- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Öyle mii:Sben denemiştim ama tarcini arindirmak cokkk zor oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mii:Sben denemiştim ama tarcini arindirmak cokkk zor oldu
Yok canim denemedim.Kızlar saç dolgusu yaptıran varmı?
Dökülmelerin durmasına yeni saçlara ve dolgun güçlü olmasını sağlıyormuş bende doktorumdan öneri aldım yaptıran yok sanırımYok canim denemedim.
O ne ola ki?
Zorluyorum canımmmHayiiir
Asla hevesini kirmaaa
Devam edicez
Uzayabildikleri kadar uzayacak meretler
Haftada 1 de yapsan kafi tatlim
Sampuanina sarimsak+bal+badem yagi ekleyerek. Dene bide
Ooh misZorluyorum canımmm
Bak saç diplerime hindistancevizi yağı sürdüm bekliyorum öylece
İnasnlar kendi kusurlarına bakmadan, başkalarına kulp bulmaya çok meraklı canım, ben bu sayede kendimle barıştım.bence senin saçların hiç seyrek deil.bide herşeyin başı stres.herşeyden önce stresi yenmek lazım.
Eki Görüntüle 2065774 herkeze meraba:kızlar şampuana ampul koymak istiyorum. ama sizce hangisini alayım. karar veremedim.şampuana koyunca etkili olurmu.bide zararı varmı ilaç gibimi.bide hala reçetesiz alınabiliyormu.fiyatı nedir zam gelmişmi?teşekkürler şimdiden.
O zaman sana soruyorum canım.bemiks mi bepantenmi alayım hangisi daha iyi b vitamini olarak?bide fiyatı nekadar bu seneki.biliyomusun canımUcunu de koyabilirsin canim sampuanina.
Sadece bemiks ve bepantene ayni vitamin icerigine sahip, ikisi de B bitamini iceriyor bence birini eleyebilirsin. Tek soyleyecegim bu :)
Insallah ise yarar ki yarayanlari duyuyoruz canim.
O zaman sana soruyorum canım.bemiks mi bepantenmi alayım hangisi daha iyi b vitamini olarak?bide fiyatı nekadar bu seneki.biliyosan eyer
yaaa seni yirim ne güzel ayrıntılı ayrıntılı yazmışsın
maşallah sana ve saçlarına dökülme problemi kalmamış :)
bana da gaz vermiş oldun ayrıca demekki daxı bir süreliğine bırakıp hindistan cevizi yağına devam etsem iyi olacak
sağlıklı olan saç uzar değil mi :)
birde sarımsak yutmaya da başladım ama çok zor geçiyor boğazımdan alışacağım
Tamam canım teşekkürler.Bana kalirsa ben bepantenei oneririm.
Fiyati inan bilmiyorum cunku kullanmiyorumm
Bi kere kullandim o da eskidendi :)
Ama cok bisey degildir.