• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmalamak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Velvette Velvette , sıkı tutun gülüm sana sağlam bir yorum yazacağım, beni iyi tanıdığını düşünüyorum, yazdıklarımın altında en ufak bir fenalık aramayacağını zannediyor ve samimiyetine güvendiğim için bodoslama dalıyorum :))

Ablacım duygusal boşluk yaşadığın için böyle oluyor, aşkı arıyorsun aslında, sen burada kendini anlatınca Velvette hercai bir kız, her çiçekten bal alır, dünya umurunda değil havasında görünüyor olabilirsin belki ama ben şahsen senin içinde aşkı arayan, aşka aşık, hayatının adamını bulursa ona kendini adayacak bir kadın görüyorum.

Aşkı ararken de hayatına giren insanlar sırf eğlenmek olsun diye görüşsen bile ayrılınca sende bir iz bırakıyor çünkü laylaylom diye attığın her adım aslında aradığım kişi bu mu diye kendine bile itiraf etmeye çekindiğin düşüncelerin ürünü.

Artık birine bağlanmak istiyorsun ama öte yandan bağlanmaktan da korkuyorsun çünkü hayatının bir yerinde gerçekten değer verdiğin biriyle bağlılık sorunu yaşamışsın bana göre ve aşka, bağlanmaya olan güvenin zedelenmiş, o yüzden kendini bıraktığında seni tutacak, güzel sevecek, ya benimsin ya toprağın tadında olmayan ama karakteri olan, seni hem küçük bir kız çocuğu gibi hem bir kadın gibi sevmeyi bilecek, sarıp sarmalayacak ve her baktığında kalbini yerinden çıkarır gibi çarptıracak bir adam arıyorsun, böylesini bulmak kolay değil ama imkansız da değil, yalnız o arayış sırasında yaşadığın boşluğu doldurmak için sürekli bir girişimde bulunma bence, bir süre sonra bu seferde olmadı dediğin her ilişki ruhunu yaralar.

Geride bıraktığın kişi için de hüzünlenme, gerçekten senin için doğru insan olsaydı, uzaktan ilişki yürütmeyi sevmiyorum demezdin, bu kendini ikna çabası bana kalırsa çünkü adam zaten aşk adamı değil, o duygusallık yok onda, seninle yaptığı son konuşma eğlendik bitti herkes yoluna tadında.

Adam yaklasirken sevgili modundan uzak dursun istemistin ayrilirken bundan neden rahatsiz oluyorsun? Zaten ask iliskisi degildi. Yeni tanimaya baslamissin cimri falan diyorsun tanimadan birlikte olma madem

Konuya yazmis 4 5 tane cezali uye var :)) diklatimi cekti nedense :confused:

Sen dön de yeni asklara yelken acarsin birak pilotu da dusunmeyi. Bakarsin 1 yil dedigin yerde kalmis evlenmişsin :))

Ben de onu diyorum aşk istemiyorum, adamı iteliyorum ilk fırsatta ama neden böyle hüzünlendim manyak mıyım? :D
Ben de attım tersledim de sonra dedim kalmış 1 hafta didişemicem bunla, eğlendim
Ben aşık olursam bdv konularım katlar, olmıyım ben :D
Ahh ahh canım benim her kadinin istedigi ask sevgi ilgi ama maalesef hıyar herifler yuzunden olmuyo bu :/

Zorla everecen sende bu kizi :KK53: :halay:
1 seneye evlenip 2 seneye bebe pırtlatacak bir tane. 5 seneye iki çocuk, Ayvalık, Akçay gibi sakin bir Ege beldesinde yazlık, şahane işte.

Doktora falan iptal tabii, evinin kadını olacak. En fazla kendine iş kurar, çocuklar okuldan çıkınca sekreter oyalar çocukları. Akşam 5 gibi eve geçer yemeğini temizliğini yapar.

Daha ne.

1 seneye evlenip 2 seneye bebe pırtlatacak bir tane. 5 seneye iki çocuk, Ayvalık, Akçay gibi sakin bir Ege beldesinde yazlık, şahane işte.

Doktora falan iptal tabii, evinin kadını olacak. En fazla kendine iş kurar, çocuklar okuldan çıkınca sekreter oyalar çocukları. Akşam 5 gibi eve geçer yemeğini temizliğini yapar.

Daha ne.
Falci baci bize ne gozukuyo bi el ativersen😂

Daha ne.
İyi hoş diyon da velvette okuyunca düşüp bayilmasin yahu onun istekleri başka şuan çoluk çocuk psikolojisini bozar bi senede :KK70:

Velvette her ne kadar eğlencesine takılsan (önceki konudan hatırlıyorum yanlışsam düzelt) da kadınlar duygusal olduğu için bu tip şeyleri kolay kolay aşamıyor. Bir müddet hayatına kimseyi alma. Kendini dinle.

Umarım delikanlı sağlam yakışıklıdır, çünkü onun dışında yazdıkların pek de katlanılacak ya da arkasından hüzünlü anlar yaşanılacak birisi gibi olduğu düşüncesini oluşturmadı :)

Ben çekici buluyorum kendisini şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler ama tipe baka baka da ilerlenmiyor değil mi:))

Velvette Velvette , sıkı tutun gülüm sana sağlam bir yorum yazacağım, beni iyi tanıdığını düşünüyorum, yazdıklarımın altında en ufak bir fenalık aramayacağını zannediyor ve samimiyetine güvendiğim için bodoslama dalıyorum :))

Ablacım duygusal boşluk yaşadığın için böyle oluyor, aşkı arıyorsun aslında, sen burada kendini anlatınca Velvette hercai bir kız, her çiçekten bal alır, dünya umurunda değil havasında görünüyor olabilirsin belki ama ben şahsen senin içinde aşkı arayan, aşka aşık, hayatının adamını bulursa ona kendini adayacak bir kadın görüyorum.

Aşkı ararken de hayatına giren insanlar sırf eğlenmek olsun diye görüşsen bile ayrılınca sende bir iz bırakıyor çünkü laylaylom diye attığın her adım aslında aradığım kişi bu mu diye kendine bile itiraf etmeye çekindiğin düşüncelerin ürünü.

Artık birine bağlanmak istiyorsun ama öte yandan bağlanmaktan da korkuyorsun çünkü hayatının bir yerinde gerçekten değer verdiğin biriyle bağlılık sorunu yaşamışsın bana göre ve aşka, bağlanmaya olan güvenin zedelenmiş, o yüzden kendini bıraktığında seni tutacak, güzel sevecek, ya benimsin ya toprağın tadında olmayan ama karakteri olan, seni hem küçük bir kız çocuğu gibi hem bir kadın gibi sevmeyi bilecek, sarıp sarmalayacak ve her baktığında kalbini yerinden çıkarır gibi çarptıracak bir adam arıyorsun, böylesini bulmak kolay değil ama imkansız da değil, yalnız o arayış sırasında yaşadığın boşluğu doldurmak için sürekli bir girişimde bulunma bence, bir süre sonra bu seferde olmadı dediğin her ilişki ruhunu yaralar.

Geride bıraktığın kişi için de hüzünlenme, gerçekten senin için doğru insan olsaydı, uzaktan ilişki yürütmeyi sevmiyorum demezdin, bu kendini ikna çabası bana kalırsa çünkü adam zaten aşk adamı değil, o duygusallık yok onda, seninle yaptığı son konuşma eğlendik bitti herkes yoluna tadında.

Gözlerim doldu okurken sen bodoslama da gitsen naziksin ablacım valla :KK200:

İki uc arasında gidiyorum genelde, bazen aman diyorum bazen aşık olsam diyorum. Hahah ee tabi konulardan öyle bir etiket yapistiriyorlar ama sadece bu aralar kendimi kapattım ondan:)

Ayrıca dediklerin doğru benim en sonunda olmasını istediğim şey beni sarıp sarmalayan bir aşk, sadece bu aralar ümidi kestim öyle birinin gelebileceginden o arada zaman geçirmek istedim çünkü bekle Allah bekle doğru adam gelmiyor:))

Hayalkirikligi oluyor tabi o adamın gölgesi bile görünmeyince :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back