• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestireceğim nasıl yapsam acaba? Kısa mı? uzun mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

:1::1:tabi tabi yeni resimlerini bekliyoruz,kuaför maceranıda istersen anlatırsın:1: o işin şakası anlatmak istemezsen anlatmayabilirsin:1::1:sonuçta o senin özelin cnm:1:
:1::1:ama resimlerini kesinlikle bekliyoruz:1::1:
olur mu cnm anlatırım tabi:))bugün büyük gün,öğleden sonra kuafördeyim:)))

canım yaaa bence de bu sıcaklarda enguzel kararı vereceksın ınan sanada çok yakışacaktır bu benim nacizane fikrim bende merakla yeni imajını görmek istiyorum
teşekkür ediyorum cnm,gerçekten bir yandan kendimde hissettiğim değişiklik isteği ve sıcaklar :))doğru bir karar veerdiğime inanıyorum:))

bende bu sıcaklardan bıkmış biri olarak saçlarımı kestirmeyi zaman zaman düşünüyorum... yasmin1903 size kısa saçın yakışacağını düşünüyorum...model tercihinizi ve saçlarınızın yeni halini bekliyoruz... :34:

işte büyük gün geldi çattı,akşama doğru koyarım resimleri buraya:)bu arada sizde çok düşünmeyin harekete geçin bence:)pişman olmazsınız diye düşünüyorum:))

Sitede herkes anlaşmış gibi hep bir ağızdan; 'bu sıcaklarda çekilmez' diyor uzun saçlar için ama tam tersi değil mi arkadaşlar?
Ben her model saçı kullanmış biriyim; erkek model kısa saç, küt saç, çok uzun saç. Ve beni yazın en az zorlayan çok uzun saç oldu. Kısa saç toplayayım dersin toplanmaz, küt bile olsa ensedeki saçlar dağılır, enseye yapışır. Ama omuz hizasından uzun saç öyle değil. Saçları al, tepede dola, minik bir kelebek tokayla tuttur ve enseye yapışan saçlardan kurtul.

Konu sahibi saçların için yorumum;
Bu kadar uzun saçı bir anda küt kestirirsen alışamayabilirsin, eğer uzun saçı çok uzun süredir kullanıyorsan psikolojini bile etkileyebilir. O yüzden tavsiyem yavaş yavaş kısalt. Önce bir uzun saçlarını şekilden şekle sokmanın tadını çıkar. Bol katlı bir model yap mesela, onu bir denemiş ol. Daha sonra biraz daha kısalt, göğüs hizasıyla omuz hizası arasında bir boyda kullan, canın sıkıldıkça istediğin modeli bulana kadar oyna saçlarınla.
Böylece hem gözün alışır hem de bir çok saç modelini denemiş olursun.

arkadaşlar saçlarım gördüğünüz gibi:))kararsız kaldım açıkçası.forumda 3bruli93 ve toto_10'un fotolarını gördükten sonra onlar gibi kestirsem olur mu diye düşünüyorum:))

lütfen fikir ve yorumlarınızı esirgemeyinnnnnn.

Benim de saçlarım bu uzunluktaydı kestirdim şuan omzumda.Pişman mıyım? EVET!:26:

bence kestirme :) ben uzun saç hastasıyımdır. ama şekil verdirebilirsin.. yanlara filan.. tabiki karar senin canım.. boydan fazla kestirmeden yüzünün şekline gidecek şekilde güzel bi model verdir.

Sitede herkes anlaşmış gibi hep bir ağızdan; 'bu sıcaklarda çekilmez' diyor uzun saçlar için ama tam tersi değil mi arkadaşlar?
Ben her model saçı kullanmış biriyim; erkek model kısa saç, küt saç, çok uzun saç. Ve beni yazın en az zorlayan çok uzun saç oldu. Kısa saç toplayayım dersin toplanmaz, küt bile olsa ensedeki saçlar dağılır, enseye yapışır. Ama omuz hizasından uzun saç öyle değil. Saçları al, tepede dola, minik bir kelebek tokayla tuttur ve enseye yapışan saçlardan kurtul.

Konu sahibi saçların için yorumum;
Bu kadar uzun saçı bir anda küt kestirirsen alışamayabilirsin, eğer uzun saçı çok uzun süredir kullanıyorsan psikolojini bile etkileyebilir. O yüzden tavsiyem yavaş yavaş kısalt. Önce bir uzun saçlarını şekilden şekle sokmanın tadını çıkar. Bol katlı bir model yap mesela, onu bir denemiş ol. Daha sonra biraz daha kısalt, göğüs hizasıyla omuz hizası arasında bir boyda kullan, canın sıkıldıkça istediğin modeli bulana kadar oyna saçlarınla.
Böylece hem gözün alışır hem de bir çok saç modelini denemiş olursun.
arkadaşım doğrusunda ben gerçekten sıkıldım uzun saçtan:)ve geri dönüşü yok artık çünkü kestirdim:))))
bence kestirme :) ben uzun saç hastasıyımdır. ama şekil verdirebilirsin.. yanlara filan.. tabiki karar senin canım.. boydan fazla kestirmeden yüzünün şekline gidecek şekilde güzel bi model verdir.
artık çok geçççç:))))
o saç bende olcak hayatta kıymam en fazla uçlarından aldırırım..
arkadaşım cidden esaslı bir değişim istiyordum ve gerçekleştirdim:)))

arkadaşlar iyi akşamlar,benim için heyacanlı bir gün oldu.öğleden sonra kuaföre gittim,fakat sade bir fön işlemi için geldiğimi sanıp pek önemsemediler gibi geldi bana.neyse saçlarımı kestireceğimi söylediğimde birden 2 çalışan etrafımda pervane oldu adeta :)))modeli anlattıktan sonra nerdeyse tek makas hareketiyle saçımın enseden alt kısmı artık yoktu:))kuaför düz bir kesim için diretti ama resimlerdende göreceğiniz gibi yuvarlak bir kesim istedim ben:)))ben yeni saçlarımı beğendim,umarım sizlerde beğenirsiniz:))

kakül için kararsızdım fakat sonra kakül kestirmeyede karar verdim,umarım beğenirsiniz:)))

ve yeni saçımı huzurlarınıza sunuyorum:))) (eski resmimide koyuyorum farkı görebilmeniz için))

$1.jpg $2.jpg $3.jpg

bence çok modern ve yarz olmuş. klasik bob yerine daha yuvarlak kesim harika bi seçenek olmuş ve sizede çook yakışmış yasmin.... güle güle kullanın... :)

arkadaşlar iyi akşamlar,benim için heyacanlı bir gün oldu.öğleden sonra kuaföre gittim,fakat sade bir fön işlemi için geldiğimi sanıp pek önemsemediler gibi geldi bana.neyse saçlarımı kestireceğimi söylediğimde birden 2 çalışan etrafımda pervane oldu adeta :)))modeli anlattıktan sonra nerdeyse tek makas hareketiyle saçımın enseden alt kısmı artık yoktu:))kuaför düz bir kesim için diretti ama resimlerdende göreceğiniz gibi yuvarlak bir kesim istedim ben:)))ben yeni saçlarımı beğendim,umarım sizlerde beğenirsiniz:))

kakül için kararsızdım fakat sonra kakül kestirmeyede karar verdim,umarım beğenirsiniz:)))

ve yeni saçımı huzurlarınıza sunuyorum:))) (eski resmimide koyuyorum farkı görebilmeniz için))

Eki Görüntüle 464400 Eki Görüntüle 464401 Eki Görüntüle 464402

:52::46: bambaska olmusun bu modelle birlikte ayrıca düz kahkülünlede katıe holmes un sacına benzemis güle güle kullan yeni imajını arkadan görüntüsü varsa onuda görmek isterim cesaretin içinde tebrikler ..

Çok güzel olmuş güle güle kullan canım. :71: Umarım daha sonra pişmanlık duymazsın, hatta memnun kalıp tekrar kestirmek için gidersin kuaföre.
Yalnız şu kırmızıyla işaretlediğim kısımdaki davranışın sebebini düşündün mü hiç?

Bomba gibi olmuş saçlar çok yakışmış sağlıkla uzat :9:

bence çok modern ve yarz olmuş. klasik bob yerine daha yuvarlak kesim harika bi seçenek olmuş ve sizede çook yakışmış yasmin.... güle güle kullanın... :)
teşekkür ederim cnm,bende düz bir kesim yerine bu şekilde yuvarlak kestirdiğim için doğru bir verdiğimi düşünüyorum:)))
:52::46: bambaska olmusun bu modelle birlikte ayrıca düz kahkülünlede katıe holmes un sacına benzemis güle güle kullan yeni imajını arkadan görüntüsü varsa onuda görmek isterim cesaretin içinde tebrikler ..
az kalsın kakül kestirmiyordum,ama iyiki kestirmişim diyorum kendi kendime,çok hoş durdu:)))
Çok şeker olmuş,çok beğendim!!!
Güle güle kullan!!
teşekkür ederim cnm:))))

Çok güzel olmuş güle güle kullan canım. :71: Umarım daha sonra pişmanlık duymazsın, hatta memnun kalıp tekrar kestirmek için gidersin kuaföre.
Yalnız şu kırmızıyla işaretlediğim kısımdaki davranışın sebebini düşündün mü hiç?
düşünmez olur muyum,muhtemelen kesilen saçlarımı almak için.ama ben saçlarım kesildikten sonra onlara bırakmadım tabi:)aldım bende duruyor şimdi kesilen saçlarım:))
Bomba gibi olmuş saçlar çok yakışmış sağlıkla uzat :9:
çok teşekkür ederim :))

:1:vay vay vay yasminciğim muhteşem ötesi,ne diyecemi bilemiyorum.hayırlı olsun cnm,budur işte işlem tamam:1:

::1:bu arada kuaför mecaranla ilgili yazacaklarım olacak daha sonra:1:

:1:vay vay vay yasminciğim muhteşem ötesi,ne diyecemi bilemiyorum.hayırlı olsun cnm,budur işte işlem tamam:1:

::1:bu arada kuaför mecaranla ilgili yazacaklarım olacak daha sonra:1:

:1:cnm kuaför mecaranı anlatığın teşekkür ederim:):1:normal bir işlem için gittiğinde(fön,manikür vb.) bir heyacan olmuyuda,böyle radikal bir değişim için gittiğinde insan hecanlanıyor demi:1:bana mı öyle geliyor acaba:1:

:1:bu arada saçlarını kuaföre bırakmadığın iyi olmuş:1:

Back