Sarımsağı çiğnemiyorsun değil mi? Direk yutuyorsun, acaba yarım yarım yutsak olur mu :)Evetttt
Yoktum ama geldim
Uzun suredir geceleri yatmadan evvel bir dis sarimsak yutmayi adet edindim.
Sampuanima sarimsak rendelemektem baska bir bakim yapamaz oldum.
Bittim sabunum+sarimsak rendelenmis otaci bitkisel sampuanim disinda sacima uyguladigim tek urun yakin zamanda aldigim pantene 3 minute miracle adli yeni cikan sac kremi.
Simdi.
*sarimsak yutmak sadece sac icin degil saglikli bir yasam icin de birebir. Bir zamanlar deli gibi yakindigim dehsetvari dokulmem, AZALDI. Tavsiyemdir.
*saclarim iki hafta evvel boyadigim halde hemen dipten geldiler. Muazzam bir uzama soz konusu. Ve bu uzamanin onune gecemiyorumsampuana sarimsak rendelemek kesinlikle mucizevi bir buluş! Tavsiyemdir hem de israrla :)
*pantene 3 minute miracle adli yeni cikan sac kreminden cokca memnun oldum. Hani sac boyalarinin icinden cikan sac kremleri olur ya saclarimizi pamuk gibi yapan, aynen oyle! Sac diplerine uygulamadiginiz taktirde sorun yoktavsiye ederim.
Dip not: bittim sabunu cokca kepek yapmisti hatta korkmus birakmayi dusunmustum. Ancak inadimdirbirakmadim ve kepeklerim azaldi. Sac uzamamdaki hizi biraz da bittim sabununa bagliyorum. Hala favorilerimdedir kendisi, tavsiyemdir.
Sevgiler....
Direkt yut canim hap gibi.Sarımsağı çiğnemiyorsun değil mi? Direk yutuyorsun, acaba yarım yarım yutsak olur mu :)
Eki Görüntüle 2063921 Eki Görüntüle 2063922 Eki Görüntüle 2063923 Eki Görüntüle 2063924 Maşallah saçlarınız güzel uzamış salıklı görünüyolar yeni saçlarınızın çıkmasını istiyorsaniz size tavsiyem yılan yağı saçı resmen coşturuyo ben kullandım saçlarım çok gürleşmişti bırakmıştım kuaför saçının yarısını bana ver dedi hatta bide yeni saçların çıkmış ne kullanıyorsun demişti bende yılan yağı demiştim tavsiye ederim.sarımsakta saç çıkarmada birebir küçük saçlarımın çıktına çok şahit olmuştum tavsiye ederim.ısırganda saç kalınlaştırıyor diye biliyorum ısırgan otunu kaynatıp saçı bu suyla yıkıyorlar.pirinç suyu çinli kadınlar rapunzel saçlarını buna borçlu ve japonlarda bu bakımla saçlarını uzatıyormuşEki Görüntüle 2063925 tavsiye ederim.
MerhabaEvetttt
Yoktum ama geldim
Uzun suredir geceleri yatmadan evvel bir dis sarimsak yutmayi adet edindim.
Sampuanima sarimsak rendelemektem baska bir bakim yapamaz oldum.
Bittim sabunum+sarimsak rendelenmis otaci bitkisel sampuanim disinda sacima uyguladigim tek urun yakin zamanda aldigim pantene 3 minute miracle adli yeni cikan sac kremi.
Simdi.
*sarimsak yutmak sadece sac icin degil saglikli bir yasam icin de birebir. Bir zamanlar deli gibi yakindigim dehsetvari dokulmem, AZALDI. Tavsiyemdir.
*saclarim iki hafta evvel boyadigim halde hemen dipten geldiler. Muazzam bir uzama soz konusu. Ve bu uzamanin onune gecemiyorumsampuana sarimsak rendelemek kesinlikle mucizevi bir buluş! Tavsiyemdir hem de israrla :)
*pantene 3 minute miracle adli yeni cikan sac kreminden cokca memnun oldum. Hani sac boyalarinin icinden cikan sac kremleri olur ya saclarimizi pamuk gibi yapan, aynen oyle! Sac diplerine uygulamadiginiz taktirde sorun yoktavsiye ederim.
Dip not: bittim sabunu cokca kepek yapmisti hatta korkmus birakmayi dusunmustum. Ancak inadimdirbirakmadim ve kepeklerim azaldi. Sac uzamamdaki hizi biraz da bittim sabununa bagliyorum. Hala favorilerimdedir kendisi, tavsiyemdir.
Sevgiler....
Ben kullanmıştım koku oluyo. hazır şampuan alırsan kokusuz olanları var. mesela bioblas şampuan .Merhaba
Sarimsagi sampuana rendelediginiz zaman koku olusuyor mu?
Ve sarimsagi sabahları açken mi yutuyorsunuz
Sevgiler
Canim merhaba hosgeldin.Merhaba
Sarimsagi sampuana rendelediginiz zaman koku olusuyor mu?
Ve sarimsagi sabahları açken mi yutuyorsunuz
Sevgiler
Canim kokmamasi icin azar azar kutulara hazirlayabilir ya da icine menekse yagi koyabilirdin keske hemen vazgecmeseydin saca cok faydali sarimsak.Ben kullanmıştım koku oluyo. hazır şampuan alırsan kokusuz olanları var. mesela bioblas şampuan .
ben denemiştim ama tarcini arindirmak cokkk zor olduGunaydinnnnn
Dun gece ki "dip ve boylara zeytinyagi , uclara da badem yagi " maskemden mutevellit, saclarim suan ellerimin arasindan kayiyor. Hah iste tam da bunu istiyordum beeeen
Bir dahakine zeytinyagi sisesinin icine toz tarcin eklemeyi istiyorum. Sac diplerini uyarici etkisi varmis. Hem de mis kokar :)
Sevgiler.
Hayiiirwuhuuuu saçlara bak maşallah benimde böyle saçlarım olacak mı acaba birgün
sinüzitlerimden dolayı soğuk havalarda cesaret edemiyorum bakımlara
birazda hevesim kırıldı sanırım
bakalım bugün yarın saç fotosu uzamış mı saçım
galiba naparsak yapalım uzayacağı kadar uzuyor