- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Cok teşekkür ederim:)öncelikle saçlarınız parlak ve gür görünüyor. ince telli gibi gelmedi bana. genetik genetik diye saçları kaderine terk etmemek, bakmak lazım.
sarımsağın şifasına kesinlikle inanıyorum. fakat ben bir kere onlarca diş sarımsağı ezip, kafa derime yedirmek gibi bir halt etmiştim. değil haftalarca, aylarca çıkmadı koku! :- ( hafifçe terlesem kafamın derisi buram buram sarımsak kokuyordu, hatta terlemesem bile yanıma çok yaklaşan biri alabilirdi o sarımsak kokusunu, kabus gibiydi. haliyle bir kereden fazla yapmaya cesaret edemedim.
sizce bu zeytinyağında beklemiş sarımsak kürü de uygulama sonrasında kokuyor mu? kayınvalideniz gibi sadece zeytinyağı sürsem gürleşmez mi?
İnce telli değil fakat ışığın altına gelince önlerim sanki açılmış gibi diplerim görünüyor
Evet genetik diye bırakmıyorum,sonuna dek savaşacağım sağlıklı olmaları için.
Bu ara bıttım sabunu almayı planlıyorum. Yerinden, elle yapılan doğal olanından sipariş edeceğim.
Sana da tavsiye ederim. Çok iyi geliyormuş saçlara. Onunla sürekli saçını yıkayan imsan saç dökülmesi, saçkıran,kepek vs yaşamazmış.
Evet sarımsak öyle pis kokuyor ki.. Hele ben bir de geçen içine yumurta kattım aman Allahımmm eşim bile dedi ki nereden geliyor bu pis koku ay utandım ama bi çare var. Sarımsağı zeytinyağında bekletmek bile çözüm olmuyor inan ki.. İçine menekşe yağı koymayı deneyeceğim ben. O zaman kokmaz inşallah. Canım benim kayınvalide çeşitli yağlar sürermiş kafasına. Sadece zeytinyağı değil. Hint yağı,badem yağı,susam yağı,hcevizi yağı,zeytinyağı..vs vs Dilersen çam terebentin,sarımsak yağı,badem yağı ve zeytinyağı ile de yapabilirsin sen.