• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmalamak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam zaten kafasında bitirmiş ilişkiyi tr’ye taşımanın manası yok. Sebepsizce yorar seni ilişki. Bu adamlayken fazlasıyla yetersiz olduğu için ex’in aklına çok gelmiştir. Hem de prestijli bir mesleği var fln.

Tr’de iyi eğitimli, görgülü birini bulursan ex’in de aklına gelmeyecek emin ol. Ay ağzım bal yesin :KK6:

:KK6:Adam zaten kafasında bitirmiş ilişkiyi tr’ye taşımanın manası yok. Sebepsizce yorar seni ilişki. Bu adamlayken fazlasıyla yetersiz olduğu için ex’in aklına çok gelmiştir. Hem de prestijli bir mesleği var fln.

Tr’de iyi eğitimli, görgülü birini bulursan ex’in de aklına gelmeyecek emin ol. Ay ağzım bal yesin

Katılıyorum cimri, ezik, çapsız bir tip belli ki sümüğümü atmaz insan. Konu sahibesi bu tipte exi arayıp bulamadığı için dertlenmiş belli ki.

Yeminle derdi anlamadım. Laf sokmak için demiyorum valla anlamadım :) e dönüyorsunuz zaten yarın, bu midesizi de yanıma mı alayım, pilota mı göstereyim yanından geçerken diyorsunuz anlamıyorum ki. Ex pilot olan mıydı, yoksa o başka ex mi. Tez bitsin bence de, tez önemli ahsjsjjs.

Valla işte ben de anlamadım ki kendimi niye böyle oldum :D
Exim pilot olandı, bununla iki hafta zaman geçirdim açıkçası başkasıyla da eğlenebiliyor muyum görmek istedim, exime kafayı takmıştım çünkü, eğlenebiliyormuşum gördüm, rahatladım. Ama adamın bazı huyları batıyor yine de bi vedalaşma hüznü oldu, madem batıyor bana madem adamı sevmediğimi biliyorum ne hüznü ulen bu diyorum kendime. Kendimi kendim anlayamadım yani :27:

Valla işte ben de anlamadım ki kendimi niye böyle oldum :KK70:
Exim pilot olandı, bununla iki hafta zaman geçirdim açıkçası başkasıyla da eğlenebiliyor muyum görmek istedim, exime kafayı takmıştım çünkü, eğlenebiliyormuşum gördüm, rahatladım. Ama adamın bazı huyları batıyor yine de bi vedalaşma hüznü oldu, madem batıyor bana madem adamı sevmediğimi biliyorum ne hüznü ulen bu diyorum kendime. Kendimi kendim anlayamadım yani :KK53:

Çok sorgulama o hüznü, olur öyle. İnsan delikleri aşınmış makarna süzgecini atarken bile hüzünleniyor. Yeni süzgeç alınca geçiyor hüzün. Gel Mahmut abiler unutturur sana ingilizi. Adını bile unutacak hale gelirsin, İngiliz de neymiş.

bi kere avrupalilar cimri olur. yani cok fazla ben odakli yasarlar. adam sevgilisiyle yemege cikip alman usulu yapar mi ya? isme bak alman usulu ama bunlarin hepsi ayni. bizde bi misafir gelse donatir doktururuz..onlarda yanina bi piskevit bulursan sukret :KK70:

birak diyorum cunku beni sarmadi bu para muhabbetleri..kriterlerine uygun degil senin bi kere..ha hemde uzak mesafe iliskisi evet gorusmek beles ama gidip gelmek ucak bileti tatil vs demek..ee bunlarda parayla oluyor yani :KK70:

hem dedigin gibi uzun vaadede dusununce zaten bitecek cunku neden devam etsin? bunla evlencen mi? yooo, ne diye uzaktan aci cekeceksin :KK70: hemde dedigin gibi kismetini bosa kapatma :KK70:

O çok ayıp geldi bana da açıkçası yani tam bir tabak olmasa da insan bir kaşık uzatır.
Exim de yabancıydı ama her gittiğimde sorardı, bazen o bazen ben öderdik, bununla kasada paylaşıyorduk. (Hay exim batsın diyeceğim artık :D)
Kasaya yaklaşmıyordu ayol bu. Ama ben geçici diye takmadım yoksa takar kavga ederdim bunlardan sorun çıkardı kesinlikle.
Tutumlu olmak evet iyidir, tamam savurmayalım ama hayatın keyfine de varamayacaksak para neden var? Mesela süt pahalı diye (ki 60 kuruş gibi düşünün bizdeki) süt de içemeyeceksem...?

Eğer yanlış anlamadiysam zaten bu kişiyleyken de TR den biriyle konuşuyormuşsunuz galiba. (Ya da önce mi konusuyordunuz anlayamadim tam ya ) yani uzun lafın kısası demeye çalıştığım şey bence bir şey söylemeyin ; bu arkadaşı İngiltere de bırakın önünüze bakin. Çünkü hem uzak ilişki hem de anlattığınız özellikleri ve bir kaç cümlesi çok itici:işsiz:

Yuh. Bu çocuktan bu sözünden sonra buz gibi olman lazımdı zaten.
Bence bunda aradığını bulamadığın için ex aklına çok geliyor.
Bu sözünden dolayı sinir oldum. Ayrılırken sakın üzülüp duygulanma. Hatta neşeli ol ki içine otursun patavatsızın.

Ayrılma diye bir şey yok ki canım, zaten beraber değildim, ben pek dışarı çıkmak falan istemedim.
Açık olacak şimdi söylersem konum da bir şeyi onunla da yaşayıp yaşayamayacağımı merak ettim.
Eximle yaşadığım bir şeydi, denedim oluyormuş, exime has değilmiş bunu kendime kanıtladım ha bir de güzel vakit geçirdim, ilgi gördüm falan o kadar.
Ben sonrasında bitmesi taraftarı olarak başladım da bu vedalaşırken olan saçma hüzün canımı sıktı ondan sormak istedim size.
Çok mu kötü cidden söyledikleri? Ben göz ardı etmiştim nasılsa gideceğim diye.

Bu kadar cimri olunur mu yahu adam Almanları geçmiş😶 Bunu ittir et bence bir cacık olmaz

Yemeğe gittik, gece durdu durdu
"Yemek de çok pahalıydı ya" dedi
Dolapta kullanma tarihi geçmiş portakal suyu var, tadı çok kötüydü, at dedim.
"Niye atayım içerim" dedi falan
Ya bana çok absürd geliyor ne bileyim
Affedersin kondomu çıkartmadı bir saat, çöpe gitmesin diye -ara vermiştik de-
Pahalı bunlar falan dedi :D
Hey Allahım
Bebek bakmak daha pahlı yani

Herşeyi geçtim, ondan çok haz etmediğinizi, tiksindiğinizi, cimriliğini (Bende cimri erkekten nefret ederim), eski sevgiliyi unutamadığınızı..
Bu laflar yenilir yutulur laflar değil.
Çocuk tam kanı bozuk cinsten.
O ülkeden gidecek olmanız iyi olmuş.
Bu arada sütü bırakması çocuğa yaramamış,
Asıl saçmalamaya o başlamış..
Def edin gitsin..
Para için yapar mıydın ne demek!

Kan beynime sıçradı resmen..:duduk:

Ahahah
İlk an benim de sıçradı
Dedim sen ne diyorsun değişik
Fazla defansif davranıyorsun dedi
Zaten o gece ben yine exim için ağlıyordum
Kötü rüyalar gördüm falan hep eximi gördüm bununla uyurken
Sonrasında dedim amaaan bir haftaya görmicem
O yüzden sallamadım
Şakalaşıyormuş güyaaaa öyle dedi
Biz İngilterede böyle şakalaşırız dedi ahaha
Ulen :D

Ayrılma diye bir şey yok ki canım, zaten beraber değildim, ben pek dışarı çıkmak falan istemedim.
Açık olacak şimdi söylersem konum da bir şeyi onunla da yaşayıp yaşayamayacağımı merak ettim.
Eximle yaşadığım bir şeydi, denedim oluyormuş, exime has değilmiş bunu kendime kanıtladım ha bir de güzel vakit geçirdim, ilgi gördüm falan o kadar.
Ben sonrasında bitmesi taraftarı olarak başladım da bu vedalaşırken olan saçma hüzün canımı sıktı ondan sormak istedim size.
Çok mu kötü cidden söyledikleri? Ben göz ardı etmiştim nasılsa gideceğim diye.
Bana göre büyük hakaret. Ne demek para karşılığı falan.Terbiyesiz. Ayrıca çok afedersin her önüne gelene yeşil ışık yakıyor musun demiş.
Diğer konunu okumuştum zaten biliyorum nedenini :KK22:
Ayrılırken dediğim hani vedalaşırken.

Adam zaten kafasında bitirmiş ilişkiyi tr’ye taşımanın manası yok. Sebepsizce yorar seni ilişki. Bu adamlayken fazlasıyla yetersiz olduğu için ex’in aklına çok gelmiştir. Hem de prestijli bir mesleği var fln.

Tr’de iyi eğitimli, görgülü birini bulursan ex’in de aklına gelmeyecek emin ol. Ay ağzım bal yesin :KK6:

Evet, sürekli karşılaştırdım ya.
Bu araba kullanmayı bilmiyor, exim araba kullanırdı diye bile hayıflandım.
Artık adamı (ex) nasıl bir mükemmellik rafına koyduysam kafamda.
Yesin bence de güzel konuştunuz :)

Ne yenide hayat var Ne ex’in dönme ihtimali. Hayatınız boş gibi gelin, belki buradaki içinize siner

Bu hatayı çok kez yaptım o yüzden bana dur deyin istedim.
Bir yere yanında birini götürme der annem hep, sonuçta şimdi yeni bir arkadaş grubu, ortam kuracağım TRde.
Bunu peşimde sürüklemem tamamen şansımı kapatır yeni gelebilecek insanlara.

İnsan böyle radikal durumların ortasındayken saracak bir şey arayabiliyor, siz çocuğa ondan sardınız bence :) çok hoşlandığınızdan değil, Türkiye’ye gelip güzelce yerleşince geçer :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back