Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alttaki rengin daha açık olması mesela platine kadar açılmış saçın manic panic beyaz ile nötrlenmesi ve boyaya saç kremi karıştırmak daha açık renk vermesini sağlıyor.Su bazlı boyaların rengini açabiliyor muyuz? Mesela elimizde mavi renk var, bunun açık mavi olması için bir yöntem var mı?
Hangi markanın mavisini kullanmıştın?En son saçlarımı maviye boyamıştım ama mürekkep mavisi olmuştu çok hoştu. Şimdi griye boyamayı düşünüyorum deneyen var mı? Esmer tenliyim ama ben olur mu bilmiyorum.
Su bazlı boyalarda boyayabsu katmak yalnızca boyanın kıvamını açıyo rengini açmak içinse beyaz renkli silokon içermeyen bir saç kremiyle karıştırmak gerekliZannetmiyorum açılacağını bende pembe var az var diye kendisi kadar suyla karıştırdım renkte hiçbir farklılık olmadı
En son saçlarımı maviye boyamıştım ama mürekkep mavisi olmuştu çok hoştu. Şimdi griye boyamayı düşünüyorum deneyen var mı? Esmer tenliyim ama ben olur mu bilmiyorum.
Su bazlı boyalarda boyayabsu katmak yalnızca boyanın kıvamını açıyo rengini açmak içinse beyaz renkli silokon içermeyen bir saç kremiyle karıştırmak gerekli
mükemmel bi boya kullanmanı tavsiye ederim koyu saça koyu renkli alıcaksınız istediğiniz rengin mesela saçınız kahveyse omavi yapmak istiyorrsanız ortaa tondaki maviyi alın yada koyu en koyu renkliyi alın çok güzel bir sonuç oluyor kendim kulllandım tavsiyede ederim ve saçı yıprstmıyorrrjean's color markasını kullanan var mı?
Tahmin ettim sahte olduğunu çünkü gerçekten çok beğendim ürünü. Resmi sitesinden bakalirsin nerelerde satıldığına benim okuluma taksim köstebek yakındı ordan aldım 45 tl bir fiyatı var.Sachaneden sipariş verdim ürün sahte çıktı barkodunu sorgulattım orjinal değilmiş.
Canim markası neydi acaba boyanin rengin adi nedir bide saç kremi derken anlayamadımEki Görüntüle 1909151 Eki Görüntüle 1909151 Bende bugün aynı markayla boyadım ama oldukça memnunum ben taksim köstebekten aldım. Bir buçuk saat beklettim saç kremiyle de rengini açtım harika derecede tuttu saçıma. İlk yıkamada diğer boyalar çok akıyo bu nerdeyse yok denecek kadar az aktı.