Yorum için teşekkürler :) Ben ilk başta pembe istiyodum sonra Katy Perry maviye boyayınca mavi istedim. Şimdide mora boyamış ama onu daha görmedim :) Ben aslında koyu pembe veya koyu mavi istemiyorum o yüzden Katy'nin saçlarını çok beğendim. Bilmiyorum gerçekten kararsızım dediğiniz gibi akma durumuda var. Ama ikisinden birini illa ki seçmek zorundayım.
dipnot: O renk pembe-lavanta karışımıymış. Yeni öğrendim =)
Pastel saç renklerine bayılıyorum ben de aklında bu tonlar olanlar varsa... =)
Bu arada Bknz. : Resim nasıl eklenir bilmeyen, onun yerine link ekleyen kız =D
pastel pink cok tatliymisama sacta en cok yesilleri begenirim sonra da maviyi, sanirim pembeyi gormekten biraz bikkinlik geldi saclarim uzun olsa uclari apple green yapmayi dusunebilirdim veya turquoise
Sen yapmışsındır diye düşünmüştüm önceden :)
Üni. yıllarındaki saç modeline çok yakışırdı
Okulda herkes pembe neredeyse,ben de sıkıldım ama hoş da görünüyor
Atlantic Blue tam istediğim renk
Saçımı siyaha boyadığım için çok pişmanım dönemiyorum bu tür renklere
Kendi saç rengim olsaydı tek açma işleminden sonra dönebilirdim
mor ve pembe yapmistim (tek tek yani beraber degil)mor malesef hic durmamisti sacimda, tek yikamada akiyordu gri gibi oluyordu.. surekli boyamak gerekiyordu ondan cok dayanamadim. pembe bir derece daha kaliciydi.
ama yesil/turkuaz hep cok ozendigim ama hic deneyemedigim renk, hep icimde ukde kalacak ona eminim
merhaba arkadaşlar sanırım tam konu mu buldum! çok istiyorum bunların hepsini amaaa saç rengimi de seviyorum biraz açıldı peroksitle, bozulsun istemiyorum. acaba en başta verdiğiniz şu markalar rengime zarar verir mi, yani geçiciler mi? ve tabi nereden buluruz onları? şimdiden teşekkür ettim
bi mor astası olarak saçlarımda 3 senedir mor mevcut ..
İkinci renge bayıldım
Ama sanırım ilk 3 resimdeki renkleri korumak için hiç banyo yapmamak gerekir
Ya da çok büyük bir boya stoğu
Bu arada Bknz.: Linkleri resme dönüştürdüm :)
Pastel saç renklerine bayılıyorum ben de aklında bu tonlar olanlar varsa... =)
Bu arada Bknz. : Resim nasıl eklenir bilmeyen, onun yerine link ekleyen kız =D
kızlarr ben bayıldım bu renklere ama bi sorum olcak ben saçımı artık boyamıyorum çok yıprandı diye . bu boya saçımı yıpratır mı , saçmı açmadan kullansam nasıl sonuç alırım çünkü açmak gibi bi niyetim kesinlikle yok ve ne kadar süre kalıcı oluyo :) lütfen yardımcı olun banaaa :) çoookk güzelleerrrr:):):)
kızlarr ben bayıldım bu renklere ama bi sorum olcak ben saçımı artık boyamıyorum çok yıprandı diye . bu boya saçımı yıpratır mı , saçmı açmadan kullansam nasıl sonuç alırım çünkü açmak gibi bi niyetim kesinlikle yok ve ne kadar süre kalıcı oluyo :) lütfen yardımcı olun banaaa :) çoookk güzelleerrrr:):):)
mavi siyahtan çok sıkıldım sanırım yarın başıma bir şey gelmeyecekse ve kuaför vazgeçiremez ise
Eki Görüntüle 397790 bundan istiyorum
Çok güzel bir renk bu ben de bayıldım
Ama kuaför tam olarak bunu yapabilecek mi bir de o var
Eflatun gibi ama toz pembe ağırlıklı
Kuaförden sonra bu renge hangi boyayla ulaşabiliriz diye baktım ama tam rengini göremedim kataloglarda
Gözümden kaçmış da olabilir
Ya da toz pembeyle çok az açık mor karıştırılabilir