yorumlarınızla beni kendime getirin. Ben evliyim, eşimle ilgili bir problemim yok, iyi giden bir evliliğim var şükür. Ama şöyle anlamsız bir durumum var. Belki hatırlarsınız 2019 Aralık'ta Uludağ a zirve yürüyüşü için giderken kaybolan 2 dağcı arkadaş vardı, Mert Alpaslan ve Efe Sarp. Ben bu olayı onlar kayıpken değil de, malesef vefat etmiş olarak bulunduktan sonra öğrendim. İşte her insan gibi üzüldüm, keşke sağ bulunsalardı gibi duygular, düşünceler derken.. Ben Efe Sarp' ı niyeyse merak etmeye başladım. İşte kimdir, mesleği nedir, nasıl bir insandır, böyle bi merak gelişti. Sonra bu durum sosyal hesaplarını bulup incelemeye dönüştü. Çok saçma biliyorum, ama ben giderek bu kişiyi içimde büyütmeye başladım.. Hayata karşı duruşu, dünya görüşü, dış görünüşüyle çok etkilenmeye başladım, ama bi yandan da vicdan yapıyorum. İşte eşime internette onlar ile ilgili videoları bulup gösteriyorum, sosyal hesaplarını gösteriyorum. O da dedi pandoraksk, Allah rahmet eylesin, takılma artık bu kadar diye..Kızlar ben bu kişiye sanırım aşık oldum, böyle saygıyla karışık hayranlık, şevkat gibi duygular.. Benim bu duruma son vermem için bana mantıklı yorumlarda bulunun lütfen.. Aslında şimdi burda yazarken bile saçma görünüyorum diye düşünüp utandım, ama durum bu, gün içinde vs hep aklımda, hayaller, işte onu o zor durumdan kurtarıyormuşum da aramızda bi şeyler başlıyormuş gibi şeyler.. Uzun oldu farkındayım, şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim..
Şu anda yorumunuzu okumak o kadar iyi geldi ki, tüm yorumlar benim için değerli, zaten özellikle yazdım, bu forumun insanı kendine getiren, bir dakika ya ben ne yapıyorum dedirten yorumlarına insan ihtiyaç duyuyor, sesi, gülüşü demişsiniz ya, evet öyle, ama eşimle kıyaslamak gibi değil, yani ben bile o hayallerimde tam olarak ben gibi değilim, daha cesur ya da daha entelektüel vs. Umarım bu durumu atlatacağım, bir de dediğiniz gibi durumun imkânsızlığı beni sanırım bu duruma biraz da bağımlı hâle getirdi, yorumunuz için çok sağ olun..öncelikle yaşadığınız şeyi çok iyi anladığımı söylemek istiyorum.
evet sizin şuan içinizde büyüttüğünüz, hayranlık duyduğunuz kişi ölmüş olabilir ancak bu hepimizin yaşadığı bişey.
ünlü birine de aynı bu duygularla içimizden sevgi besleriz.
pskolojide tam olarak açılımı nedir bilmiyorum, çok da bir yer kaplamıyor olabilir bu konu.
ama ben de bu durumu sık sık yaşayan biri olarak, bu durumun o an yaşadığımız bir boşluğu hayranlık duyduğumuz kişiyi gördüğümüzde onun ruhunun bu boşluğu doldurmasıyla ortaya çıkıyor.
ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama yakın hissettiğimiz o aslında hiç tanımadığımız kişinin ruhuna yakınlık duyuyoruz ve bi nevi içimizde boş kalan duygusal noktaları o kişinin bir bakışı, gülüşü, sesi vs. doldurmuş oluyor.
evet aslında, tam da içinizdeki o boşluğu dolduran kişiyi görmek ama ona ulaşamamak (evet ilgilendiğiniz kişi vefat etmiş ama bu ünlü bir de olsa bişey değişmiyor yine ona istediğiniz manada ulaşmanız imkansıza yakın oluyor) zor atlatılan bir durum.
ama zamanla geçiyor. önce hafifliyor sonra yavaş yavaş arada bir hatırladığını hissediyorsun. bir zaman sonra ise izi kalsa da hayatından neyse ki çıkıyor.
zorlu bir süreç olsa da sizin için geçecek elbet. umarım kolay atlatırsınız
Eğer aşamazsam destek alacağım, yorumlardan anormal sağlıksız bi durumun içinde bulunduğumu net olarak anladım..Bende birkackere şehit olan bı asker ile bı vefat eden çocuğa çok üzülmüştüm ilk haberlerini resimlerini görünce sanki tanıyormusum ailemdenmis derecesinde üzüntü basmıştı ağlamıştım ,bazen tanıdık geliyorlar anlam veremiyorum ama sizinki ayrı bı durum bayaa ileri taşımış ruh halinizi destek alın lütfen.
Değişik bir durum ne desem bilemedimHanımlar merhaba, hepinize iyi akşamlar. Ne zaman içinden çıkamadığım bir durum olsa sizlerle paylaştığım gibi, yine içinden çıkamadığım saçmasapan bir durum var, lütfen mantıklı yorumlarınızla beni kendime getirin. Ben evliyim, eşimle ilgili bir problemim yok, iyi giden bir evliliğim var şükür. Ama şöyle anlamsız bir durumum var. Belki hatırlarsınız 2019 Aralık'ta Uludağ a zirve yürüyüşü için giderken kaybolan 2 dağcı arkadaş vardı, Mert Alpaslan ve Efe Sarp. Ben bu olayı onlar kayıpken değil de, malesef vefat etmiş olarak bulunduktan sonra öğrendim. İşte her insan gibi üzüldüm, keşke sağ bulunsalardı gibi duygular, düşünceler derken.. Ben Efe Sarp' ı niyeyse merak etmeye başladım. İşte kimdir, mesleği nedir, nasıl bir insandır, böyle bi merak gelişti. Sonra bu durum sosyal hesaplarını bulup incelemeye dönüştü. Çok saçma biliyorum, ama ben giderek bu kişiyi içimde büyütmeye başladım.. Hayata karşı duruşu, dünya görüşü, dış görünüşüyle çok etkilenmeye başladım, ama bi yandan da vicdan yapıyorum. İşte eşime internette onlar ile ilgili videoları bulup gösteriyorum, sosyal hesaplarını gösteriyorum. O da dedi pandoraksk, Allah rahmet eylesin, takılma artık bu kadar diye..Kızlar ben bu kişiye sanırım aşık oldum, böyle saygıyla karışık hayranlık, şevkat gibi duygular.. Benim bu duruma son vermem için bana mantıklı yorumlarda bulunun lütfen.. Aslında şimdi burda yazarken bile saçma görünüyorum diye düşünüp utandım, ama durum bu, gün içinde vs hep aklımda, hayaller, işte onu o zor durumdan kurtarıyormuşum da aramızda bi şeyler başlıyormuş gibi şeyler.. Uzun oldu farkındayım, şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim..