• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestireceğim nasıl yapsam acaba? Kısa mı? uzun mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

:1:cnm kuaför mecaranı anlatığın teşekkür ederim:):1:normal bir işlem için gittiğinde(fön,manikür vb.) bir heyacan olmuyuda,böyle radikal bir değişim için gittiğinde insan hecanlanıyor demi:1:bana mı öyle geliyor acaba:1:

:1:bu arada saçlarını kuaföre bırakmadığın iyi olmuş:1:

evet katılıyorum sana toto_10.

arkadaşlar iyi akşamlar,benim için heyacanlı bir gün oldu.öğleden sonra kuaföre gittim,fakat sade bir fön işlemi için geldiğimi sanıp pek önemsemediler gibi geldi bana.neyse saçlarımı kestireceğimi söylediğimde birden 2 çalışan etrafımda pervane oldu adeta :)))modeli anlattıktan sonra nerdeyse tek makas hareketiyle saçımın enseden alt kısmı artık yoktu:))kuaför düz bir kesim için diretti ama resimlerdende göreceğiniz gibi yuvarlak bir kesim istedim ben:)))ben yeni saçlarımı beğendim,umarım sizlerde beğenirsiniz:))

kakül için kararsızdım fakat sonra kakül kestirmeyede karar verdim,umarım beğenirsiniz:)))

ve yeni saçımı huzurlarınıza sunuyorum:))) (eski resmimide koyuyorum farkı görebilmeniz için))

Eki Görüntüle 464400 Eki Görüntüle 464401 Eki Görüntüle 464402

merhaba arkadaşım,saçların güzel olmuş.bende kestirmek istiyorumda modele karar veremedim.

Herkes kendinde olmayanı istermiş ya ben uzun saç istiyorum sen upuzun saçlarını kestirmişsin...Güle güle kullan yakışmış..Her ne kadar kıyamasamda yakışmış bu model sana..

merhaba arkadaşım,saçların güzel olmuş.bende kestirmek istiyorumda modele karar veremedim.

teşekkür ederim kethy,sende kestir saçını.ben kestirene kadar karasızdım.ama kestirdikten sonra anladım ki geç bile kalmışım:)))

anlayacağın uzun saç çok yoruyor insanı,kısa saç o kadar yormuyor ve sanki özgüven veriyor insana.

Herkes kendinde olmayanı istermiş ya ben uzun saç istiyorum sen upuzun saçlarını kestirmişsin...Güle güle kullan yakışmış..Her ne kadar kıyamasamda yakışmış bu model sana..

teşekkür ederim:)))) zamanı gelince öyle bir kıyılıyor ki saçlara :)))ve çok çok memnunum yani.

teşekkür ederim kethy,sende kestir saçını.ben kestirene kadar karasızdım.ama kestirdikten sonra anladım ki geç bile kalmışım:)))

anlayacağın uzun saç çok yoruyor insanı,kısa saç o kadar yormuyor ve sanki özgüven veriyor insana.

evet ya arkadaşlarımdanda aynı sözleri duyuyorum ve gerçekten saçlarımla uğraşmaktan sıkıldım.o yüzden baya kısa bir model kestirecem.

teşekkür ederim:)))) zamanı gelince öyle bir kıyılıyor ki saçlara :)))ve çok çok memnunum yani.

evet zamanı gelince yani bir noktada insanın canına tak ediyor artık.bendede öyle oldu.uzun bir süredir düşünüyordum saçlarımı kestirmeyi.fakat geçen hafta gece öyle bir sıcak oldu ki bizim burası canıma tak dedi.ve sabah kendi kendime zamanı geldi dedim ve saçlarımı kestirmeye karar verdim.

evet zamanı gelince yani bir noktada insanın canına tak ediyor artık.bendede öyle oldu.uzun bir süredir düşünüyordum saçlarımı kestirmeyi.fakat geçen hafta gece öyle bir sıcak oldu ki bizim burası canıma tak dedi.ve sabah kendi kendime zamanı geldi dedim ve saçlarımı kestirmeye karar verdim.

kethy ne yaptın,kestin mi saçları.

Back