• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma sapan takıntılar

Tek takıntım tüm parayı bozdurmayı en sona bırakmak ona kadar bütün bozuk olanı harcarım 😅 Bu arada çayı asla aşırı sıcak içemem😝

Paçam sıyrılırsa uyuyamam. 😀 Aşırı saçma farkındayım. 😀Hatta sırf bu bilgi ile bile ifşa olabilirim etrafımdaki herkes bilir. 😀

Bende takıntı saymakla bitmez takıntıdan ziyade aşırı düzenliyimdir her anlamda her şey düzgün olmalı. Takıntı olarak sayabileceğim şeyler dışarı çıktığımda çantamda telefon cüzdan olduğunu bilmeme rağmen sürekli kontrol ederim 😂 kaldırımda yürürken yere bakarsam çizgilere basmamam lazım yoksa ölürüm 😂 gece yolculuk halindeyken gözüme bir elektrik direği kestiririm onu geçince yeni hedef belirlerim gözümde, çok saçma ve çocuksu ama ister istemez yaptığımı fark ediyorum. Düzen dedim başta düzenden örnek vermem gerekirse kitaplığımda kitaplar boy olarak sıralı gider, mutfak raflarında bardakları dağınık koyamam her şekilden olan bardak kendi bölümünde, çift sayılara takıntılıyım tek sayıları nedensiz sevmiyorum, yorumlarda paraları cüzdana düzgün koymayı gördüm o bende de var 200 100 50 diye gider ve ters düz asla koymam hepsi aynı yöne bakar. Daha buna benzer çok fazla var hepsi düzen takıntımdan kaynaklanıyor. Düşünsem daha ohooo neler çıkacak Allah bilir ama şimdilik bunlar aklıma geldi. 😂

Hiç psikoloğa gittin mi? Bunların hepsi fazlasıyla bende de vardı , hala biraz var, ve ben eski OKB hastasıyım 🤭 Çevremdeki herkes biliyor ve normal karşılıyor artık. Çift sayı bende de var; kapıyı çift kitlerim, müziğin TV'nin sesini çifte tutarım, kiraz, erik , zeytin gbi çekirdekli şeyleri çift yerim falan. Eskiden ışığı iki kere açıp kapardım, musluğu iki kere açıp kapardım, tek katlı bir yere asansörle çıkacaksam bir üste çıkar aşağı inerdim falan. Bazı şeyler ciddi anlamda hayatımı zorlamaya başlamıştı ama kaç zeytin yediğim yada parayı nasıl koyduğum falan yormuyor tabi beni.

Ağız şapırdatılmasına dayanamam,
Yürürken yanımdakiyle aynı adımları atmalıyım aynı ayaklarla,
Çizgilere basmamalıyım,
Her objeyi bi sağ gözümü kapatır solla bakarım birde tam tersini yaparım,
Dondurmanın çubuğuna dilim değmemeli bu nedenle külahta yerim hep,
erik, şeftali gibi yiyeceklerin çekirdeğine dişim değmemeli,
Tüm basamakları sayarım ve aklımda tutarım,
Tv de sesi çift açarım yine başka bi üye gibi çift takıntım var,
Assssslaaaaaa sakız sesine tahammülüm yoktur (her nerde isem o ortamdan ayrılırım ya da mümkünse Sakızı çıkarttırırım)
Vücudumdaki sağ sol kaslarımı aynı çift sayıda gerip gevşetirim istemsizce,
Aklıma gelenler bunlar düzen takıntımı hiç söylemiyorum daha....
Ay kızlar hayatım zorlaşıyor ama hele de son 2-3 aydın daha da artırmışım galiba çevrem böyle söylüyor🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Paçam sıyrılırsa uyuyamam. 😀 Aşırı saçma farkındayım. 😀Hatta sırf bu bilgi ile bile ifşa olabilirim etrafımdaki herkes bilir. 😀
Bende yaz kış pembe bir battaniyem var onunla uyuyorum ve asla ayağımın altına battaniyeyi toplamadan uyuyamam paça sıyrılma olayı bende de var .
Eskiden komple kafamı bile örterdim bir kere uykumda boğulurken ablam kurtardı sonra bıraktım o takıntımı

Bende yaz kış pembe bir battaniyem var onunla uyuyorum ve asla ayağımın altına battaniyeyi toplamadan uyuyamam paça sıyrılma olayı bende de var .
Eskiden komple kafamı bile örterdim bir kere uykumda boğulurken ablam kurtardı sonra bıraktım o takıntımı

İlk kez kendimden başka paça sıyrılma mevzusuna takılan birini gördüm vallahi içime bi mutluluk geldi. 😀😀

Back