- 13 Şubat 2012
- 785
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bob kesim arkalar enseyi kapatıyor anca( uzunken bir çılgınlık yaptım şimdi ki cesaretimin nedeni feda edebilecek olmam haha haber veririm gelişmeleri:13: ama uzun saçta mükemmel durur bu renk ahh ahh
Benim şuan eklediğin resim kadar uzun çok beğendim rengi ya
Ama o kadar uzun saçı da açmak saçın elinde kalması demek olabilir
Kuaförün vereceği tepkiyi merak ettim şuan
Renk şimdiye kadar eklediğimiz tüm renkler içinde daha da bir farklı
Saçınızı yıpratmaz zaten bu boyanın açıcı özelliği yok amonyak içermiyor. Kendi saç renginize bağlı olarak tutacak renkte farklılık gösterir mesela mavi,yeşil,pembe,mor gibi tonlar için illa ki saçlarınızı çok açık beyaza yakın bir sarı oluncaya kadar açmanız lazım yoksa mavi yapayım derken saçlarınız yeşil olur... ama bakır ve kırmızı tonlarında ise saçlarınız kumralsa bir nebze iyi bir sonuç alabilirsiniz. Kalıcılığı ise 2-3 hafta gibi bir süre olmalı.
:18: ya yaparsa o çatlak kuaför yapar normal bir kuaför pek cesaret edemez, biz hep konuşuyoruz mavi boyayacaktı uçları ben yan çizmeseydim ve ne yazık ki uzun siyah saçımı 3 yıl önce oriel denen illetle açtırdım şimdi ki bilinç yok tabi saç boya tutmaz mı ya, tutmadı işte turuncumsu dolandım ( rezil günler) sonra neredeyse erkek traşı ama mavi siyahta ruhumu baydı beni kapı dışarı etmezse bu güzel renge ulaşma maceralarımı paylaşacağım
e çok iyiymiş kumralım ben zaten pembeyi düşünmüştüm o da sadece aralara bi kaç tane :) denemeye değer diye düşünüyorum aslında peki önerebilceğiniz marka var mı )
içime doğmuş demek ki başıma bir şey gelmeyecekse gidiyorum dediğim kuaför yerine 'farenjit'imi buldum, iğnemi yedim, huzur dolu öksürüyorum yani bir aksilik çıkmaz ise şansımı tekrar deneyeceğim, sessizliğim enfeksiyonumdandır
3 yıldır hiç farklı renge boyamamıştım. Çok zor cesaret ettim ama çok beğendim. Nerdeyse hayalimdeki gibi oldu :))
Eki Görüntüle 401760 Eki Görüntüle 401764 Eki Görüntüle 401771
Aldığım boya Jean's Color pembe :))
Çok güzel ve canlı görünüyor
Güle güle kullanın :)
cnm resmler gözükmüo bende link olrak ver eklenti üstüne tıklıorm eklenti deiştiği için göremiyorsunuz yazıyor ?
cnm sadece saçlar ve kozmetik albümünü görüorum o resimdede saçların yk aldığın
canım harikaa bende fusya kullanıodum aama o kadar çok rahatsız oldumki etraftan deiştirmek zorunda kaldım :2: