Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam zaten kafasında bitirmiş ilişkiyi tr’ye taşımanın manası yok. Sebepsizce yorar seni ilişki. Bu adamlayken fazlasıyla yetersiz olduğu için ex’in aklına çok gelmiştir. Hem de prestijli bir mesleği var fln.
Tr’de iyi eğitimli, görgülü birini bulursan ex’in de aklına gelmeyecek emin ol. Ay ağzım bal yesin
Yeminle derdi anlamadım. Laf sokmak için demiyorum valla anlamadım :) e dönüyorsunuz zaten yarın, bu midesizi de yanıma mı alayım, pilota mı göstereyim yanından geçerken diyorsunuz anlamıyorum ki. Ex pilot olan mıydı, yoksa o başka ex mi. Tez bitsin bence de, tez önemli ahsjsjjs.
Valla işte ben de anlamadım ki kendimi niye böyle oldum
Exim pilot olandı, bununla iki hafta zaman geçirdim açıkçası başkasıyla da eğlenebiliyor muyum görmek istedim, exime kafayı takmıştım çünkü, eğlenebiliyormuşum gördüm, rahatladım. Ama adamın bazı huyları batıyor yine de bi vedalaşma hüznü oldu, madem batıyor bana madem adamı sevmediğimi biliyorum ne hüznü ulen bu diyorum kendime. Kendimi kendim anlayamadım yani
bi kere avrupalilar cimri olur. yani cok fazla ben odakli yasarlar. adam sevgilisiyle yemege cikip alman usulu yapar mi ya? isme bak alman usulu ama bunlarin hepsi ayni. bizde bi misafir gelse donatir doktururuz..onlarda yanina bi piskevit bulursan sukret
birak diyorum cunku beni sarmadi bu para muhabbetleri..kriterlerine uygun degil senin bi kere..ha hemde uzak mesafe iliskisi evet gorusmek beles ama gidip gelmek ucak bileti tatil vs demek..ee bunlarda parayla oluyor yani
hem dedigin gibi uzun vaadede dusununce zaten bitecek cunku neden devam etsin? bunla evlencen mi? yooo, ne diye uzaktan aci cekeceksin hemde dedigin gibi kismetini bosa kapatma
İngiliz erkeklerini ne yapacan gunes gormeyen erkek gelismez tatlim hele tr ye gel burdan sec bi döşü killi
Yuh. Bu çocuktan bu sözünden sonra buz gibi olman lazımdı zaten.
Bence bunda aradığını bulamadığın için ex aklına çok geliyor.
Bu sözünden dolayı sinir oldum. Ayrılırken sakın üzülüp duygulanma. Hatta neşeli ol ki içine otursun patavatsızın.
Bu kadar cimri olunur mu yahu adam Almanları geçmiş Bunu ittir et bence bir cacık olmaz
Herşeyi geçtim, ondan çok haz etmediğinizi, tiksindiğinizi, cimriliğini (Bende cimri erkekten nefret ederim), eski sevgiliyi unutamadığınızı..
Bu laflar yenilir yutulur laflar değil.
Çocuk tam kanı bozuk cinsten.
O ülkeden gidecek olmanız iyi olmuş.
Bu arada sütü bırakması çocuğa yaramamış,
Asıl saçmalamaya o başlamış..
Def edin gitsin..
Para için yapar mıydın ne demek!
Kan beynime sıçradı resmen..
Nasıl yatağa atsam diye konu açtığın çocuk bu muydu?
Bana göre büyük hakaret. Ne demek para karşılığı falan.Terbiyesiz. Ayrıca çok afedersin her önüne gelene yeşil ışık yakıyor musun demiş.Ayrılma diye bir şey yok ki canım, zaten beraber değildim, ben pek dışarı çıkmak falan istemedim.
Açık olacak şimdi söylersem konum da bir şeyi onunla da yaşayıp yaşayamayacağımı merak ettim.
Eximle yaşadığım bir şeydi, denedim oluyormuş, exime has değilmiş bunu kendime kanıtladım ha bir de güzel vakit geçirdim, ilgi gördüm falan o kadar.
Ben sonrasında bitmesi taraftarı olarak başladım da bu vedalaşırken olan saçma hüzün canımı sıktı ondan sormak istedim size.
Çok mu kötü cidden söyledikleri? Ben göz ardı etmiştim nasılsa gideceğim diye.
Adam zaten kafasında bitirmiş ilişkiyi tr’ye taşımanın manası yok. Sebepsizce yorar seni ilişki. Bu adamlayken fazlasıyla yetersiz olduğu için ex’in aklına çok gelmiştir. Hem de prestijli bir mesleği var fln.
Tr’de iyi eğitimli, görgülü birini bulursan ex’in de aklına gelmeyecek emin ol. Ay ağzım bal yesin
Ne yenide hayat var Ne ex’in dönme ihtimali. Hayatınız boş gibi gelin, belki buradaki içinize siner