Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

Çok güzelmiş saç modelin fuşya ayrı bir şey bayıldım resmen :) saçlarını nerede boyattın ve kestirdin rica etsem söyleyebilirmisin??

saçlarımı bi kaç ayı kuaförde boyattım aslında. bu son koyduğum fotoğraftaki gaziemirde yunus kuaförde. kesimi de orda yapıldı. evime çok yakın ve sürekli föne gittiğim bi kuaför o yüzden fiyat konusunda da makul oldu.

cnm fuşya renk harika görünüyor küt saçınlada mükemmel ikili olmuş.bir taraf uzun dediğine göre asimetrik kesim sanırım.nazar değmesin cnm .

2 hafta aynı şekilde canlı kalması çok iyiymiş
Pembe akmasını istiyorsan saçın akmaya başlayıp turuncular çıktığında kırmızı açıcıyla açabilirsin saçını
Uzun süre beklemene de gerek yok o yüzden yıpranma da olmaz
Zemin kırmızı açıcıyla açılmış şekilde tekrar fuşyaya boyanırsa aktığında pembe olur

Bunlari cok begendim..
Saclarimin uclarini krepe balyaj ile sari yapinca aralara gölge seklinde degisik renkler uygulayacagim.

Tarzimiz cok benziyor...
Bu sac rengini mix boyalarin fusya rengine cok benzettim. Ben de bir ara saclarimin bir kismini fusya yapmistim ayni böyle olmustu. Kuaförün hangi boyayi kullandi biliyor musun?

Tarzimiz cok benziyor...
Bu sac rengini mix boyalarin fusya rengine cok benzettim. Ben de bir ara saclarimin bir kismini fusya yapmistim ayni böyle olmustu. Kuaförün hangi boyayi kullandi biliyor musun?

Akos çilek kırmızısıymış Slania'm
Akosun sonuçları gerçekten mükemmel kimde gördüysem bayıldım
Punk bir görüntü vermese ben de denerdim çilek kırmızısını ama tarzıma uyacağını sanmıyorum
Kapkaranlık görüntüm ve fuşya saçlarımla nasıl olacağımı düşünemiyorum
Benim için koyu lacivert ideal
Onun da akma sorunu kırmızılara göre çok daha fazla

Hadi ya.. Bu kadar pembemiymis cilek kirmizisi. Gecenlerde mutfaktayken kavanozdaki recele günes isigi geldi, hakkaten böyle pembemsi bir kirmiziydi rengi, yiyesim geldi, yedim de.
Evet senin tarzina lacivertler, koyu morlar gider. Kizil parlayan siyah da cok yakisir sana.

keşke daha da pembe olsa :) punk bir tarzım yok bu saçla da öyle gözüktüğümü düşünmüyorum, siyah renkli kıyafetlerle de kahve tonlarıyla da yeşille de morlada hepsiyle bir şekilde uyum sağlıyorum ben açıkçası :)

şunlara bayıldım. punk-emo görünümden uzak olmuş bence, basit durmuyor. bana da bu havayı vereceğini bilsem ben de boyarım böyle. çok hoşuma gitti.

bunlar da jeans color chili red'in ilk hali ve yıkmalardan sonraki son hali :)

Ya benimde saçım kızıl büyü sıkıldım tarçın bakırla yoğun bakırı karıstırıp yapıcm boyaları aldım ama korkuyorum:s

Saçım böyle olsun,her gün boyamaya razıyım ben!

içimde uyuyan mavi aşkı canlandı yine azizimgeçen yaz arkadaşımın saçlarını maviye boyadık, yeşilimsi oldu ama böyle tuhaftı işte o zaman bir soğumuştum...... zannımca mavinin tutabileceği tek zemin beyaza yakın bir sarı birde dipten gelenler koyuysa tam bir karmaşa ben de mavi siyahtan ne dönerim ya maviye, hep bu renk merakından geldi başıma kırmızı olacağım derken pembe alt tonlu bir cildim olduğumu anlamış oldum, rihanna ya bile yakışıyor be ben bayrak gibin oldum bel hizasındaki saçlar omuza bile gelmiyor artık bir de bir kestirdin mi uzatabilmek çok zormuş ama yılmadan devam edenlere saygım sonsuz gerçi fuşya da çok güzel benim artık uzaktan bakıcağım kesin gibi sevgiler siyah saçlı kız

Aynen öyle zemin renginde pigment olmaması gerekiyor o yüzden açıcı kullanılıp platine kadar açmak gerekiyor
Ben de doğal saç rengime tutar diye düşünüp boyamıştım risk alıp,yeşil olmuştu resmini de ekledim önceki sayfalara :)
Ama ben o yeşili de beğenmiştim solgun bir yeşil olmasaydı daha iyi olurdu
Siyah saçtan dönmek çok çok daha zor tabi :/
Ben de yakında tamamına değil de yanlardaki katlarımı açıp mavi boyayacağım,belki yaza kadar yavaş yavaş hepsini açıp mavi olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…