- Konu Sahibi yasmin1903
olabilir teşekkür ederim güzel bir model:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben uzun saçı cok sevıyorum bayanlarada cok yakısıyor,o kadar kısa kestırmeye cesaret edemezsen 1 karış kestırde kırıklar gitsin.
öyleki yakındır kestirmem bu gidişle:)
hiç düşünme cnm inan bana sanada yakışır diye düşünüyorumhiç tereddüt etme
benim sana dün akşam gazla sen kestirmişsindir diye düşünmüştüm ama
zanediyorum yakın zamanda,hem de çok yakın:))ne zaman gidiyosun kuaföree artııkkk
tabi memnun olurum arkadaşım,karar vermemde yardımcı olur.yasmin arkadaşım koydoğun videoyu izledim ve sana yakışacağını düşünüyorum.
eğer istersen farklı saç kesimi modellerinin videolarını paylaşabilirim seninle:))
cnm bende uzun saçı seviyorum ama kendimde bir değişiklik yapmak istiyorum artık hemde belirgin bir değişiklik anlatabiliyor muyum:))
öyleki yakındır kestirmem bu gidişle:)
zanediyorum yakın zamanda,hem de çok yakın:))
tabi memnun olurum arkadaşım,karar vermemde yardımcı olur.
güzel bir saç kesimi daha senin saçlarına benziyor:) bence sana güzel bir örnek:)
Rodrigo Cintra ensina o corte chanel da moda - YouTube
umarım beğenirsin:)
güzel bir saç kesimi daha senin saçlarına benziyor:) bence sana güzel bir örnek:)
Rodrigo Cintra ensina o corte chanel da moda - YouTube
umarım beğenirsin:)
hey666 arkadaşım 2 video içinde teşekkür ederim:)sayende sanki karar verdim gibi:))
2.videodaki modelden kestirmeye karar verdim,ve hatta saçımın ön kısmına kakül bırakmayı düşünüyorum:))
yakışır mı arkadaşlar ne dersiniz,lütfen okuyan arkadaşlar yorum yapabilirmisiniz:)))
ne zaman kestiriyorsun saçları
Yakışıcağını düşünüyorum,yüzüne uyar.
Kestirdikten hemen sonra resim isteriz.
yarın öğleden sonra diye düşünüyorum:))
teşekkürler canım,tabi kestirdikten sonra resim koyacam ama kimse yorum yapmıyor gibi geldi bana :))) şaka bir yana topiğe girin bakıp çıkıyor,bir yorum yapma nezaketinde bulunmuyor:)))neyse sizler varsınız ya yeter bana:)))))
bide toto_10 arkadaşıma sözüm var kuaför mecaramı anlatacam:)))))modaya bende uyayım demi:)))
canım yaaa bence de bu sıcaklarda enguzel kararı vereceksın ınan sanada çok yakışacaktır bu benim nacizane fikrim bende merakla yeni imajını görmek istiyorum
bende bu sıcaklardan bıkmış biri olarak saçlarımı kestirmeyi zaman zaman düşünüyorum... yasmin1903 size kısa saçın yakışacağını düşünüyorum...model tercihinizi ve saçlarınızın yeni halini bekliyoruz...
bende bu sıcaklardan bıkmış biri olarak saçlarımı kestirmeyi zaman zaman düşünüyorum... yasmin1903 size kısa saçın yakışacağını düşünüyorum...model tercihinizi ve saçlarınızın yeni halini bekliyoruz...