• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek istiyorum.Bi' bakar mısınız?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sheggy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
2.213
1
116
Çorum
Merhaba kızlar ben saçımı sen son 23 Nisan'da kestirdim.Kestirdiğim yer Çorum'da Kuaför Mustafa'ydı.
Buyrun şimdiki saçıma bi bakar mısınız?
$Fotoğraf0262.jpg $Fotoğraf0264.jpg

Aslında uçlarından 2 parmak aldırmak istiyorum ama,başka modeller de denemek istyorum,bu model nasıl sizce.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.Modellerde önerirseniz sevinirim.
$images.jpg

Merhaba kızlar ben saçımı sen son 23 Nisan'da kestirdim.Kestirdiğim yer Çorum'da Kuaför Mustafa'ydı.
Buyrun şimdiki saçıma bi bakar mısınız?
Eki Görüntüle 464865 Eki Görüntüle 464866

Aslında uçlarından 2 parmak aldırmak istiyorum ama,başka modeller de denemek istyorum,bu model nasıl sizce.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.Modellerde önerirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 464864

:1:koyduğun model ile şimdiki saçın arasında boyolarak pek fark yok gibi,bence daha kısa bir model deneyebilirsin cnm:1::1:

mesala bunlar gibi;

$bob2.jpg $bob1.jpg

:1:eğer daha kısa düşünürsen buda olabilir:1:

$bob3.jpg

:1:şimdiden hayırlı olsun cnm:1:

Valla teşekkür ederim ama çok kısa istemiyorum,öyle kestirisem yüzüm ortaya çıkar zaten yüzüm şişman gibi duruyo gıcık oluyorum...:52:

o zaman sadece kırıklarını al dersin kuaföre zaten o 1 - 2 cm kesecektir ama saçlarımın uçunu incelt dersin jiletle falan o zaman istediğin modele benzer saçın tahminimce

:1:koyduğun model ile şimdiki saçın arasında boyolarak pek fark yok gibi,bence daha kısa bir model deneyebilirsin cnm:1::1:

mesala bunlar gibi;

Eki Görüntüle 464921 Eki Görüntüle 464920

Eki Görüntüle 464923

Katlı kesim yaparsam hiç yapamam yani,katlı kesim sevmiyorum.Pazartesi gitcem.Karar vermem lazım

:1:cnm o zaman sen 2-3 kısalacak şekilde düz bir kesim istiyorsun heraldee,yanlış mıyım?:1:ama gene sen bilirsin:1:

o zaman sadece kırıklarını al dersin kuaföre zaten o 1 - 2 cm kesecektir ama saçlarımın uçunu incelt dersin jiletle falan o zaman istediğin modele benzer saçın tahminimce

Teşekkür ederim,parisin o fotsunu götürücem yakışır mı diğcem olmazsa uçlarından alıdırıcam.
İyi fikir,teşekkürler.

Teşekkür ederim,parisin o fotsunu götürücem yakışır mı diğcem olmazsa uçlarından alıdırıcam.
İyi fikir,teşekkürler.

.............................................................................................................

mesala bunlar gibi;

Eki Görüntüle 464921 Eki Görüntüle 464920

Eki Görüntüle 464923

Katlı kesim yaparsam hiç yapamam yani,katlı kesim sevmiyorum.Pazartesi gitcem.Karar vermem lazım

Evet evet,düz kesim bana yeterli,katlı kesim sevmiyorum.

:1:iyi cnm sen kararını vermişsin hayırlı olsun:1:kesim sonrası saçlarını görmek isterizz:1:

Teşekkür ederim,tabii fotoğraf çekerim.Yüzümü kapatmam.:D

Back