• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmalamak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sorular bitmez aklıma geldikçe sorarım😂Gezmek için okuyorsunuz yani ayy süper valla. Önünüzde sonsuz okyanus var sanki😊 Bende farklı ülkelere kültürlere meraklıyım.

Çok iyi:)

Bu arada sonradan ekledim ama alintilamissiniz o arada, 25 yaşındayım.
Evet düşündükçe çok heyecanlı geliyor bana:)
Hahah ne demek her zaman beklerim :27:

Ya bişey diyeceğim, sizin ruh durumunuz hiç iyi değil. Bu adamla beraberken eskiyi hep düşünmüş, halen adamla beraberken kendinize yenisini ayarlamışsınız. Teselliniz de beraber değildik sevgili değildik olmuş... azıcık nefes alın, erkeksiz de yaşanabiliyor yani... kendinize değer verin, karşı taraf kendinize değer vermediğinizi düşünmüşki para karşılığı sexe bile layık görmüş sizi...
Aynısını yazacaktım :KK69:

Çocuğun niyeti belli zaten çok kafana takma.Böyle hissetmenin sebebi pilot beyin sende uyandırdığı hisleri bu kişinin uyandıramamış olması.O hisleri yeniden uyandıran başka bir insanı tanıdığın anda recep ivedik de olsa ex mex kalmayacak buna emin ol.Önemli olan kişi değil sende hissettirdikleri.

Selam kk ahalisi ben saçmalaşmadan başıma iş almadan bir fikir istiyorum.

Yarın yaşadığım ülkeden taşınacağım, bir seneliğine Türkiyeye dönüyorum sonrasında nereye gideceğim belli değil henüz.
Bu arada bir çocukla görüşüyorduk ama ben açıkçası sırf eğlencesine düşündüm sonuçta taşınacağım diye.
Bugün işte beraber geçirdik.
Bana şey dedi
"Senden sonra birini bulsam bozulur musun"
"Sen bozulur musun" dedim
"Bir şey yapamam ki bozulsam da" dedi
"Ben de bir şey yapamam ki sen burada yaşıyorsun ben gidiyorum" dedim

"Seni özleyeceğim" dedim
O da "Ben de seni özleyeceğim" dedi

"Ne yapalım" dedim
"Birkaç haftaya iyi hissederiz merak etme" dedi
Ben de üstelemedim, uzaktan ilişki de sevmem istemem zaten

Bi' ara gitar çaldı o ara ağladım ben ama söylemedim neden ağladığımı, daha önce de yanındayken ağlamıştım ex imle olanlar yüzünden.
Ya bi' kafam karıştı hani böyle üzgün pek değilim açıkçası hatta öncesinde taşınacağım şehirden bi çocukla konuşmaya başladım, yarın diyorum havaalanında yakışıklı pilotlar vardır falan ahajshajs
Exim pilottu mesela havaalanından geçtim 3 gün önce kafamı kaldırmadım orada bir yerdedir çalışıyorsa diye ağlamaklı oldum öfff

Niye böyle bi içim huylandı hüzünlendim ki
Mesela beğenmediğim huyları da var çocuğun hani sevgilim olsa batacak şeylerdi ama zaten 2 haftalık bir şey diye takmadım devam ettim eğlencesine
Mesela bugün evdeydik kendine kahvaltı hazırladı tabakta bana sormadı bile veya aynı şekilde çay yaptı bana vermedi
Veya benle olmasa grupta kimle yapardın veya para için yapar mıydın gibi sosyal yönden acayip soruları oldu
Yani o anlamda çok yetenekli biri değil açıkçası şaka yaptım ettim dese de hoşuma gitmedi
8 yaş büyük olmasını da sevmedim, sevgili olmak için 2-3 yaş diyorum ben en uygunu.

Her yaptığını zaten eximle karşılaştırıyordum, exim geç kalmazdı o para lafı yapmazdı vs.
Eximle buluşurken kalbim yerinden fırlardı, hiçbir şeyinden tiksinmezdim, can sıkıcı da olsa severdim, bu çocuğunkiler batıyor mesela cimri erkek hiç sevmem zaten sürekli şu pahalı, bu ucuz vs muhabetleri
Adam süt içmeyi bırakmış pahalı diye böyle değişik şeyleri var bana battı ben para yaşamak için kafasında bir insan olduğum için

Mesela dün gece eximle gittiğimiz ilk buluştuğumuz yere gittik es kaza, orada otururken içim tuhaf oldu, ne eximi tam atlatabilmiş değilim şimdi bu bi hüzün getirdi
Ne hissediyorum ben bu nedir bi yorumlar mısınız ya
Kafam karıştı
Daha çocuğa bir şey demeyeyim değil mi ben
Ne yapmalı düşünmeliyim bir yol gösterin lütfen
Kuzum sen aşk istemeyen biriydin noldu ? Eski sevgilini kiyaslaman normal bence yasanmisliklar var.bide adamin para karsiliginda yapar miydin sorusuna midem bulandi resmen bu ne seviyesizlik ! Ben olsam yuzune yemisti şaplağı 😉 turkiye de daha seviyeli bi iliskiye baslarsin insallah :) yasadiklarini geride birak keyfine bak bence 😍💪

Yalanını yakaladım tontrikocum,
28im demişti 38miş.
Sonrasında zaten diğer hareketlerini de sorgulamaya başladım.
O da beni sallamadı zaten, neredesin bi' gel demedi, konuşmak için adım atmadı öyle kaldı o...

Ahahaha valla da THY ile uçuyorum bugün de :KK70:
Oha kiz.. 10 yas genc gosteriyosa zaten kacirmasaydin cillop gibi adami😂😂😂

Yarın yaşadığım ülkeden taşınacağım, bir seneliğine Türkiyeye dönüyorum sonrasında nereye gideceğim belli değil henüz.
Bu arada bir çocukla görüşüyorduk ama ben açıkçası sırf eğlencesine düşündüm sonuçta taşınacağım diye.
Bana şey dedi

"Seni özleyeceğim" dedim

"Ne yapalım" dedim

Bi' ara gitar çaldı o ara ağladım ben ama söylemedim neden ağladığımı, daha önce de yanındayken ağlamıştım ex imle olanlar yüzünden.
Ya bi' kafam karıştı hani böyle üzgün pek değilim açıkçası hatta öncesinde taşınacağım şehirden bi çocukla konuşmaya başladım, yarın diyorum havaalanında yakışıklı pilotlar vardır falan ahajshajs
Exim pilottu mesela havaalanından geçtim 3 gün önce kafamı kaldırmadım orada bir yerdedir çalışıyorsa diye ağlamaklı oldum öfff

Mesela beğenmediğim huyları da var çocuğun hani sevgilim olsa batacak şeylerdi ama zaten 2 haftalık bir şey diye takmadım devam ettim eğlencesine
Mesela bugün evdeydik kendine kahvaltı hazırladı tabakta bana sormadı bile veya aynı şekilde çay yaptı bana vermedi
Veya benle olmasa grupta kimle yapardın veya para için yapar mıydın gibi sosyal yönden acayip soruları oldu
Yani o anlamda çok yetenekli biri değil açıkçası şaka yaptım ettim dese de hoşuma gitmedi
8 yaş büyük olmasını da sevmedim, sevgili olmak için 2-3 yaş diyorum ben en uygunu.

Her yaptığını zaten eximle karşılaştırıyordum, exim geç kalmazdı o para lafı yapmazdı vs.
Eximle buluşurken kalbim yerinden fırlardı, hiçbir şeyinden tiksinmezdim, can sıkıcı da olsa severdim, bu çocuğunkiler batıyor mesela cimri erkek hiç sevmem zaten sürekli şu pahalı, bu ucuz vs muhabetleri
Adam süt içmeyi bırakmış pahalı diye böyle değişik şeyleri var bana battı ben para yaşamak için kafasında bir insan olduğum için

Mesela dün gece eximle gittiğimiz ilk buluştuğumuz yere gittik es kaza, orada otururken içim tuhaf oldu, ne eximi tam atlatabilmiş değilim şimdi bu bi hüzün getirdi
Kafam karıştı

zaten çocukla sevgili değilsin ki
ülkeler arası ilişki yürütecek değilsiniz di mi?
hadi bye de gel yani :D

Çocuğun niyeti belli zaten çok kafana takma.Böyle hissetmenin sebebi pilot beyin sende uyandırdığı hisleri bu kişinin uyandıramamış olması.O hisleri yeniden uyandıran başka bir insanı tanıdığın anda recep ivedik de olsa ex mex kalmayacak buna emin ol.Önemli olan kişi değil sende hissettirdikleri.

Evet, biraz yarabandı biraz da eximi bu kişide aramak oldu yaptığım, tabii tutmuyor o frekanslar sonuçta bambaşka insanlar.

Kuzum sen aşk istemeyen biriydin noldu ? Eski sevgilini kiyaslaman normal bence yasanmisliklar var.bide adamin para karsiliginda yapar miydin sorusuna midem bulandi resmen bu ne seviyesizlik ! Ben olsam yuzune yemisti şaplağı 😉 turkiye de daha seviyeli bi iliskiye baslarsin insallah :) yasadiklarini geride birak keyfine bak bence 😍💪

Ben de onu diyorum aşk istemiyorum, adamı iteliyorum ilk fırsatta ama neden böyle hüzünlendim manyak mıyım? :D
Ben de attım tersledim de sonra dedim kalmış 1 hafta didişemicem bunla, eğlendim
Ben aşık olursam bdv konularım katlar, olmıyım ben :D

Şuan ki çocuğa karşı bir şey hissetmediğin için eskiyi düşünüyorsun, özlüyorsun, mukayese ediyorsun. Bu gayet normal. Yine öyle heyecanlandığın, hoşlandığın biri çıkınca karşına düşünmezsin artık.

İnsan inanmak isteyince : D
Ne bileyim ben halbusi görüyorum çıtır yakuşuklu pilotlar var, üniformalarıylan geziyollar :KK70:
Ben 1 tane gordum simdiye dek cok yakisikli.. yavrum o neydi nasil birseydi Rabbim affetsin ama bu gezegenden degildi o kesin.:))

Bos ver sen Turkiyede pilot kitligi mi Var Allah askina 😂

Son düzenleme:
Aşkın içini boşaltmayı nasıl bu kadar kolay beceriyorsunuz? Bu yaşadığınız aşk değil, sevgi değil, ilişki değil. Yalnızlık korkusu, boşluk vs yaşıyorsunuz. Derinleşmeyi deneyin. Çok sığsınız.

Ben 1 tane gordum simdiye dek cok yakisikli.. yavrum o neydi nasil birseydi Rabbim affetsin ama bu gezegenden degildi o kesin.:))

Bos ver sen Turkiyede pilot kitligi mi Var Allah askina 😂

Sen nerede gördün mü adres ver :D

Bizim de eve yakın havaalani, düşse bi tane cennetlik 😂

Bana şey dedi

"Seni özleyeceğim" dedim

"Ne yapalım" dedim

Kafam karıştı

Umarım delikanlı sağlam yakışıklıdır, çünkü onun dışında yazdıkların pek de katlanılacak ya da arkasından hüzünlü anlar yaşanılacak birisi gibi olduğu düşüncesini oluşturmadı :)

Aşkın içini boşaltmayı nasıl bu kadar kolay beceriyorsunuz? Bu yaşadığınız aşk değil, sevgi değil, ilişki değil. Yalnızlık korkusu, boşluk vs yaşıyorsunuz. Derinleşmeyi deneyin. Çok sığsınız.

Bu ne şiddet bu ne celal... Hayır yani bu kadar kaba ve kırıcı olmanın anlamı ne ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back