• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmalamak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şeyi anladım da para için yapar mıydın ne demek yahu kendisi jigolo olacak kafada sanırsam😑

Ahahah.
Ben de sinirlendim ona da sonra dedim aman bir daha görmicem adamı.

Katılıyorum cimri, ezik, çapsız bir tip belli ki sümüğümü atmaz insan. Konu sahibesi bu tipte exi arayıp bulamadığı için dertlenmiş belli ki.

Evet baştan o çıkalım edelim istemişti ben istememiştim mesela. Demek ki vedalaşma şeysi dokundu hani genel olarak bi ülkeye, yaşananlara veda ediyorum herhalde ondan. Beni kendime getirdiğiniz iyi oldu, az kalsın adama yazmak üzereydim ya hahah.

Horluyorsun diyen adam bu sanırım :)
Salla gitsin pahalı diye süt içmemek ne demek :)) öğğk
Ben ikizler burcuyum :) en pahalı ne ise ona takarım :) malesef ,bir erkeğin en büyük sorunu benim için cimriliktir hesap öderken ağzını yamulranı bile terk ederim ,türkiye ye gelince de sakın böyle yapmayın burası çakal dolu ,çıtayı yüksek tutun

Çok sorgulama o hüznü, olur öyle. İnsan delikleri aşınmış makarna süzgecini atarken bile hüzünleniyor. Yeni süzgeç alınca geçiyor hüzün. Gel Mahmut abiler unutturur sana ingilizi. Adını bile unutacak hale gelirsin, İngiliz de neymiş.

Ahahah :D
TRdeki mahmut abilere selam yarın giriş yapıyorum ülke sınırlarına o zaman :D

Eğer yanlış anlamadiysam zaten bu kişiyleyken de TR den biriyle konuşuyormuşsunuz galiba. (Ya da önce mi konusuyordunuz anlayamadim tam ya ) yani uzun lafın kısası demeye çalıştığım şey bence bir şey söylemeyin ; bu arkadaşı İngiltere de bırakın önünüze bakin. Çünkü hem uzak ilişki hem de anlattığınız özellikleri ve bir kaç cümlesi çok itici:işsiz:

Evet geçen hafta kendi memleketimden bir çocukla konuşmaya başladık hala mesaj bekliyor benden gelince görüşelim falan dedi:)

Evet, sürekli karşılaştırdım ya.
Bu araba kullanmayı bilmiyor, exim araba kullanırdı diye bile hayıflandım.
Artık adamı (ex) nasıl bir mükemmellik rafına koyduysam kafamda.
Yesin bence de güzel konuştunuz :)
Adam koca ucak suruyormus kiyasladigin seye bah😂keske ayrilmasaydin su exten hee😂

Bana göre büyük hakaret. Ne demek para karşılığı falan.Terbiyesiz. Ayrıca çok afedersin her önüne gelene yeşil ışık yakıyor musun demiş.
Diğer konunu okumuştum zaten biliyorum nedenini :KK22:
Ayrılırken dediğim hani vedalaşırken.

Evet, uzun süre ilişki sırasında orgazm problemi yaşadım.
Bunu bir tek eximle çözebilmiştim ona deli oluyordum çünkü ben.
Başkasıyla olmayacak galiba diye korkuyordum, meğer kafamdaymış sorun.
Kendimi rahat bırakınca oldu.
Exim ruh eşimdi ondan oldu falan diye mızmızlanıyordum.
Bunu kendime kanıtlamış oldum, rahatladım biraz. :KK23:

İnsan böyle radikal durumların ortasındayken saracak bir şey arayabiliyor, siz çocuğa ondan sardınız bence :) çok hoşlandığınızdan değil, Türkiye’ye gelip güzelce yerleşince geçer :)

Evet, doğru.
Çok hoşlanıyor olsam zaten batmazdı herhalde bu kadar itelemezdim çocuğu da.
Şimdi burayı bırakacağım anılar vs muhabbetine hüzünlendim bence:)

Horluyorsun diyen adam bu sanırım :)
Salla gitsin pahalı diye süt içmemek ne demek :)) öğğk
Ben ikizler burcuyum :) en pahalı ne ise ona takarım :) malesef ,bir erkeğin en büyük sorunu benim için cimriliktir hesap öderken ağzını yamulranı bile terk ederim ,türkiye ye gelince de sakın böyle yapmayın burası çakal dolu ,çıtayı yüksek tutun

Bu da ikizler burcusu ama babam da ikizler burcusu valla babam da hop oturup hop kalkar para meselelerinde, yorucu yani.
Annem de tersi hem parasının hesabını bilir, her şeyin en iyisini alır ama fakir kalmaz.
Ben daha çok annem gibi olmak istiyorum, tutumluluk evet ama düşük kaliteli şeylere de yönelmemek yani.
Ben hep erkek ödesinci değilim zaten de bu kadar para muhabbeti yoruyor beni açıkçası.
60 kuruşluk sütün muhabbeti özellikle...

Evet baştan o çıkalım edelim istemişti ben istememiştim mesela. Demek ki vedalaşma şeysi dokundu hani genel olarak bi ülkeye, yaşananlara veda ediyorum herhalde ondan. Beni kendime getirdiğiniz iyi oldu, az kalsın adama yazmak üzereydim ya hahah.
Yanlış hatırlamıyorsam zaten ex inden seni ayıranda bizdik :KK70:

Yanlış hatırlamıyorsam zaten ex inden seni ayıranda bizdik :KK70:

Allah razı olsun diyorum :D :D :D :D :D
Yoksa çok sürünürdüm onun peşinde ben.
Bir dönem vardı kızardım kk kadınları fazla sert diye ama benim ilişkiye bakış açımda çok şeyi değiştirdiniz bir çoğunuz güzel fikirler verdiniz, artık o tavsiyeleri hatırlıyorum, dik durmak, kendini ezdirmemek hakkında olanları, o yüzden gerçekten teşekkür ediyorum yani buradaki güzel hanımlara, ufkumu genişlettiler :KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back