Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın Sağlıklı Olma Yolundaki Maceraları Başlıyor :)

Kızlar benim saçlarımda çok ince Telli ve yağlı yani sabah yıkasam ertesi sabahı kesin yağlanıyo. Hele dışarda işlerim varsa kapalı olduğum için iice yapışıyo kafama saç. Çok ta seyrek
Otacı karışık bitki şampuanı aldım memnunum 15 gündür kullanıyorum bide elma sirkeli su döküyorum durularken.
Yağlanmaya biraz iyi geldi bilginize.
Bana da ince Telli yağlı seyrek saçlarım için önerileriniz olursa sevinirim :KK66:

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Saçların çok canlı ve parlak görünüyoo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa cidden mii?? :)
Cok tesekkur ederim.
Saçların dolgun görünüyo kalın Telli mi? Yani güzel görünüyo işe yaramaya başladı demem

Valla normal telli diyeyim :)
Teşekkür ederim canım evet işe yarıyor galiba :)
Sana da tavsiye ederim. Özellikle çam terebentin muhakkak koy şampuanına.

Kızlar benim saçlarımda çok ince Telli ve yağlı yani sabah yıkasam ertesi sabahı kesin yağlanıyo. Hele dışarda işlerim varsa kapalı olduğum için iice yapışıyo kafama saç. Çok ta seyrek
Otacı karışık bitki şampuanı aldım memnunum 15 gündür kullanıyorum bide elma sirkeli su döküyorum durularken.
Yağlanmaya biraz iyi geldi bilginize.
Bana da ince Telli yağlı seyrek saçlarım için önerileriniz olursa sevinirim :KK66:

Ben de tam sirke diyecektim :)
Limonlu su da iyi geliyor canım.
Isırgan otlu sampuan tellerini kalınlaştıracaktır.
Bir de defne yada ısırgan sabunu al bence hem saçlarındaki yağı alır hem de hacim kazandırır. Şampuan öncesi uygularsın.

Ben de tam sirke diyecektim :)
Limonlu su da iyi geliyor canım.
Isırgan otlu sampuan tellerini kalınlaştıracaktır.
Bir de defne yada ısırgan sabunu al bence hem saçlarındaki yağı alır hem de hacim kazandırır. Şampuan öncesi uygularsın.

Sabun kullandım bi ara ama şuan ara verdim çünkü ters tepmeye başladı kepek yaptı

Tamamdır ^.^ teşekkür ettim kocaman öpücüklerle :))

:-* ;-)

Aaa cidden mii?? :)
Cok tesekkur ederim.

Valla normal telli diyeyim :)
Teşekkür ederim canım evet işe yarıyor galiba :)
Sana da tavsiye ederim. Özellikle çam terebentin muhakkak koy şampuanına.

gerçekten de öyle :) ben de organik şampuan kullanmayı düşünüyorum ama elidorun kokusunu çok seviyorum saçlarım kirlense de jala güzel kokuyo kalıcı bi kokusu var o yüzden tedirginim hangisini kullansam bilemedim

:-* ;-)

gerçekten de öyle :) ben de organik şampuan kullanmayı düşünüyorum ama elidorun kokusunu çok seviyorum saçlarım kirlense de jala güzel kokuyo kalıcı bi kokusu var o yüzden tedirginim hangisini kullansam bilemedim

:)
Bende saç dökülmesi ve kepeklenme vardı. Sinoz sarımsaklı şampuan mucize gibi geldi :)
Sen de kendi mucizevi şampuanını bulursun inşallah.
Valla bence kokuyu falan önemseme canım benim, önemli olan saçlarına gereken bakımı yapması. Güzel koku istiyorsan şampuanına menekşe yağı koyabilirsin hem bak saça da iyi geliyor:)

:)
Bende saç dökülmesi ve kepeklenme vardı. Sinoz sarımsaklı şampuan mucize gibi geldi :)
Sen de kendi mucizevi şampuanını bulursun inşallah.
Valla bence kokuyu falan önemseme canım benim, önemli olan saçlarına gereken bakımı yapması. Güzel koku istiyorsan şampuanına menekşe yağı koyabilirsin hem bak saça da iyi geliyor:)

Evet haklısın aslında . Elimdeki bitsin deneye deneye bulurum belki ben de :)

Bu gün sarımsak yağı bakımı uyguladım.
Yarım su bardağı zeytinyağı(komili sızma kullandım), 5 diş sarımsak(sarımsak ezici ile ezerek kattım içine) ve de bir tatlı kaşığı çiçek balı karıştırıp 3 gün(aslında 1 hafta veya daha uzun beklemesi gerekiyor ama dayanamadım:KK70:) ağzı kapalı cam bir kavanozda güneş görmeyen bir yerde beklettim. Bu gün uyguladım.. Evet.. Haklısınız.. Kokusu dayanılmazdı.. Yani normal sarımsak kokusu gene iyi, bu beklemiş sarımsak! Mahvoldum.. Diplere uygulamaya özen gösterdim. Uçlara da tabii ki.. Ve kafamı streçliyip 3 saate yakın beklettim. 3 saat sonunda önce zeytinyağlı sabunum(çivi çiviyi söker. Kafamdaki zeytinyağını hemen arıttı :KK70:) ile sonra çam terebentinli şampuanımla yıkadım saçlarımı ve en son kokusunu alsın diye gliss ultimate oil elixir fıslattım. Hala burnumu dayayınca buram buram sarımsak kokuyor amaa :KK43: bir de saçlarımı yıkarken fazlaca döküldü saçlarım. Bu karışımdan(zeytinyağı+sarımsak+bal) dolayı olamaz değil mi? Telaşlandım acaba mı diye ama niye herkeste saç çıkaran şey bende saç döksün ki?..
Off.. Taa genlerden şanssızım arkadaş.. Bak yine kederlendim:KK43: aile kel dolu.. Tam kel olmasada kelleşen insanlar.. Çok korkuyorum. Biliyorum, saçlarıma gerektiği gibi bakarsam bu ihtimali en aza indirebilirim ama ya herşeye rağmen yine de kel kalırsam :KK43::KK43::KK43: açılmam yok şu an Allah a şükür.. İnşallah da hiç olmaz...

Evet...
Psikolojik midir bilmem..
Sanki saçlarım daha da bir güzelleşti:)
Dökülmem yarı yarıya azaldı diyebilirim.
6 yaşındaki kızımın da saçını, şampuandan evvel zeytinyağlı sabun ile yıkadığımdan beri onun da hafif olan saç dökülmesi durdu ve saçları parlamaya dolgun durmaya başladı:) Geçen yine yaptım sarımsak bakımımı ama ben bekletemiyorum z.yağında sarımsağı yav. Direk ikisini de karıştırıp masajla sürüveriyorum saç diplerime inşaallah işe yara bu arada saçlarımı boyatmak yerine hint kınası uygulamak istiyorum bu aralar ama bir yandan da yapmayayım ya sonra boyatmak istersem, kınadan dolayı kafam boya tutmaz diyorum.. Of. Kafam karışık.

Zeytinyağına sarımsak rendeleyip bir de yumurta kırdım ve saç diplerime fırça yardımı ile uyguladım. Saçımı streçledim ve beklemedeyim:) 3 saatsonra yıkıyacağım nasipse :) umarım bu maske iyi gelir saçlarımaaa:)

Bir de kızlar; ben şu anda emziriyorum ve yaklaşık bir buçuk sene kadar Allah kısmet ederse emzirmeyi istiyorum. Hamileliğimden doğuruncaya dek hiç boya vurmamıştım saçlarıma ama bir ay evvel dayanamayıp boyadım evde, sırf beyazlarımı kapatsın diye.. Ve içim almadı.. Sonuçta kimyasal.. Acaba diyorum kına mı yaksam saçlarıma? İçine kına taşı da koyarım çünkü kızıl istemiyorum. Çikolata kahvesi falan olsun istiyorum olur mu ki? Bir de beyazlarımı kapatır mı dersiniz? Eşim kına falan yapma boyatırız iyi bir kuaförde dedi ama açıkçası arada kaldım:/

3 saat dayanamadım, 2 saati dolunca yıkadım koku dayanılmazdı çünkü.
Yine döküldü saçlarım banyoda ama normal heralde?
Haftada bir uygulayayım bu bakımı en iyisi...

bildiğim bir gerçek varsa oda saç açıcıların saçı bitirdiği doğal rengimizden vazgeçmemek lazım.

bildiğim bir gerçek varsa oda saç açıcıların saçı bitirdiği doğal rengimizden vazgeçmemek lazım.
haklsn canm..boyatacaksak da kendi ana saç rengimizden çok açk bir renk seçmemeliyiz ki saçlarmz ypranmasn. boyadan vazgeçemiyoruz fakat en azndan fazla.zarar vermeyelim..

Evet sarımsaklı yağ bakımı yapacağım birazdan.
Proteinli bakımı ayda bir yapacağım.
Şu an yağ karışımımda zeytinyağı, çörek otu yağı, argan yağı, çam terebentin ve de 5 diş sarımsak mevcut. Birazdan saçlarıma uygulayacağım inşaallah işe yarar:KK66:

öncelikle saçlarınız parlak ve gür görünüyor. ince telli gibi gelmedi bana. genetik genetik diye saçları kaderine terk etmemek, bakmak lazım.

sarımsağın şifasına kesinlikle inanıyorum. fakat ben bir kere onlarca diş sarımsağı ezip, kafa derime yedirmek gibi bir halt etmiştim. değil haftalarca, aylarca çıkmadı koku! :- ( hafifçe terlesem kafamın derisi buram buram sarımsak kokuyordu, hatta terlemesem bile yanıma çok yaklaşan biri alabilirdi o sarımsak kokusunu, kabus gibiydi. haliyle bir kereden fazla yapmaya cesaret edemedim.

sizce bu zeytinyağında beklemiş sarımsak kürü de uygulama sonrasında kokuyor mu? kayınvalideniz gibi sadece zeytinyağı sürsem gürleşmez mi?

canim sakin acik bi renk boyatma mahvetme tekrar saclarini cikolata kahve idealdir. sarimsakli zeytinyagi kürünu birakma inan en iyisi o :KK70: bi keresinsw bnde bal dokup kullanmstm sarimsakli kuri benmde sacimi döktü mahvettio_O

X