Saçma sapan bir ilişki ..

Kbakma fazla alınganlık yaptım sanırım dedim bir anda herkes aynı şeyi söyleyince yanlış yaptım gibi geldi konuşuyoruz şuan da
açıkçası erkek arkadaşım altında taşıt olmasa, mesafe 3 aktarma bile olsa sırf beni karşılamaya, yüküme destek olmaya gelirdi ve heyecanla beni beklerdi. yani huyu böyle, ben gelme desem de gelir. özellikle prenseslik oynayan biri de değilim, tam tersi baya cengaverimdir. aramızdaki paylaşım onu böyle yapmaya itiyor. ama 9 gün iletişim olmaması, derdim olunca anlatamam demen, sürekli engelleme muhabbetlerinin olması bunların hiçbiri olamaz mesela onunla aramda çünkü böyle bir iletişim ve ilişki şekli yok temelimizde. sizin temelde bir sıkıntı var gibi. neden öyle davranmış bunu söyledi mi? yalnızca trafik stresi mi yani?

Benim gergin halimde benden daha gergin oluyorsun dedi ,, trafikte aksilikler gelmıs başına kaza falan oldu sandım öyle bir durum değil gayet basit bir şey ama fazlaca uzattı bu davranışına kırıldığım halde bile arkasını dönüp gitti ,,

iletişimde sıkıntı varsa ve kendini, dertlerini dürüstçe olduğun gibi paylaşamıyorsan ilişkide ısrar etme derim. çünkü hayatındaki insan sana destek olmak için var, onun da tek yolu iletişim kurabilmek ve sorun olunca beraber çözebilmek. herkesin aksi zamanları olur mesela benimki hastayken çekilmez oluyor kendi de biliyor ama bunu, ben de uykusuzken çekilmez oluyorum ben de bunu biliyorum. sürekli olmadığı için birbirimize toleransımız oluyor ama en önemlisi hatayı kendimiz fark edip tavrımızı değiştiriyoruz ya da hadi oldu fark etmedik öbürü söyleyince gönül almaya çalışıyoruz. sen de herkes gibi hak ediyorsun yanında kendin olabileceğin ve yalnız bırakmayacağına güvendiğin birini. belki sen sabredip denemeye devam edeceksin ama bir gün o seni bırakıp gidecek hayat bu, etraflıca otur düşün öyle karar ver ama ilişkiden istediklerini ön plana koy

Konu sahibi son durum ne ? Ne yaptınız? Engellemeniz çok abartılı geldi bana. Açık iletişimden yanayım her zaman. Yani o an düşüncenizi hislerinizi açıkça paylaşmanız iyi olurdu. Eve gidip dinlendikten sonra ertesi gün de konuşabilirdiniz. Karşımdaki kişi sapık,takıntılı falan olmadığı sürece engellemiyorum, engellemek saçma geliyor bana. 1.5 yıllık ilişkide belki de sorunlar başkaydı. Birikti ve bu şekilde patladı bilemiyorum.

Ben genel anlamda bu ilişkinin sana uygun olduğunu düşünmüyorum. İnce düşünen, kadınımı mutlu ederim diyerek sevgilisine, eşine karşı nazik olan erkeklerden gerekli sana. Yani bu kadar yol gittim, zaten canım şuna sıkkın demeyip, sevdiğim kadın geliyor diye mutlu olan, eril enerjisi yüksek (ben varken taksiyle gidecek değilsin diyecek mesela) biri olmalı.
Senin anlattığın tabloda, mızmız, sinirlenince engeli basan mıymıntı bir tip gözümde canlandı. Daha öncede böyle davrandı doldum demişsin. İyi düşün. Boşa zaman kaybetme. Kendine göre birini bul. Her kadın ve erkeğin dengi farklıdır. Bize normal gelen, sana anormal geliyorsa, normalini yaşatacak biri gerekli sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…