- 27 Kasım 2013
- 1.919
- 405
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de aralardan tutam tutam boyamak istiyorum. siz saçınızı açarak mı boyadınız?Ben de saçlarımı daha önce mor ve pembeye boyamıştım, uğraşması zor bence. şimdi sadece bir kısmı mavi. Bence bi kısmını boyamak daha güzel gibi duruyor.
ben de aralardan tutam tutam boyamak istiyorum. siz saçınızı açarak mı boyadınız?
baya olmus msjı resımı atalı ama saclarınızada rengınede sıze de bayıldım masallah
bu arada sana kimse cevap vermemiş ama ben boyamıştımhala boyamak isityorsundur yada belkide boyamışsındır sadece bir gün kaldım o renkte bana yakışmamıştı neyse. Kullanmak isityorsan jeans color veya manic panic alabilrisin manic panic pahalı birazs ben onu kullanmadım ama jeans color hem ucuz hemde güzeldi bende mavisi pembesi ve beyazı var.Beyaza boyamadım ama renkleri açmak için kullanıyorum :) :) umarım yaparsında görürüz :)bu renk istiyorum
Eki Görüntüle 1247922
çok güzelmiş saçların çok beğendim, hele bandana takınca çok uyumlu olmuş. ten rengime yüzüme falan hiç uymaz ama benim bile gidip boyatıp bandana takasım geldi