• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmalamak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaa ByNkoaLa ByNkoaLa sultanım koşşş, bak bu kuzunun da eşi gardiyanmış. Gardiyan eşleri 2 etti :KK70: Üniforma ütülerken mutlu olalım, şahane hikayemden ders alalım. Bir de renklerini kaçırmadan yıkayalım ben denedim başıma çok kötü şeyler geldi siz yıkarken renkleri kaçırmayın hiçbir silahlı kuvvet pembe üniforma giymek istemiyor :deli:
Ahaaaaaa polisler kadar gardiyanlarda varmış burada tubikim ben sok to sok :D

Ex'im doktordu. Ayrıldıktan sonra yataklara düşsem hastahaneye gidemez oldum. Hastahanelerin kendi şahsına münhasır iyodoform ve batticon kokusu bana onu hatırlatırdı. Milletin sevgilisi hugo boss kokardı benimki tentürdiyot. Sağolsun yemediği halt kalmayınca ayrıldık. Aman boşver zaten habire beyaz önlük mü ütüleyecektim dedim kendimi avuttum. Yenisini buldum. Evlendim, eşim polis. Şimdi barut kokulu eşimle üniformalarını ütülerken mutluyum. Çok romantik sohbetlerimiz var geçenlerde bana vurulursam hangi silahla vurulduğumu anlayayım diye mermi çeşitlerini anlattı. Tüm yakalama, kelepçeleme, etkisiz hale getirme tekniklerini üstümde denediği için herşeyi öğrenip teknik geliştirdim.Ayrıca iyi bir Casa De Papel izleyicisiydim. Her an banka soygunu yapıp sırra kadem basabilirim. . Takma yani. Çok şey değil. Geçiyor herşey. Gel soygunu birlikte yapalım. Seninkinin çalıştığı hava yolunu satın alır onu köpeğin yaparız :KK59:
Ahahahahahhaha yahu cici ne güldüm yaaaa :D barut kokulum benm ahahshh

Bu adam beş para etmez.başka aşklara yelken açın.erkeğin cimrisi hiç çekilmez.siz exi atlatamamışsınız tam olarak ondan üzüntünüz.

Ayyy bilmez miyim eşim sürekli söyleniyor şirinler gibi olduk diye diye giyor :KK70: bende şirin baba şirin baba diye dalga geviyordum :KK70: :KK70:
Ama utu güzeldir utuyu sevin utu çandır şuan küçük bir dağım var utulencek :KK70:
Demek ki tek benim eşim değil hiç bi memur sevmiyor o tişörtun rengini,halbuki çokta güzel bı renk,pembe olsa daha mı iyiydi yani :KK70: valla ütüyü sevmeye başladım bu ara yapıyoz bakalım:KK53:sana da kolaylıklar dilerim o dağınla:KK70:

Ya bizimkilerin üniforması da kışın siyahımsı lacivert gömlekti, şimdi lacivertimsi mavi tişört oldu yazlık üniformalara geçince. Ben yıkayarak lacivertimsi mavidense göze daha hoş gelen pembemsi mavi tonu elde ettim. Kendim yaptım diye söylemiyorum cidden nadide bir ton elde ettim. Ama zevksizlikte parayla mı, ne anlar o davaro. Anlamadı. Bir ton tantana. Allahtan yedeği var bol bol. Yeni renk tonu çalışmalarım için, anlarsın ya :KK8: Neyse ev hanımlığı konusundaki beceriksizliğimi sergileyerek yeterince göz kanatmışımdır, şimdi geyikten banlanmadan gidiyorum. Elveda :ruh:
Ahaha Bence yeni renk tonu çalışmaları başlatma sen kizz güldürdün sbh sbh beni eşim noluyor diyoo :KK70: :KK70:ayy yedek sizde de mi sürüyle yoksa bıktım eşimin sürekli eve yedek yeni üniformalar getirmesinden :olamaz:sokacak yer bulamıyorum artik:KK70:

Demek ki tek benim eşim değil hiç bi memur sevmiyor o tişörtun rengini,halbuki çokta güzel bı renk,pembe olsa daha mı iyiydi yani :KK70: valla ütüyü sevmeye başladım bu ara yapıyoz bakalım:KK53:sana da kolaylıklar dilerim o dağınla:KK70:
Bencede çok güzel bende çok seviyorum al sen giy diye benmle dalga geçiyor :D mavinin her tonunu sevdiğimden belki de :p
Tabiki bak B Brunello Cicinelli pembeye çevirmiş mis gbi :D
Esim ilk zamanlar kloraga yatirsak rengi azcik açılsa daha güzel olur diye bir suru denemeler yaptı :D :D :D
Saol canm (:

Bencede çok güzel bende çok seviyorum al sen giy diye benmle dalga geçiyor :KK70: mavinin her tonunu sevdiğimden belki de :p
Tabiki bak B Brunello Cicinelli pembeye çevirmiş mis gbi :KK70:
Esim ilk zamanlar kloraga yatirsak rengi azcik açılsa daha güzel olur diye bir suru denemeler yaptı :KK70: :KK70: :KK70:
Saol canm :-)
Hahah kloraga yatırmak iyi aklına gelmiş 😂 valla ben bazen giyiyorum evin içinde o tişörtlerden,eşimden daha çok yakışıyor bana,senide gardiyan yapak diye dolaşıyor sonra ardimda :KK70: ben yine de pembeye ceviremem valla eşim beni pespembe yapar, bu tişörtlere zaten gıcıği var bide pembeye katlanamaz🤣

Buraya gel zaten 3 güne kendine gelirsin...duygusal bosluktasin cunku su an,ondan zihnin üretiyor
Bizzat yaşadım 😄
Yeni findiklarda görüşmek uzere 😎

Tabii canım arada photobomb falan yapacağım.

Kısmetse seneye bu vakitler çeyiz sermekle meşgul olursun, iki sene sonra da günde elinde kısır tabağın doğuma ne kadar kaldığını konuşursun :nazar:

Nah
2022ye kadar bebe yok, belgem bile var kolunu açıp kesmeyin makine var diye haahsjahss :D

Amman Allah'ımmm :KK57: kullanma tarihi geçmiş portakal suyu, yemeği başa kakmak falan bir derece, normal demiyorum ama cimri erkeklerde genelde görülen davranışlar. sevimsiz ve itici doğru, ama şu çok pahalı bunlar deyip de 1 saat tutmak kadar berbat, iğrenç, anormal gelmedi hiçbirisi şu an. ne hüzünlenmesi yahu, binin uçağa çekin gidin bir daha da telefonlarını bile açmayın bu organizmanın var olduğunu bile unutun. ne okudum ben böyle ya:ruh:kendi kendinize kanıtlamak istediğiniz bir durum vardı,bu organizma da onun için bir araçtı,kanıtladınız, bununla da işiniz bitti. böyle düşünün.

Ahahahahah dimi çok değişik geldi bana da gözlerimi belertip baktım ama :D
Aynen, o arada yazdığım meseleyi bir kadın olarak gözümde büyütüyordum, eximi kafamda büyütmeme sebep olan şeylerden en büyüğüydü belki çok dramatikleştirdiğim için sinir oluyordum, böylece geçmiş oldu.

Ex'im doktordu. Ayrıldıktan sonra yataklara düşsem hastahaneye gidemez oldum. Hastahanelerin kendi şahsına münhasır iyodoform ve batticon kokusu bana onu hatırlatırdı. Milletin sevgilisi hugo boss kokardı benimki tentürdiyot. Sağolsun yemediği halt kalmayınca ayrıldık. Aman boşver zaten habire beyaz önlük mü ütüleyecektim dedim kendimi avuttum. Yenisini buldum. Evlendim, eşim polis. Şimdi barut kokulu eşimle üniformalarını ütülerken mutluyum. Çok romantik sohbetlerimiz var geçenlerde bana vurulursam hangi silahla vurulduğumu anlayayım diye mermi çeşitlerini anlattı. Tüm yakalama, kelepçeleme, etkisiz hale getirme tekniklerini üstümde denediği için herşeyi öğrenip teknik geliştirdim.Ayrıca iyi bir Casa De Papel izleyicisiydim. Her an banka soygunu yapıp sırra kadem basabilirim. . Takma yani. Çok şey değil. Geçiyor herşey. Gel soygunu birlikte yapalım. Seninkinin çalıştığı hava yolunu satın alır onu köpeğin yaparız :KK59:

Ayyy aynı ben işte.
Bir de sürekli denk geliyor gibiydi ya.
Arkadaşın evinin önünde oturuyorduk eve bir pilot girdi, ne bileyim film açıyorum onun adı çıkıyor, araştırma deney yapıyoruz adı pilot falan bi' ara yeter artık olmuştum.
Yeni çocukla takılmaya başladığımızda da gecesinde hep üniformasıyla görüp çok üzülmüştüm ya çok seviyordum üniforma içindeki halini zaten üniforma takıntım vardı bi' de ona olan hislerimle birleşince...
Ay benim de geçsin lütfen, dün havaalanında bastılar yine. -.-
O da böyle uçuruyordur diye ahshajshkahs :D

Hiç ya benim çıktığım acayip erkek sürüsünden bir örnek sadece :D

Bu adam beş para etmez.başka aşklara yelken açın.erkeğin cimrisi hiç çekilmez.siz exi atlatamamışsınız tam olarak ondan üzüntünüz.

Evet galiba, ne olsa ona olan hislerimi aramış olabilirim.

Buraya gel zaten 3 güne kendine gelirsin...duygusal bosluktasin cunku su an,ondan zihnin üretiyor
Bizzat yaşadım 😄
Yeni findiklarda görüşmek uzere 😎

3 sn sürdü :D
Geçti zaten kız :27:
Bana Türk düğünü videosu atmış
Cnm aşar sni o yha .s demek lazım
:D
Çikolatadan değil o takılan altınlar :D

Hiç ya benim çıktığım acayip erkek sürüsünden bir örnek sadece :KK70:

Evet galiba, ne olsa ona olan hislerimi aramış olabilirim.

3 sn sürdü :KK70:
Geçti zaten kız :KK53:
Bana Türk düğünü videosu atmış
Cnm aşar sni o yha .s demek lazım
:KK70:
Çikolatadan değil o takılan altınlar :KK70:
:D
Süt ve prezervatif mevzusunda bittim ben zaten 🙈 o da muhtemelen altın olduğunu anlamamıştır anlasa eli gitmezdi :D
Yaf neyse boşver onu ya kestir gözüne şöyle hoş bişey gönlün açılsın😊...hoşgeldin bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back