Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki!
Ben hep aşırı koyuya boyardım,nerdeyse siyah. Siyaha boyamaktan korkuyordum,beğenmezsem geri dönüşü zor diye. Saç rengimi değiştireyim dedim,normalde beni koyu görenler ertesi gün sapsarı gördü. Herkesin ağzı bir karış açık,sonra ''ay n'aptın saçına öyle?'' diyorlardı. Nasıl sinir oluyordum bi bilsen. Sanki saçlarımı yoldum ya. Sarışın olmamdan da neden rahatsız oldular onu da anlamıyorum. Nişanlım beni hiç yalnız bırakmıyordu,biri öyle birşey söyleyince benim yerime cevap vermeye başlamıştı. Nişanlım sarışın halimi çok beğeniyor :) Eğer nişanlım uğraşmasaydı kesin onların sözlerinden bakışlarından rahatsız olup eski halime dönerdim.

değişmeyen tek şey ikna edilmem ve saçımın katli oldu, anlatayım; lilamsı pembemsi tatlı bir renk için kuaför araştırması yapıyordum, derken ikna kabiliyeti yüksek bir tanesi (arkadaşımın da memnun kaldığı) bu rengin beni solgun göstereceğini ve aktıkça zeminin gri olacağını söyledi ama siyahtan kurtulmam için az biraz orielle kahveye geçersem bir kaç aya istediğim renge geçebilirmişim..orkide moru istiyordum ya da canlı renkler diyeyim..neyse mantıklı geldi tüm tezlerime karşı sonradan hiçbirini gerçekleştiremeyeceği vaatler ile işe koyulduk, sonuç turuncu olarak açılmış üstüne iki kere çikolata kahve boyanmış ancak koyu kahve halde ki saçlar, iğrenç bir kesim.. iş bittiğinde benden saklanan bir kuaför ve sinirden bol miktarda gözyaşı.... beş aydır türlü bakımlarla uzatılmaya çalışılan saçlarla vedalaşma
özetle marjinal renk sevdalıları,
-ikna olmayınız( kuaförlerin büyük kısmının saçtan nefret ettiğini düşünmekteyim, insan insana bunu yapmaz)
-genelde haklı çıkan ne yazık ki biz oluyoruz keşke bizi şaşırtsalar
-saç renginizden çok çabuk sıkılıyorsanız asla ve kata siyaha bulaşmayınız
-bir de tek bir kuaför belirleyip saçlarınızı ona emanet ediniz deneysel hamlelere açık değil saçlar en azından benimkiler
-neyse ki can kurtaran bir kuaför var bir daha onun sözünden çıkmam saçlarımı düzeltti, bir ay serumla dinlendirip çilek rengi yaparız bir boya daha görse saçlarım mefta
not: denemediğim tek renk kahveydi ve iliklerime kadar nefret ediyorum o saçma kuaför de arkadaşımla bakım kremi yolladı kabus gibi

bir zamanlar uzun siyah saçlarım vardı. sağ tarafta kücük bi tutamı boydan boya kırmızıya ve maviye boyattım dönüşümlü olarak. kırmızı akınca iğreeenç oluyor ama mavi daha rahat

Leydim sana ve tecrübeli olan arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum;
Biliyorsun artık doğal rengimi kullanmak istiyorum. Kalıcı boya sürmeyeceğim saçlarıma. Belki sarı gölge, krepe balyaj vs. uygularım ama tamamına dokunmayacağım.
Ama yine biliyorsun ki vazgeçemediğim bir koyu renk saç sevdam var.. Hele eski resimlerimi gördükten sonra, her ne kadar sert gösterse de Pamuk prenses gibiymişim be.. O da öyle değil mi zaten, yumuşak yüz hatları, kömür karası saçlar.
Şimdi diyorum ki güneşte açılıp sarı gölgeler elde edilmiş kumral saçlarıma Manic panic raven veya diğer markaların koyu renklerini uygulasam bu renkler aktığında aynen eski doğal saç rengime dönebilir miyim? Sonuçta bunlar oksidansız su bazlı boya, saç rengini kalıcı olarak değiştirmiyor. Ama tamamen akar mı dersin? Doğal saç rengimde gram değişiklik yapmasın istiyorum. Bu arada koyu renk olduğu için saçlarımı açmadan boyayacağım. Sonuçta koyu renklerin kapatıcı etkisi vardır, zeminden etkilemez. Tek tereddütüm saç rengimde ufakta olsa değişiklik yapması...

Ben bunu önceden düşünmüştüm ve sordum manic panic'e fakat tamamen akacağını zannetmiyorum yinede silme işlemi gerekir dediler.

Ben bunu önceden düşünmüştüm ve sordum manic panic'e fakat tamamen akacağını zannetmiyorum yinede silme işlemi gerekir dediler.

Üzüldüm ya... Ama bu boyalar saçın pigmentlerine dokunmuyor diye biliyordum ben. Sarı veya beyaz zemin üzerinden tamamen akıyorlar çünkü. Hatta mix tonlar oksidanla uygulandığı halde tamamen akıyor.
Of tamamen akan geçici boya yok mu ya? Yoksa eğer çok saçma. Siyah kadar insanı ikilemde bırakan bir renk yok çünkü...

Bende öyle biliyordum ve sordum geçici de olsa arada bir siyah saçlı olmak güzel olurdu diye düşünmüştüm ama siyahı tamamen saçtan çıkmıyormuş. Kısacası tehlikeli yani :) Ben siyahı çok seviyorum hatta güneşte kızıl kızıl parlayanları ama yinede bir daha asla yaptırmayı düşünmüyorum kurtulana kadar mahvettim saçları kurudular.

lisedeyken iyi hatirliyorum, sarisin bir arkadasimiz gecici boyayla siyah yapmisti. ama akmisti onun saci yine sari olmustu orijinal rengine donmustu sonunda. yillar onceydi tabi koptuk gittik simdi, hala gorusuyor olsaydim sorardim markasini vs

Ne güzel olurdu hem de...
Ya aslında ben saçlarımı ilk kez siyaha boyadığım zaman baya akmıştı, açık kahve gibi bir renk olmuştu. Eski fotolarda farkettim yine. Su bazlı boyalar daha fazla akıyor. Yani normal boya aktıysa su bazlı baya akar herhalde.

lisedeyken iyi hatirliyorum, sarisin bir arkadasimiz gecici boyayla siyah yapmisti. ama akmisti onun saci yine sari olmustu orijinal rengine donmustu sonunda. yillar onceydi tabi koptuk gittik simdi, hala gorusuyor olsaydim sorardim markasini vs

Kesinlikle olmalı zaten. Olmaması saçma olur. Çünkü saçını siyaha boyatanların ortak sorunu, dönüşü çok zor ama yine de beğenilen bir renk. Bu soruna çözüm geçici boyalar olur ancak. Bir ara for you diye bir mağaza vardı, orada satıldığını duymuştum. Keşke markayı bilsem, bulurduk bir şekilde.

rossmann'da da geçici boyalar satılıyor aslında bir kaç yıkamaya tamamen akıyormuş. koyu rengi vardı ama siyah varmıydı hatırlamıyorum.

Bunlar yüzünden asla bir kuaföre saçlarıma dokundurtmuyorum kendim boyuyorum
Kuaförden memnun kalan o kadar az kişi var ki
Bunlardan biri de ablam ama onun kuaförüne bile güvenemiyorum

Bence iyi ki ikna etmiş istediğin rengi elde edemezdi zaten o kuaför
Saçların daha beter olabilirdi
Geçmiş olsun,bakımlara devam :/
Hatasını anlamış hayret,çoğu kuaför asla kabul etmiyor hatasını

Manic Panic saçtan tamamen akacağını vaad ediyor ama bilemiyorum
Eğer tamamen silinirse çok iyi,ben de siyahtan dönerim o zaman
Hem yanmasından korktuğum için hem de siyah sevdam yüzünden açmıyorum saçlarımı
Denemek lazım aslında

Su bazlı boyaların çoğunu araştırdım eklediklerimden biridir muhtemelen
Ama markayı bilseydik süper olurdu :/

rossmann'da da geçici boyalar satılıyor aslında bir kaç yıkamaya tamamen akıyormuş. koyu rengi vardı ama siyah varmıydı hatırlamıyorum.

Bunu ben de araştırayım

Ben karşıyaka çarşıdakine gitmiştim internetten adresleri var tatlım bakabilirsin :)

Kemeraltında varmış. Gideceğim bir ara..

Bence tamamen akıyordur. Siyah bile ilk boyamada akıp kahve hatta açık kahveye dönüyor.
Senin için de süper olur. Hatta sen bir an önce kullanmaya başlamalısın. Saçta kalıcı olsa bile eminim normal boya kadar kalıcı değidir.
Ama bu sefer de şöyle bir soru takılıyor insanın kafasına; ya çok akıp sürekli sorun çıkarırsa. Giysiye, yastığa bulaşmak gibi mesela... :26:

1. resimdeki rengi nasıl tutturabilirim kızlar saçlarım şuan kızıl?

İlk resimde saç tek renk değil,uçlara doğru turunculaşıyor
Saçın tamamındaki renk bakır kırmızı
Saçınızdaki kızılın tonu nasıl?
Kırmızıya dönük mü yoksa fuşyaya dönük bir kızıl mı
Kırmızıya dönük bir kızılsa bakır kırmızı + az miktarda bakır yoğunlaştırıcı ile elde edilebilir

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...clarimi-turuncu-yapmak-istiyorum-yardimm.html burada konu açmıştım saçımında rengi var oradan bakabilirsin :)

Şu anda saclarım jeans color ın purple mor olanı ve tam istediğim mor değil aslında ama yine de sevdim. Daha cok erguvan rengi diyebiliriz. Saçlarım siyah denilebilecek kadar koyuyken mora geçtim ve resmen yüzüm gözüm açıldı mutlu oldum. Bunca zaman bosuna beklemişim dedim. Kuaförler hakkında şunu söyleyebilirim. Eğer ucuz bir kuaföre gieceksen al boyanı evinde kendin boya daha iyi. Eminönünde zaza han da 30-35 lira boyalar acıcını da al evinde yap. sadece gerekli olan saclarını acacak olalnın özenli bir arkadas olması. Açma için değil ama boya kısmını pek ala tek basıan yapılabilir. ince bir tarakla taraya taraya güzelce boyanıyor. ama tek sıkıntısı akıyor olusu

Ben de bu markanın pembesini aldım :) akması yok bende ama ilk boyadığım gün aktı ve diğer sarı saçlarıma bulaştı biraz. Orda sorun yaşadım çünkü iki tutamını boyamıştım ben. Şimdi yıkadıkça,ben bi de papatya şampuanı kullanıyorum açılıyor bulaşan yer :) Bütün saçımı bu renk yapmayı çok isterdim,mutaka bir gün yapıcam bunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…