Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın Sağlıklı Olma Yolundaki Maceraları Başlıyor :)

• Sarımsağı yutarak tüketmek hazmı kolaylaştırır. Bağırsakların daha aktif çalışmasını sağlar ve bağırsaklarda oluşan kurtların düşmesine yardımcı olur.
  • Sarımsağın kanı sulandırıcı etkisi vardır. Bu etkisinden yararlanmak için sarımsağı yutmak yeterli olur.
  • Kabızlığa karşı iyi gelir. Kabızlığı önlemek ya da kabızlıktan korunmak için sarımsak gece yatmadan önce bir diş olacak şekilde yutulur.
  • Sarımsak yutmak alışkanlık haline getirildiğinde vücudu kanser hastalıklarına karşı korur. Oluşan kanser hücrelerinin yayılmasını ve büyümesini engeller.
  • Doğal bir antibiyotik olan sarımsak vücudun gerek duyduğu tüm vitamin ve mineralleri sağlayarak vücut direncini arttır.
  • Sarımsağın düzenli yutulması soğuk algınlığına bağlı gelişen hastalıklara karşı yakalanma olasılığını azaltır.
  • Sarımsak yutmak vücuda enerji vererek kişinin dinç kalmasını sağlar.
  • Halsizlik ve kronik yorgunluğa karşı sarımsak yutmak iyi gelir.
  • Sarımsak yutmak cinsel potansiyeli arttırır.
  • Sarımsak yutmak saç sağlığı için önemlidir. Saçlarda oluşan dökülmeyi engelleyerek saçların daha sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanmasını sağlar.
  • Zehirlenmelere karşı sarımsak yutmanın faydası vardır.
  • Sarımsak yutmak kireçlenmeye karşı faydalı olur.
  • Sarımsak yutmak vücutta oluşan tüm iltihaplı hastalıklara karşı faydalı olur.
  • Kolesterol hastalığına karşı iyi gelir.
  • İdrar söktürücü özellik yaratır.
  • Sarımsak yutarak kilo verme sürecine katkıda bulunmak mümkündür. Kişi zayıflamak için uyguladığı diyet listesine ek olarak günlük düzenli olarak sarımsak tükettiğinde kilo verme süreci hızlanacaktır.
  • Sarımsak yutmak vücutta var olan kesik ve yaraların iyileşme sürecini kısaltır.
  • Ciltte oluşan sivilce, akne, egzama gibi cilt hastalıklarını sarımsak tüketerek önlemek mümkündür.

o halde napıyoruz hergün düzenli olarak sarımsak yutuyoruz

zayıflattı mı ne demek zayıflatmakkk hemen başlıyorum sarımsak yutmaya
gel bi alnından öpicem seni
Ahahahahah evet sarımsak yutmak metabolizmayı hızlandırıyor. Ben zaten zayıfım,53 kiloydum(kilolu halimdi bu) 44 e düştüm baya zayıflatıyor. İnternetten araştırın :)

Ahahahahah evet sarımsak yutmak metabolizmayı hızlandırıyor. Ben zaten zayıfım,53 kiloydum(kilolu halimdi bu) 44 e düştüm baya zayıflatıyor. İnternetten araştırın :)
Benimde en zayıf olduğum kilomdu 53 şimdi ise 63 üm 55 olmak hayalim inşallah olur

Ben de yutuyorum gulum.
Icten destek icin.
Zaten bahsetmistim evvelki paylasimlarimda.
Zayiflatiyorsa hic birakmam hep yutarim =)

hehh işte o yuvarlak benim boyumda 1,58 ama ben ortalama 1.50 diyorum daha kolay geliyor (
Yafrum 8 cm 8 cm'dir niye 1.50 diosun?
Sirkeli su gobek bolgesi icin birebir. Ben 1 ayda 3 kg verdim. Tavsiy ederim.

haha gelsin tavsiyeler onu bi dönem yapmıştım yine başlıyayım bari
Inan istahimi kesti benim . son donemlerde adetim yakin diye yedim de yedim aslinda baslamam lazim tekrar sirkeli suya :/
Keske yeseek yesek de kg almasak eheueh her kadinin hayali

Evet bu gün sabah; dünkü sarımsak uygulamamdan mütevellit yastığımda sarımsak kokuları ile güne gözümü açtım =)
Aman yarabbi ne yapacağım vs derken saçımı yapıp az bişey deodorant fıslattım ve çıktım sokağa işe gittim. Yolda rüzgar aldı götürdü tüm kokuyu =))
Korktuğum gibi olmadı. Kimse de almadı kokuyu. Ozaman her izinli günümde kafamdaki o açık bölgeye sarımsak uygulamasına devammmmm

yarasın inşallah kuzucum

Merhaba maya maskesi yaptığınızı okudum. Ben de yapiyorum henuz 10-14 gun arasi oldu 7-8 kez yapmissimdir ama fark bariz belli ben cok memnun kaldim ayrica maya maskeis yuzu de yumusacik yapiyor :)

athena canım nerelerdesin ??
Gülüm bazi sebeplerden oturu giremedim merak mi ettin sen beniiii:)
Saclarim malesef dokulmede rekora gidiyor
Bittim sabunu sanki kepek yapti gibi ama yilmadam kullaniyorum. Onun harici bakim yapamadim bu aralar sacima, sarimsak yutmak disinda.
Sen neler yaptin?

Merhaba maya maskesi yaptığınızı okudum. Ben de yapiyorum henuz 10-14 gun arasi oldu 7-8 kez yapmissimdir ama fark bariz belli ben cok memnun kaldim ayrica maya maskeis yuzu de yumusacik yapiyor :)
Cok sevindim canim.
Kesinlikle devam etmelisin ama cok sık yapma ve de cok bekletme mayayi yuzunde. Kizariklik yapmasin

Ve bir dip not:

Saçlarımı boyamayacağım artık.
Evet çok beyaz var lakin onları sevmeye çalışacağım başka yapacak birşeyim yok :/
Bıttım sabunun beyazlarıma mucizevi şekilde iyi gelmesini umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…