- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi Monica Bellucci
-
Anağğ kız yok ben okb miyimHiç takıntım olmadığını fark ettim şuan
AllahımParalari cüzdana koyarken butun Ataturk resimleri ust uste gelmeli. Yoksa icim icimi yer onu duzeltene kadar
En güzeliHic takintim yok, kendimi yoramam
Akrep. Iki oglum da basak ama düzenle hic alakalari yokAllahımCiddimisin, başakmısın
Başakların düzenli olduğu yalan vallahi yalan, o düzen perileri arada bir geliyor. Bende çılgın bir BaşakAkrep. Iki oglum da basak ama düzenle hic alakalari yok
Ben de inanmiyorum artik ona. Hatta en daginik burc olabilirBaşakların düzenli olduğu yalan vallahi yalan, o düzen perileri arada bir geliyor. Bende çılgın bir Başak
Bende takıntı saymakla bitmez takıntıdan ziyade aşırı düzenliyimdir her anlamda her şey düzgün olmalı. Takıntı olarak sayabileceğim şeyler dışarı çıktığımda çantamda telefon cüzdan olduğunu bilmeme rağmen sürekli kontrol ederimKısaca aklıma gelen takıntılarımı listemek istiyorum
Son sayıyı mutlaka ben tamamlamalıyım
Örnek veriyorum 499 beğeniyi gördüğüm an paylaşım ne olursa olsun o 500. ben olmalıyım. Hesap yaparken çıkan hesaba güvenmem mesela yanımdakinede yaptırırım.
Sonra Çay içerken çayım ağzımı dilimi yakmalı yoksa yok içemiyorum dedimya saçma sapan takıntılar. Sizlerinde vardır belki yazmak isterseniz buyrun
Sen baya takıntılıymışsın konunun başlığını sana devrediyorum bunu en çok sen hakettinBende takıntı saymakla bitmez takıntıdan ziyade aşırı düzenliyimdir her anlamda her şey düzgün olmalı. Takıntı olarak sayabileceğim şeyler dışarı çıktığımda çantamda telefon cüzdan olduğunu bilmeme rağmen sürekli kontrol ederimkaldırımda yürürken yere bakarsam çizgilere basmamam lazım yoksa ölürüm gece yolculuk halindeyken gözüme bir elektrik direği kestiririm onu geçince yeni hedef belirlerim gözümde, çok saçma ve çocuksu ama ister istemez yaptığımı fark ediyorum. Düzen dedim başta düzenden örnek vermem gerekirse kitaplığımda kitaplar boy olarak sıralı gider, mutfak raflarında bardakları dağınık koyamam her şekilden olan bardak kendi bölümünde, çift sayılara takıntılıyım tek sayıları nedensiz sevmiyorum, yorumlarda paraları cüzdana düzgün koymayı gördüm o bende de var 200 100 50 diye gider ve ters düz asla koymam hepsi aynı yöne bakar. Daha buna benzer çok fazla var hepsi düzen takıntımdan kaynaklanıyor. Düşünsem daha ohooo neler çıkacak Allah bilir ama şimdilik bunlar aklıma geldi.
Düzenli olmayı seviyorum aslında hani her şeyin mükemmel görünmesi beni mutlu ediyorSen baya takıntılıymışsın konunun başlığını sana devrediyorum bunu en çok sen hakettinpeki bu takıntılarını aşmak için mücadele verdinmi seni yormuyor larmı
+1Paralari cüzdana koyarken butun Ataturk resimleri ust uste gelmeli. Yoksa icim icimi yer onu duzeltene kadar
Onlar ben de var. Foto çekmiyorum tabii. Ama evde yüksek sesle örnek ;" ocağın altı kapalı "diye telkin de bulunmak lazimmış kendimizeTam disari çıkacakken hatta kapiyi kilitlemiş olsam bile tekrar açip tüm pirizleri kontrol etmek ocağın alti açık mi ışıklar yanıyor mu sular açık kalmış mı pirizde takılı ütü vs. bir şey var mı
Eğer kontrol edecek vaktim kalmamışsa eve dönene kadar aklıma takilirUzun süre tatile çikarken ayrildigimda tek tek resim çekiyorum tüm pirizleri lambaları ocağı falan bakıp bakıp oohh demek için
Telefon cüzdan hariç +1Bende takıntı saymakla bitmez takıntıdan ziyade aşırı düzenliyimdir her anlamda her şey düzgün olmalı. Takıntı olarak sayabileceğim şeyler dışarı çıktığımda çantamda telefon cüzdan olduğunu bilmeme rağmen sürekli kontrol ederimkaldırımda yürürken yere bakarsam çizgilere basmamam lazım yoksa ölürüm gece yolculuk halindeyken gözüme bir elektrik direği kestiririm onu geçince yeni hedef belirlerim gözümde, çok saçma ve çocuksu ama ister istemez yaptığımı fark ediyorum. Düzen dedim başta düzenden örnek vermem gerekirse kitaplığımda kitaplar boy olarak sıralı gider, mutfak raflarında bardakları dağınık koyamam her şekilden olan bardak kendi bölümünde, çift sayılara takıntılıyım tek sayıları nedensiz sevmiyorum, yorumlarda paraları cüzdana düzgün koymayı gördüm o bende de var 200 100 50 diye gider ve ters düz asla koymam hepsi aynı yöne bakar. Daha buna benzer çok fazla var hepsi düzen takıntımdan kaynaklanıyor. Düşünsem daha ohooo neler çıkacak Allah bilir ama şimdilik bunlar aklıma geldi.
Evet evet kapiyi kilitleyip ittirmek bir de evdeyken kitledigimde çektirmekOnlar ben de var. Foto çekmiyorum tabii. Ama evde yüksek sesle örnek ;" ocağın altı kapalı "diye telkin de bulunmak lazimmış kendimize
Evin kapısını kıtledıkleıkten sonra kapıyı ittirmek de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?