Saçlarımın uçları çok kırılmıştı, kestirecektim ama en azından yazın kullanırım diye boyatmaya karar verdim. Hoşuma gitmezse de zaten kesilecek saç olduğundan hemen model araştırmalarına başladım. Ombre istiyordum aslında. Dipte kendi saçım sonra yavaş yavaş açılarak açık pembe. İnternetten 3 adet boya aldım. Mavi, vişne ve pembe.( Jeans colour, 516-506-541). İnternet başında saatlerce araştırıp karar verdikten sonra kuaföre gittik. Ama kadına bir türlü anlatamadım istediğimi oda ben sadece açarım kendin boyarsın uğraşamam çok kabalık burası falan dedi zaten.Sonunda onun istediği gibi yapmasına razı oldum. Renk geçişi çat diye olmasın diye krepe balyaj atıldı önce sonrada rengi açılan saçı ince tutamlar halinde boyadı. İlk yıkandığında kızıl ve mavi çok koyuydu. özellikle mavi siyah gibiydi. Yıkaya yıkaya açıldı şimdi. Arada mor renkte var ama o hangisinden geldi bilmiyorum. Resimleri ekledim. Sorularınız ve yorumlarınızı bekliyorum.
İlk resim saçımın banyodan sonra kendi kendine kurumuş hali. Diğerlerini bu akşam çektik, orada hafif düzleştirdim.