- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gıcık oluyorum ya yüzüm hep aynı zayıfladım kilo aldım hep öyle geçmiyo yaniii.İkimiz de aynı derttenizz.
Amaa güzel gözikiyon, ne kadar tam göremesekdeyanaklarımız tam sıkmalık, en azından olumlu bişii bu
![]()
moralini bozmak istemem canım ama ben pek yakıştıramadım sana.belki de bu modeli sevmediğimden yakıştıramamışımdır.bob modeli daha uygun olabilirdi sana benim fikrim bu yani .sakın kızma bana![]()
Aslında bana da biraz çok içime oturmadı sanki ama kullanıcam artık![]()
İşte yeni saçım,paris hiltonunki gibi dedim gösterdim.Rihanna oldu artık dedi.Burdan Kuaför Mustafa'ya teşekkür ederim.:)
Umarım beğenirsiniz.
Eki Görüntüle 465761 Eki Görüntüle 465762 Eki Görüntüle 465763 Eki Görüntüle 465764
sacın hızlı uzuosa sorun yok tabi :) biraz kullanınca düzeltirirsin:)![]()
sacın hızlı uzuosa sorun yok tabi :) biraz kullanınca düzeltirirsin:)![]()
Ben beğendim canım ya.Cok az daha uzasın daha da guzel olur.
Kopukledgınde hele cok guzel olur sacların.
Saç köpüğün yoksa al bence
Böyle modeller yapabilirsin sacında.
![]()
![]()
o hatununki gibi yapabilmesi için iki tarafının da eşit olması gerekmez mi sence tatlım?
Süper olmuş. :O Bir kısmının daha uzun olması ayrı bir hava katmış. Bayıldım ya. Güle güle kullan canım.![]()
o hatununki gibi yapabilmesi için iki tarafının da eşit olması gerekmez mi sence tatlım?
İşte yeni saçım,paris hiltonunki gibi dedim gösterdim.Rihanna oldu artık dedi.Burdan Kuaför Mustafa'ya teşekkür ederim.:)
Umarım beğenirsiniz.
Eki Görüntüle 465761 Eki Görüntüle 465762 Eki Görüntüle 465763 Eki Görüntüle 465764