Saçma sapan takıntılar

Monica Bellucci

Neydi ya dur dilimin ucuna gelsinde söylim
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
1.718
15.882
138
Kısaca aklıma gelen takıntılarımı listemek istiyorum
Son sayıyı mutlaka ben tamamlamalıyım
Örnek veriyorum 499 beğeniyi gördüğüm an paylaşım ne olursa olsun o 500. ben olmalıyım. Hesap yaparken çıkan hesaba güvenmem mesela yanımdakinede yaptırırım.
Sonra Çay içerken çayım ağzımı dilimi yakmalı yoksa yok içemiyorum dedimya saçma sapan takıntılar. Sizlerinde vardır belki yazmak isterseniz buyrun

Bende takıntı saymakla bitmez takıntıdan ziyade aşırı düzenliyimdir her anlamda her şey düzgün olmalı. Takıntı olarak sayabileceğim şeyler dışarı çıktığımda çantamda telefon cüzdan olduğunu bilmeme rağmen sürekli kontrol ederim kaldırımda yürürken yere bakarsam çizgilere basmamam lazım yoksa ölürüm gece yolculuk halindeyken gözüme bir elektrik direği kestiririm onu geçince yeni hedef belirlerim gözümde, çok saçma ve çocuksu ama ister istemez yaptığımı fark ediyorum. Düzen dedim başta düzenden örnek vermem gerekirse kitaplığımda kitaplar boy olarak sıralı gider, mutfak raflarında bardakları dağınık koyamam her şekilden olan bardak kendi bölümünde, çift sayılara takıntılıyım tek sayıları nedensiz sevmiyorum, yorumlarda paraları cüzdana düzgün koymayı gördüm o bende de var 200 100 50 diye gider ve ters düz asla koymam hepsi aynı yöne bakar. Daha buna benzer çok fazla var hepsi düzen takıntımdan kaynaklanıyor. Düşünsem daha ohooo neler çıkacak Allah bilir ama şimdilik bunlar aklıma geldi.

Sen baya takıntılıymışsın konunun başlığını sana devrediyorum bunu en çok sen hakettinpeki bu takıntılarını aşmak için mücadele verdinmi seni yormuyor larmı

Sen baya takıntılıymışsın konunun başlığını sana devrediyorum bunu en çok sen hakettinpeki bu takıntılarını aşmak için mücadele verdinmi seni yormuyor larmı
Düzenli olmayı seviyorum aslında hani her şeyin mükemmel görünmesi beni mutlu ediyor şu çantaya sürekli bakma olayı bir keresinde cüzdanımı düşürmüştüm ondan sonra takıntı haline geldi elimde değil aşmak için bir çabam olmadı şu çanta olayını bırakmaya çalışıyorum en çok beni yoran bu oluyor yanımdakiler bir şey alacağımı sanıyorlar ben sürekli manyak gibi kontrol edip bırakıyorum

Tam disari çıkacakken hatta kapiyi kilitlemiş olsam bile tekrar açip tüm pirizleri kontrol etmek ocağın alti açık mi ışıklar yanıyor mu sular açık kalmış mı pirizde takılı ütü vs. bir şey var mı
Eğer kontrol edecek vaktim kalmamışsa eve dönene kadar aklıma takilir Uzun süre tatile çikarken ayrildigimda tek tek resim çekiyorum tüm pirizleri lambaları ocağı falan bakıp bakıp oohh demek için

Onlar ben de var. Foto çekmiyorum tabii. Ama evde yüksek sesle örnek ;" ocağın altı kapalı "diye telkin de bulunmak lazimmış kendimize

Evin kapısını kıtledıkleıkten sonra kapıyı ittirmek de var

Telefon cüzdan hariç +1

Yalnız bende yorumlardan gidiyorum

Onlar ben de var. Foto çekmiyorum tabii. Ama evde yüksek sesle örnek ;" ocağın altı kapalı "diye telkin de bulunmak lazimmış kendimize

Evin kapısını kıtledıkleıkten sonra kapıyı ittirmek de var
Evet evet kapiyi kilitleyip ittirmek bir de evdeyken kitledigimde çektirmek Ama bu takinti kendimi bildim bileli benle. Ben de uzun süreli evden ayrilislarda foto çekme yöntemini buldum

Evim dağınık olduğu zaman beynim çok karışık oluyor kendimi koca bir karmaşa içinde hissediyorum .
Sinirleniyorum
Topladığım zamanda misafir ağırlayabilirmiyim bu halde diye kontrol ederek topluyorum.

Saçım açıkken hiçbir iş yapamam illa topuz olacak .

Ve en kotu takıntım uyurken telefondan 5 dakika da hallet , kendin yap , dıy videoları izleyerek uyuyorum .
Dondurma yerken tahta kısmına dokunmadan yemeliyim .

Birine söz verdigim saatte ya da hastane randevularında erkenden orada olmalıyım eger biri yüzünden geç kalacak olursam o kişiye derin bir öfke oluşuyor anlık olarak .

çamaşır asarken, çamaşır ile mandalların rengi uyumlu olsun isterim, bir de iki mandal kullanacaksam ikisi de aynı renk olmalı ama bu takıntı şeklinde değil, canım istiyor öyle yapmak. Bir de merdiven çıkarken basamakları sayarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…