bir fark yok modelle saçın arasında sanki biraz daha uçları inceltilmiş hali bana göre am yine de sen bilirsin .....
Merhaba kızlar ben saçımı sen son 23 Nisan'da kestirdim.Kestirdiğim yer Çorum'da Kuaför Mustafa'ydı.
Buyrun şimdiki saçıma bi bakar mısınız?
Eki Görüntüle 464865 Eki Görüntüle 464866
Aslında uçlarından 2 parmak aldırmak istiyorum ama,başka modeller de denemek istyorum,bu model nasıl sizce.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.Modellerde önerirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 464864
katlı kesimleri denemek istersen onlara bak derim tatlım.
koyduğun model ile şimdiki saçın arasında boyolarak pek fark yok gibi,bence daha kısa bir model deneyebilirsin cnm
mesala bunlar gibi;
Eki Görüntüle 464921 Eki Görüntüle 464920
eğer daha kısa düşünürsen buda olabilir
Eki Görüntüle 464923
şimdiden hayırlı olsun cnm
Katlı kesim yaparsam hiç yapamam yani,katlı kesim sevmiyorum.Pazartesi gitcem.Karar vermem lazım
o zaman sadece kırıklarını al dersin kuaföre zaten o 1 - 2 cm kesecektir ama saçlarımın uçunu incelt dersin jiletle falan o zaman istediğin modele benzer saçın tahminimce
cnm o zaman sen 2-3 kısalacak şekilde düz bir kesim istiyorsun heraldee,yanlış mıyım? ama gene sen bilirsin
Teşekkür ederim,parisin o fotsunu götürücem yakışır mı diğcem olmazsa uçlarından alıdırıcam.
İyi fikir,teşekkürler.
koyduğun model ile şimdiki saçın arasında boyolarak pek fark yok gibi,bence daha kısa bir model deneyebilirsin cnm
mesala bunlar gibi;
Eki Görüntüle 464921 Eki Görüntüle 464920
eğer daha kısa düşünürsen buda olabilir
Eki Görüntüle 464923
şimdiden hayırlı olsun cnm
Katlı kesim yaparsam hiç yapamam yani,katlı kesim sevmiyorum.Pazartesi gitcem.Karar vermem lazım
Evet evet,düz kesim bana yeterli,katlı kesim sevmiyorum.
.............................................................................................................
Pazartesi günü böyle kestiriyorum.İnşallah beğenirsiniz,ve yakışır.
Eki Görüntüle 464974 Eki Görüntüle 464975 Eki Görüntüle 464976
Çok güzel canım bence de böyle kestir arkalar biraz kısa önler uzun olsun biraz
Valla teşekkür ederim ama çok kısa istemiyorum,öyle kestirisem yüzüm ortaya çıkar zaten yüzüm şişman gibi duruyo gıcık oluyorum...
yüzün şişman gibi durmiyo ki
yanakların hafif tombul, benimde öyle :$
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?