Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın Sağlıklı Olma Yolundaki Maceraları Başlıyor :)

Eki Görüntüle 2065911 pakizee canim urun bu ne dersin? Arastirsak mi? Sorup sorustursak mi? Isteyim su an. Aksam bi arastirayim.
kuzum ben bu markaya güveniyorum yıpranmış saçlar için saç kremini ve saç maskesini kullanmıştım gayette güzeldi en azından az kimsayal var içinde hemde piyasa göre indirimde bayağı da uygun
ilk alışverişimde bana cilt için krem serum vermişlerdi ikinci alışverişim içinde %30 indirim kuponu yani baya cezbedici
birde şampuanını deniyelim bakalım öncelikli olarak elimdeki stokları bitireceğim söz verdim kendime sadeleşiyorum şu sıra
birde bu firma kişinin doğumgününe özel o hafta alışveriş yaptığı kadar indirim veriyormuş
şöyleki 50 tl lik alışveriş yaptık diyelim 50 tl lik çek veriyor
şampuanlarını o dönem deneyebilirim aslında

Aynen pazarlama konusunda cigir acmis bi marka ben de fark ettim
Du geceleyin arastiricam uzun uzun

Hanimlar sac kremime vitamin ampul kirdim ikiser tane 600 ml sizce iyimi yapmisim kotumu kremde ise yararmi sizce
Cnm sac kremi sac diplerine uygulanmiyor malum. E senin koydugun vitaminler de sadece sac diplerine nüfuz ederse fayda saglar. Kisacasi sampuanina koymalisin. Sac govdesinden degil kokten beslenir.

Geldim 28 yasina; kendimi ilk kez gercekten uzun sacli gibi hissediyorum iyi mi?
Bu gun is yerimde cok sevdigim bi ablam; "kiz senin de sacin iyice uzadi hee masallah" dedi halbuki ona sac uzatmaya calistigimi vs bile soylemeistim yani beni rahatlatmak icin falan degil gercekten soyluyor kadin ona eminim
Tabiki mutlu oldum. Amacim da buydu. Uzun ve saglikli saclar <3

Hadi inşallah kaldı şurda 10 ayım o zaman
Gulum ben ise girerken saclarim o resimdeki gibi kisaydi mesela. 1 yil 3 ay oldu, simdi bu hale geldiler. Ancak ben bakima yeni basladim. Dogal yollardan bu hale geldiler diyebilirim. Seninkinin uzamasi bence daha kisa surer.

Evet.
Isten geldim.
Yemekleri koydum ocaga.
Pazar gunu ve market yogunlugunu tahmin edersiniz
Her ne kadar stresten uzak durmak istesem de isim geregi zor
Ne yapalim.. Ekmek parasi neticede.

Neyse.
Diyorum ki bu gece de bakimi yapayim.
Yani zeytinyagi arti tatli badem yagi bakimimi.
Ardindan once bittim sabunu, sonra sarimsak+bal+badem yagi ilave ettigim sampuanimla yikayip sirke ile durularsam bakimim tamamdir bana gore
Insallah halim kalir da yaparim, net konusmayayim ama umudum o yonde yani

Sevgiler.
Guzel kalin.

Evet.
Yag bakimim su an kafamda.
Bu is gittikce daha hos olmaya basliyor cunku verim aldigimi gordukce daha da zevkle yapiyorum
Baksaniza yorgun olmama ragmen kendimde bakim yapacak gucu buldum
Guzel geceler..

Kepek
Kepek
Kepek
Cildiracagimmmmm
Onune gecmek neredeyse imkansiz gibi geliyor artik.
Head and shoulders sampuan kesmisti bir tek kepegimi tamamen ancak o da icindeki kimyasallardan oturu bir daha asla kullanmayacagim listesine girdi.
N'apsam bilemiyorum
Bu gun isirgan sabunu alicam.
Bittimla donusumlu kullanicam.
Yeter dedigim noktadayim valla..

Dustan sonra elma sirkeli suyu dökün saçlarınıza en son

Şampuaninin icine 4 tane aspirin ez koy. Al sana kepek şampuanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…