- 13 Şubat 2012
- 785
- 4
Aynen öyle zemin renginde pigment olmaması gerekiyor o yüzden açıcı kullanılıp platine kadar açmak gerekiyor
Ben de doğal saç rengime tutar diye düşünüp boyamıştım risk alıp,yeşil olmuştu resmini de ekledim önceki sayfalara :)
Ama ben o yeşili de beğenmiştim solgun bir yeşil olmasaydı daha iyi olurdu
Siyah saçtan dönmek çok çok daha zor tabi :/
Ben de yakında tamamına değil de yanlardaki katlarımı açıp mavi boyayacağım,belki yaza kadar yavaş yavaş hepsini açıp mavi olurum :)
umarım istediğin maviliğe ulaşırsın gerçekten akmış hali bile harika tamam ekstrem renkler ama havası yeterkesinlikle denenmeli ama ladym saçlarını yıpratma olur mu?
gözümde canlandırdım ama sanki komple maviye geçersin gibi bir izlenim bıraktınkeşke siyahtan en az zararla kurtarabilsek ben denerdim ama elde saçı andıran plastik teller kalacağından eminim saçların küsmemiş barış hali daim olsun ama platini kaldırabilecek mi ? siyah açılınca iğrenç bir turuncu oluyor, platine nasıl ulaşılabilir ki o zaman?
mavi siyah saça bakarken bunlara denk geldimnereden nereye
katy perry de ayrı bir yakışmış
Eki Görüntüle 364489
Eki Görüntüle 364490
Eki Görüntüle 364491
Eki Görüntüle 364493
Kızlar bu renkli saç boyalarını manic panic markasından tercih edebilirsiniz,sayfasını inceledim inanılmaz güzel ürünleri ,hayran kaldım resmen. üstelik hayvanların üstünde deney yapmayan,doğa dostu ender markalardan biri incelediğim kadarıyla.. ben saçımı değişik bi renge boyatmayı düşünmüyorum, ama rujları ilgimi çekti. o kadar harika,orijinal renkleri var ki. bayıldım,hemen edinmem lazımmmm
Doğa dostu olması artı puan bence de
Türkçe sayfası bilgilendirme açısından da çok iyi,diğer markaların bu tür ayrıntılı açıklamaları yok
gelincik kırmızısının üstüne yeşil boyarsam tutar mı kızlar? oryel sürmek istemiyorum, daha önce hiç değdirmedim saçıma. tekrar kızıla dönmek istersem akma sorunu çekmek istemiyorum. var mı deneyimli biri
Tutmaz malesef. Yesil, kirmizinin zitti oldugu icin kirmiziyi nötrleyip saclarda kahverengimsi bir renk elde edilir.
Zaten yesil ve mavi gibi renklerin iyi tutmasi icin sacin beyaza kadar acilmasi gerekiyor.
Kızlar jeanscolor/manic color cotton pink arıyorum,jeanscolor blue,manic color atomic turkuaz da istiyorum antalyadayım satan bir yer bulamadım turist kazıklama mantığı ile kırkdan aşağı yok
Hadi paraya kıydım,nereye güveneceğimi ve kredi kartı olayını ne yapacağımı bilmiyorum.
xxxxx buradan alışveriş yapan var mı acaba?
İkisi de çok hoş kararı siz verin bence
Mesela ben mavi rengi çok beğeniyorum benim tercihim mavi olurdu kesinlikle ama siz hangi renge daha yakınsanız ona boyayın
Bir de resimdeki pembe çok açık soluk bir pembe,manic panic'de bu renk var ama maviden daha kısa sürede akacağı kesin
Hatta resimdeki pembe canlı bir pembenin akmış hali gibi görünüyor da denebilir
Bir yıkama daha olursa akacakmış gibi duruyor :)
Mavisi de çok açıkmış ilk yıkamada baya solar ama pembe gibi çabuk yok olmaz diye düşünüyorum
İki saç rengi için de şunu söyleyebilirim,ilk boyama için direkt olarak bu iki rengi tercih etmeyin
Bu iki renkten biraz daha koyu bir rengi tercih edin,zaten aktıkça (hatta bu saçın yapısına göre tek yıkamada bile olabilir) bu renk olacak
Boyadıktan sonra resimleri bekliyoruz :)