- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
sarmısak zayıflatıyormu :))) heyecanlandımzayıflattı mı ne demek zayıflatmakkk hemen başlıyorum sarımsak yutmaya
gel bi alnından öpicem seni
sorma bendeki heycan tavan yaptısarmısak zayıflatıyormu :))) heyecanlandım
Ahahahahah evet sarımsak yutmak metabolizmayı hızlandırıyor. Ben zaten zayıfım,53 kiloydum(kilolu halimdi bu) 44 e düştüm baya zayıflatıyor. İnternetten araştırın :)zayıflattı mı ne demek zayıflatmakkk hemen başlıyorum sarımsak yutmaya
gel bi alnından öpicem seni
Benimde en zayıf olduğum kilomdu 53 şimdi ise 63 üm 55 olmak hayalim inşallah olurAhahahahah evet sarımsak yutmak metabolizmayı hızlandırıyor. Ben zaten zayıfım,53 kiloydum(kilolu halimdi bu) 44 e düştüm baya zayıflatıyor. İnternetten araştırın :)
Olur inşallah hergün düzenli yut sarımsağı çok faydasını göreceksin :) bide bol bol sebze yemekleri,çorba ile beslen.Benimde en zayıf olduğum kilomdu 53 şimdi ise 63 üm 55 olmak hayalim inşallah olur
Canim izin gunumde yaptim iste ama gecti gibi sanki ya gun icinde dagildi kokusu.o zaman hafta sonları bu şekilde bakım yapmak daha mantıklı durulama suyuna elma sirkesi vs koysaydın belki kokusunu alırdı
Ben de yutuyorum gulum.Şampuanıma bende sarımsak ezip koydum :) bakalım sonuclar ne olacak.. bende paylaşırım sizinle. bu arada sarımsak yutmak çok faydalı kesinlikle saç dökülmesini önlüyor ve saçları daha da gürleştiriyor. Uzun zaman kullandım ama zayıflattığı için artık kullanmıyorum
Ben de 66=)Benimde en zayıf olduğum kilomdu 53 şimdi ise 63 üm 55 olmak hayalim inşallah olur
hehh işte o yuvarlak benim boyumda 1,58 ama ben ortalama 1.50 diyorum daha kolay geliyorBen de 66=)
Boyun 1.73
Boy da olmasa yuvarlak olurdum zaar =))
Yafrum 8 cm 8 cm'dir niye 1.50 diosun?hehh işte o yuvarlak benim boyumda 1,58 ama ben ortalama 1.50 diyorum daha kolay geliyor(
haha gelsin tavsiyeler onu bi dönem yapmıştım yine başlıyayım bariYafrum 8 cm 8 cm'dir niye 1.50 diosun?
Sirkeli su gobek bolgesi icin birebir. Ben 1 ayda 3 kg verdim. Tavsiy ederim.
Inan istahimi kesti benim . son donemlerde adetim yakin diye yedim de yedim aslinda baslamam lazim tekrar sirkeli suya :/haha gelsin tavsiyeler onu bi dönem yapmıştım yine başlıyayım bari
yarasın inşallah kuzucumEvet bu gün sabah; dünkü sarımsak uygulamamdan mütevellit yastığımda sarımsak kokuları ile güne gözümü açtım =)
Aman yarabbi ne yapacağım vs derken saçımı yapıp az bişey deodorant fıslattım ve çıktım sokağa işe gittim. Yolda rüzgar aldı götürdü tüm kokuyu =))
Korktuğum gibi olmadı. Kimse de almadı kokuyu. Ozaman her izinli günümde kafamdaki o açık bölgeye sarımsak uygulamasına devammmmm
Gülüm bazi sebeplerden oturu giremedim merak mi ettin sen beniiii:)athena canım nerelerdesin ??
Cok sevindim canim.Merhaba maya maskesi yaptığınızı okudum. Ben de yapiyorum henuz 10-14 gun arasi oldu 7-8 kez yapmissimdir ama fark bariz belli ben cok memnun kaldim ayrica maya maskeis yuzu de yumusacik yapiyor :)