• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek istiyorum.Bi' bakar mısınız?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
hayırlı olsun cnm,güle güle kullan,çok güzel olmuş saçların.iyiken paris gibi kestirmemişsin.

Teşekkürler kızlar :D

,ablama telefonda anlattmı modeli emo diyo bana :D

valla canım ben çok beğendim çok tarz olmuş güle güle kullan hatta bence ense kısmınuı dahada kısaltsaydın çok ama çok tarz olurdun bidahikine bence öyle yapmalısın

ayy yeni halini görünce icimm kıpıır kıpıır oluyo :D insanın saçında değişiklik yapma isteği geliyo ama ne yazıkki benim annem izin vermez bana daha

:1:cnm sende resmini koysana,onada mı annem izin vermez:1:şaka şaka sen istedikten sonra annende izin verecektir saçlarını kestirmene:1:

:1:cnm sende resmini koysana,onada mı annem izin vermez:1:şaka şaka sen istedikten sonra annende izin verecektir saçlarını kestirmene:1:

haha :D:D Ben kendime hicbi seyi yakıstıramadığım için sonradan söyleniyorum iş bittikten sonra.
Annemede kestirmek istiyorum diyince laf ediyo artık
hevesim kaçıyo :D

Back