• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek istiyorum.Bi' bakar mısınız?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Yüzünün alt kısmı biraz geniş gibi olduğu için o tarz modeller daha da genişmiş gibi gösterebilir diye düşündüm ben.
Ama bilemiyorum yine de. :26: Şimdiki hali gayet güzel görünüyor.

Amaa güzel gözikiyon, ne kadar tam göremesekde :D yanaklarımız tam sıkmalık, en azından olumlu bişii bu :D

Eveeet,teşekkür ederim.
Yarın kuaförümden rica edicem önden arkadan yandan çektin bi telefonumla sonra buraya koyucam yüzümü silmiycem :D

İşte yeni saçım,paris hiltonunki gibi dedim gösterdim.Rihanna oldu artık dedi.:D Burdan Kuaför Mustafa'ya teşekkür ederim.:)
Umarım beğenirsiniz.
$Fotoğraf0274.jpg $Fotoğraf0273.jpg $Fotoğraf0272.jpg $Fotoğraf0271.jpg

moralini bozmak istemem canım ama ben pek yakıştıramadım sana.belki de bu modeli sevmediğimden yakıştıramamışımdır.bob modeli daha uygun olabilirdi sana benim fikrim bu yani .sakın kızma bana :34:

moralini bozmak istemem canım ama ben pek yakıştıramadım sana.belki de bu modeli sevmediğimden yakıştıramamışımdır.bob modeli daha uygun olabilirdi sana benim fikrim bu yani .sakın kızma bana :34:

Aslında bana da biraz çok içime oturmadı sanki ama kullanıcam artık :D

Mesaj Tekrarı.................

Son düzenleme:
Köüpüğüm yok ama alıcam,niveanınki çok güzelmiş ondan alıp şekil veririm. :D

Ben beğendim canım ya.Cok az daha uzasın daha da guzel olur.
Kopukledgınde hele cok guzel olur sacların.
Saç köpüğün yoksa al bence :34:
Böyle modeller yapabilirsin sacında.
midnight+in+paris11.jpg

midnight-in-paris_287706.jpg

o hatununki gibi yapabilmesi için iki tarafının da eşit olması gerekmez mi sence tatlım?

Son düzenleme:
Süper olmuş. :O Bir kısmının daha uzun olması ayrı bir hava katmış. Bayıldım ya. Güle güle kullan canım. :16:

Teşekkür ederim ablacım,saçı farklı kılan da o zaten ben de çok beğendim orayı.Teşekkürler ablacım.:52:

Süper olmuş. :O Bir kısmının daha uzun olması ayrı bir hava katmış. Bayıldım ya. Güle güle kullan canım. :16:

Çok teşekkür ederim ablacım,evet kuaförüm çok iyi ben gerçekten çok beğeniyorum.Hiç değiştirmem.
Teşekkürler ablacım,sen de bi değişiklik yap :)

Back