Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın Sağlıklı Olma Yolundaki Maceraları Başlıyor :)

elimle köpürtüp sadece diplere sürmek yeterli o zaman maske uygular gibi :) ben duştan sonra mercimek tanesi kadar hindistancevizi yağı sürüyorum saçlarımın ıslaklığı aldıktan sonra nemliyken hem yumuşacık yapıyor hem parlıyor sertleşme problemini o şekilde çözebilirim diye düşünüyorum
Ayyyynen ole canim. Maske uygular gibi uygulayacagiz. Sabunu direkt saca surersek sactan arinmayabiliyor. Ben sertlesme problemini sirkeli su ile cozmeye calisacagim bu arada hindistan cevizi yagini da almak istiyorum calistigim markette var su organik olanlarindan. Sen memnunsun baya dimi?

Ayyyynen ole canim. Maske uygular gibi uygulayacagiz. Sabunu direkt saca surersek sactan arinmayabiliyor. Ben sertlesme problemini sirkeli su ile cozmeye calisacagim bu arada hindistan cevizi yagini da almak istiyorum calistigim markette var su organik olanlarindan. Sen memnunsun baya dimi?
memnunum ne demek tam anlamıyla aşk yaşıyorum olmazsa olmazım :KK70: aklına gelebilecek herşeyde kullanıyorum minik bir kavanozuma koydum büyük olanını buzdolabında saklıyorum genel anlamda saçıma arada göz çevreme bazen dudaklarıma kocamın sakallarına ve cildine oğlumun banyo sonrası yanaklarına dirseklerime topuklarıma bazen yiyorum bile :KK70: o derece olmazsa olmazım oldu :KK70: evdekiler de pek bi memnun bayada bereketli 1 aydır kullanmama rağmen kavanozun 3/2 hala dolu :KK70:

memnunum ne demek tam anlamıyla aşk yaşıyorum olmazsa olmazım :KK70: aklına gelebilecek herşeyde kullanıyorum minik bir kavanozuma koydum büyük olanını buzdolabında saklıyorum genel anlamda saçıma arada göz çevreme bazen dudaklarıma kocamın sakallarına ve cildine oğlumun banyo sonrası yanaklarına dirseklerime topuklarıma bazen yiyorum bile :KK70: o derece olmazsa olmazım oldu :KK70: evdekiler de pek bi memnun bayada bereketli 1 aydır kullanmama rağmen kavanozun 3/2 hala dolu :KK70:
Hey masallah eeheheheu
E cok iyi o zaman, hem bereketli de diosun almaliyim enn kisa zamanda. Ya kuzum pahali baya diye icim el vermiyordu almaya. Ama kesinnnn alicam ozaman :KK66:

Hey masallah eeheheheu
E cok iyi o zaman, hem bereketli de diosun almaliyim enn kisa zamanda. Ya kuzum pahali baya diye icim el vermiyordu almaya. Ama kesinnnn alicam ozaman :KK66:
ben gratis indiriminden 30 tl mi 36 tl ye mi ne almıştım bu gidişle 3 ay sonunda dibini görürüm herhalde aylık 10 tl bu derece etkili bir bakım ürünü için pahalı değil bence mutlaka almalısın pişman olmayacaksın :KK70:

ben gratis indiriminden 30 tl mi 36 tl ye mi ne almıştım bu gidişle 3 ay sonunda dibini görürüm herhalde aylık 10 tl bu derece etkili bir bakım ürünü için pahalı değil bence mutlaka almalısın pişman olmayacaksın :KK70:
Aynen gülüm alıcam mutlaka indirimleri kovalamak lazım:)
Bu arada neden dökülme arttı bu son zamanlarda acaba?
Mevsim geçisi diyorum ama inş öyledir.

Bu arada ihmal etmeden dip not düşeyim:
Daha evvel de bahsetmiştim lakin tekrarlama gereği duydum. Iç destek çok önemli saç bakımında.
Öncelikle ve en önemlisi BOL SU ICMEK
Hem derimizin hem saçımızın elastikiyetini arttırmak için birebir.
Ben iki güne bir bi diş sarımsak da yutuyorum. Malum sarımsak:)
Baştacımızz

konu açmanızdan sonra 3 sene geçmiş bakımlarınız nasıl gidiyor athena athena

bende şampuan içine bemiks ve e vitamını koydum biraz kokuyor ama inşallah faydasını göürürüm

konu açmanızdan sonra 3 sene geçmiş bakımlarınız nasıl gidiyor athena athena

bende şampuan içine bemiks ve e vitamını koydum biraz kokuyor ama inşallah faydasını göürürüm
Canım 3 yıl oldu lakin kesik kesik yaptım o nedenle tam olarak yeni basladim diyebilirim düenli sekilde yapmaya.
Evet sampuana vitamin koymak iyi fikir.
Biraz cam balı koyarsan yumusacik yapar sacini.
Elbette faydasini gorecegiz sadece devamlilik istiyor.

Canım 3 yıl oldu lakin kesik kesik yaptım o nedenle tam olarak yeni basladim diyebilirim düenli sekilde yapmaya.
Evet sampuana vitamin koymak iyi fikir.
Biraz cam balı koyarsan yumusacik yapar sacini.
Elbette faydasini gorecegiz sadece devamlilik istiyor.
Saçının uzunluğu ne canım

Saçının uzunluğu ne canım
Keske resim atabilsem.
Omuzlarimdan bi karis daha asagida.
Uzun sayilir. Ama daha uzun olmasini istiyorum ve elbette dokulmesin:KK43:
Bizim ailede dokulme genetik malesef
O nedenle onlemimi alayim istiyorum.

Son düzenleme:
Malesef resim yukleyemiyorum:KK43:
Biri bana anlatsa :KK43:
Eskiden nasil yuklemisim bilmiyorum.
Mobildeyim, ondan mi zor acaba?

Son düzenleme:
CYMERA_20170912_224739.jpg evet işte saçlarımın en güncel hali :KK66:
(O KADAR KOLAYMIŞ KI RESIM YUKLEMEK, kafamı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum cahilliğimden ötürü lakin saçlara yazık o kadar bakım yaptım) =)

Eki Görüntüle 2043865 evet işte saçlarımın en güncel hali :KK66:
(O KADAR KOLAYMIŞ KI RESIM YUKLEMEK, kafamı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum cahilliğimden ötürü lakin saçlara yazık o kadar bakım yaptım) =)
saçlarına maşallah çok güzel ve sağlıklı görünüyorlar :KK70: saç uzatma mecaran devam ediyor mu hala :KK14:
bence dökülme problemi için eczacına danışıp biotin kullanabilirsin ben çok faydasını gördüm :KK70:

saçlarına maşallah çok güzel ve sağlıklı görünüyorlar :KK70: saç uzatma mecaran devam ediyor mu hala :KK14:
bence dökülme problemi için eczacına danışıp biotin kullanabilirsin ben çok faydasını gördüm :KK70:
Tesekkur ederim tatlim.
Ediyor tabii etmez mi?
Hala istedigim uzunlukta degiller :KK66:
Biotini duymustum solgar'inkini almak istiyorum aslinda.

Aklımda çokça kür var. Hangisini daha doğrusu hangilerini yapacağım kararsızım.
Kendi kürüm şu şekilde. Basit ama etkisini gördüm.
*Alizade saç bakım iksiri(hint yağı,melisa yağı,
Menengiç yağı, papatya yağı, susam yağı, tatlì badem yağı, zeytinyağı, çam terebentin esansı, ısırgan yağı, jojoba yağı, lavanta yağı, esans)
*aktardan aldığım bu yağdan kullanacağım kadarını bir kaba alıp bir yumurta sarısı ilave ederek saç diplerine uyguluyorum. Saçı streçleyip üzerine havlu sarıp iki saat bekletip önce duru su ile yagı akıtıp daha sonra bıttım sabununu diplere uyguluyorum. Biraz bekletip durulayıp bu sefer içine bal ve sarımsak eklediğim otacı şampuanımla yıkıyorum.
Son olarak sirkeli su ile duruluyorum. Banyodan çıkınca da pantene'in keratin bakım yağını uçlara sürüyorum.

Genel bakımım bu.
Lakin forumda ilgimi çeken başka kürler de oldu.

*muskatlı kür
*dax supergro
*sığır iliği

Bu ücü de aklımı çelmiyor değil. Hamgisini eklesem bakımıma diye derin bir düşünceme içerisindeyim.

Dip Not: kısa zamanda tahta tarak ve hindistan cevizi yağı almayı düşünüyorum. Ayrıca eczaneden E ve B vitamini kapsülü de almam lazım. Buraya yazayım ki unutmayayım :KK66:

X