Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

Bunları çok beğendim.

tumblr_lkkd4rDSJH1qbod2ao1_500_large.jpg
tumblr_likn58KeHZ1qesyyeo1_500_large.jpg

tumblr_lkhb50MhGL1qd2d43o1_500_large.jpg
tumblr_lkffkxgn181qcsl5xo1_400_large.jpg

5022279956_c320117160_z_large.jpg
tumblr_ll030uiJAz1qbtq8zo1_500_large.jpg

tumblr_lidj1248W81qax72xo1_400_large.jpg
tumblr_lkc0o1WTWL1qaay1oo1_500_large.jpg

tumblr_lefdl85hQo1qza0fjo1_500_large.jpg
ladygaga_blog_large.jpg

2. ve 3. harika yaa.

offf offff bende zamanında mor mavi pembe kırmızı tonlar kullandım ama çok çabuk akıyorlar 2 haftada 1 ( ki oda zor dayanıyordum ) boyardım annem benim havluları ayırırdı kızlarlardı ama yakışırdıda herkes alışmıştı her gören bu sefer ne renk yapıyoruz die sorardı çok seviyordum :KK53: taki uzatmaya karar verip koyu saçtan kızıla dönim hoş dursun deyip o kötü kuaförün saçlarımı yakmasıyla son buldu şimdi siyah saçlarım yanar tekrar psikojisi ile açtırmam tekrar :KK43:

kızlar bu pastel renkleri yani pembe mor mavi vs. nereden bulabilirim? zamanında çok aradım kuaförlere sordum fakat bulamadım. her yerde sprey boya var. kalıcı olan renkleri nerden bulabilirim istanbul'da? avrupa yakası olursa çok daha iyi olur.

Bende bu boyalardan bulmak istiyorum saç diplerinde yada uçlarında güzel duruyor. Bursa'da var mı bildiğiniz bir yer. 2 sene önce en dipten bir tutam mavi siyah gibi bir renge boyadım 1 haftada neredeyse aktı çıktıktan sonrada o saçlar neredeyse sarı renk oldu :KK70: çok çabuk akıyor ne yazık ki

Saçlarımın uçları çok kırılmıştı, kestirecektim ama en azından yazın kullanırım diye boyatmaya karar verdim. Hoşuma gitmezse de zaten kesilecek saç olduğundan hemen model araştırmalarına başladım. Ombre istiyordum aslında. Dipte kendi saçım sonra yavaş yavaş açılarak açık pembe. İnternetten 3 adet boya aldım. Mavi, vişne ve pembe.( Jeans colour, 516-506-541). İnternet başında saatlerce araştırıp karar verdikten sonra kuaföre gittik. Ama kadına bir türlü anlatamadım istediğimi oda ben sadece açarım kendin boyarsın uğraşamam çok kabalık burası falan dedi zaten.Sonunda onun istediği gibi yapmasına razı oldum. Renk geçişi çat diye olmasın diye krepe balyaj atıldı önce sonrada rengi açılan saçı ince tutamlar halinde boyadı. İlk yıkandığında kızıl ve mavi çok koyuydu. özellikle mavi siyah gibiydi. Yıkaya yıkaya açıldı şimdi. Arada mor renkte var ama o hangisinden geldi bilmiyorum. Resimleri ekledim. Sorularınız ve yorumlarınızı bekliyorum.
İlk resim saçımın banyodan sonra kendi kendine kurumuş hali. Diğerlerini bu akşam çektik, orada hafif düzleştirdim.

Eklentiler

• $Fotoğraf1111.jpg
    $Fotoğraf1111.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 267
  • $Fotoğraf1156.jpg
    $Fotoğraf1156.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 243
  • $Fotoğraf1157 (1).jpg
    $Fotoğraf1157 (1).jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 258
  • $Fotoğraf1158.jpg
    $Fotoğraf1158.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 262
  • $Fotoğraf1159.jpg
    $Fotoğraf1159.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 270
Saçlarımın uçları çok kırılmıştı, kestirecektim ama en azından yazın kullanırım diye boyatmaya karar verdim. Hoşuma gitmezse de zaten kesilecek saç olduğundan hemen model araştırmalarına başladım. Ombre istiyordum aslında. Dipte kendi saçım sonra yavaş yavaş açılarak açık pembe. İnternetten 3 adet boya aldım. Mavi, vişne ve pembe.( Jeans colour, 516-506-541). İnternet başında saatlerce araştırıp karar verdikten sonra kuaföre gittik. Ama kadına bir türlü anlatamadım istediğimi oda ben sadece açarım kendin boyarsın uğraşamam çok kabalık burası falan dedi zaten.Sonunda onun istediği gibi yapmasına razı oldum. Renk geçişi çat diye olmasın diye krepe balyaj atıldı önce sonrada rengi açılan saçı ince tutamlar halinde boyadı. İlk yıkandığında kızıl ve mavi çok koyuydu. özellikle mavi siyah gibiydi. Yıkaya yıkaya açıldı şimdi. Arada mor renkte var ama o hangisinden geldi bilmiyorum. Resimleri ekledim. Sorularınız ve yorumlarınızı bekliyorum.
İlk resim saçımın banyodan sonra kendi kendine kurumuş hali. Diğerlerini bu akşam çektik, orada hafif düzleştirdim.

Harika görünüyor,çok beğendim.
Renkler yıkandıkça karışmış muhtemelen mor renk oluşmuş.
Çok hoş görünüyor.

bende lisedeyken sprey boyalarla tutam tutam mavi veya yeşil yaprdım saçlarımı. Üniversitede bir defasında aralara röfleli saçlarımın arasına pembe attırayım dedim. Kuaför gitmiş bayrak kırmızısına boyamış, çok kötü bir sonuç çıktı :KK50:, para da almadı zaten. Allah'tan birkaç yıkamadan sonra aktı :13:.
Şimdi içimde yine bu marjinal saç renklerinin aşkı canlandı :KK24:. Of of :KK31:.

$IMG_0858-horz.jpg
bu da benim saçlarım :) alfaparf Jean's Color ile boyuyorum altları violet üstleri magenta ile boyadım bütün sacımı boyadıgım halde şişeden 1-2 parmak anca eksildi çok seviyorum bu boyayı ilk boyamada 2 haftada akıyor ama üzerine aynı rengi boyadıgınız zaman 1,5-2 ay gibi bi süre canlılığını koruyor. 2-3 haftada bir dayanamayıp boyuyorum ve bu boyadan dolayı hiç yıpranma yaşamadım en sancılı kısım bleach kısmı sadece :) :KK8:

aaay cokk guseellerrrrrrrrrrrrr vallaaa benım normalde sacım sıyah..

bı ara patlıcan moru yapmıştım sonra kızıla döndüm.. ama bu renkler cok hosss yaaaaaa..

ama malsef yesıle boyarsam annem cıglıgı basarrr eve almayabılır::KK70::KK70: :KK70::KK70:D

X