Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

bob kesim arkalar enseyi kapatıyor anca( uzunken bir çılgınlık yaptım şimdi ki cesaretimin nedeni feda edebilecek olmam haha haber veririm gelişmeleri:13: ama uzun saçta mükemmel durur bu renk ahh ahh

bob kesim arkalar enseyi kapatıyor anca( uzunken bir çılgınlık yaptım şimdi ki cesaretimin nedeni feda edebilecek olmam haha haber veririm gelişmeleri:13: ama uzun saçta mükemmel durur bu renk ahh ahh

Benim şuan eklediğin resim kadar uzun çok beğendim rengi ya
Ama o kadar uzun saçı da açmak saçın elinde kalması demek olabilir
Kuaförün vereceği tepkiyi merak ettim şuan
Renk şimdiye kadar eklediğimiz tüm renkler içinde daha da bir farklı

:18: ya yaparsa o çatlak kuaför yapar normal bir kuaför pek cesaret edemez, biz hep konuşuyoruz mavi boyayacaktı uçları ben yan çizmeseydim ve ne yazık ki uzun siyah saçımı 3 yıl önce oriel denen illetle açtırdım şimdi ki bilinç yok tabi saç boya tutmaz mı ya, tutmadı işte turuncumsu dolandım ( rezil günler) sonra neredeyse erkek traşı ama mavi siyahta ruhumu baydı beni kapı dışarı etmezse bu güzel renge ulaşma maceralarımı paylaşacağım

e çok iyiymiş kumralım ben zaten pembeyi düşünmüştüm o da sadece aralara bi kaç tane :) denemeye değer diye düşünüyorum aslında peki önerebilceğiniz marka var mı )

Umarım mavi siyah biraz da olsa akmıştır yoksa saçını açmama ihtimali yüksek
Mavi siyahken kaç tane kuaförle konuştum bu saçı açamam demişti
Bekliyoruz umarım istediğin rengi elde edersin :13:

e çok iyiymiş kumralım ben zaten pembeyi düşünmüştüm o da sadece aralara bi kaç tane :) denemeye değer diye düşünüyorum aslında peki önerebilceğiniz marka var mı )

Manic Panic ya da Jeans Color deneyebilirsiniz

içime doğmuş demek ki başıma bir şey gelmeyecekse gidiyorum dediğim kuaför yerine 'farenjit'imi buldum, iğnemi yedim, huzur dolu öksürüyorum yani bir aksilik çıkmaz ise şansımı tekrar deneyeceğim, sessizliğim enfeksiyonumdandır

Geçmiş olsun,merakla bekliyoruz

Kızlar :)) Daha dün gece saçlarımla uğraşıyordum. Değişiklik olsa diyordum. Sarışınım ve uçlarını farklı renk yapsam mı diye aynada bakarken bi cesaret Jean's Color'ın pembesini sipariş verdim. Kargom büyük ihtimal yarın gelecek. Boyayınca mutlaka resim koyacağım :)

evet ya görenler aaa napmışsın saçına diye bi olayları vardı. halbuki bnm çok hoşuma gitmişti ama çok rahatsız oldum anlatamam. bütün saçımaydı jeans color deep red boymıştm gül kırmızı gbi fusyaya yakındı ama malesef 2-3. haftada deiştirdim.

bende mavi yaptım ama böyle renkler kolay akıyor, sürekli uğraşmak gerek 3 4 ay kalmıştım öyle önce ilk boyandığında lacivertti sonlarda yosun yeşili oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…