• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestireceğim nasıl yapsam acaba? Kısa mı? uzun mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yasmin1903

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
77
0
16
Hatay
arkadaşlar saçlarım gördüğünüz gibi:))kararsız kaldım açıkçası.forumda 3bruli93 ve toto_10'un fotolarını gördükten sonra onlar gibi kestirsem olur mu diye düşünüyorum:))

lütfen fikir ve yorumlarınızı esirgemeyinnnnnn.

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 128
arkadaşlar saçlarım gördüğünüz gibi:))kararsız kaldım açıkçası.forumda 3bruli93 ve toto_10'un fotolarını gördükten sonra onlar gibi kestirsem olur mu diye düşünüyorum:))

:1::1:yani yasmin sabahtan beri bas bas bağırıyorum düşünüyorsan yap,çok düşünme kestir gitsin.modele gelince benim modelden kestirebilirsin,yakışacağını düşünüyorum:1::1:

:1::1:tabi daha uzun bırakmak istersen sen bilirsin.yine diyorum vazgeçme kestir mutlu ol:1::1::1::1::kkk:

Gerçekten çok uzunmuş saçların yıllardır böyle olmaktan sıkılmış olmalısın git yap değişliğini yüzüne renk gelsinnnnn :9:

arkadaşlar internette gezerken aşağıdaki videoyu buldum.videodaki bayan hem saç yapısı hemde yüz ifadesi olarak kendime benzettim yani:))

Nadine's Hair Story - Feb 8,2012 - YouTube

sizce bana yakışır mı??yorumlarınıza göre hareket edecem:))

ya toto_10 senin saçlarını görünce banada böyle yakışırmı diye düşünüyorum :)))sana çok çok yakışmış :)))

:1:hiç düşünme cnm inan bana sanada yakışır diye düşünüyorum:1:hiç tereddüt etme:1:

:1::1::1:benim sana dün akşam gazla sen kestirmişsindir diye düşünmüştüm ama:1::1::1::1::1::1:

çok doğru söylüyorsun yıllardır hep aynı saç modeli,çevremde aynı şeyi diyor.değişim zamanı geldi galiba:::))))sıcaklarda cabası..
:1:bak karar vermişsin ne güzel beni dinle hiç uzatma bu konuyu:1:

arkadaşlar internette gezerken aşağıdaki videoyu buldum.videodaki bayan hem saç yapısı hemde yüz ifadesi olarak kendime benzettim yani:))

Nadine's Hair Story - Feb 8,2012 - YouTube

sizce bana yakışır mı??yorumlarınıza göre hareket edecem:))
:1:cnm videoyu izledim ve o model bayana müthiş yakıştı.sende bana benziyor diyorsun ki saçlarınız aynı gibi videoyu kuaförüne izlet ve bitir işi derim sana:1:

kesticem canım yavaş yavaş ikna olmaya başladım sanki :)))
:1:sen ikna oldun ama ilk adımı atamıyorsun.at artık bu adımı daha ne deyim sana:1:

yasmin arkadaşım koydoğun videoyu izledim ve sana yakışacağını düşünüyorum.

eğer istersen farklı saç kesimi modellerinin videolarını paylaşabilirim seninle:))

videodaki saç kesimi süpermiş.ama senin saçlar çok uzun birden bire bu kadar kısa kesilirse gözün alışmadıkça üzülmezmisin?bunalıma girmez misin? bana göre birden bu kadar kısaltma.enseni kapatsın ama omuz hizasında kestir.omzunu geçmesin ama kulak hizasında da olmasın bence.birde yazın zaten sıcaklar çekilmiyor diyosun eğer kahkül yaparsan daha da çekilmez hale gelecek haberin olsun.benim kahküllerim vardı spor yaparken terleyince alnıma yapışıyolardı :ssz: ''yok ben terlemem ne terlicem ya ''diyorsan aynı videodaki modelden kestir.naçizane fikrim budur.
not: videodaki bayanın güneş gözlüğünden ben de aldım damla modeli.acaba kıro kız gibi görünür müyüm?malum Türkiye'de yaşıyoruz ve bu tip modeller genelde o tip insanlarda var.bana cevap yazar mısınız?:ssz:

Saçlarını bence de kestir.
Omuzlarında küt model kestir katsız dümdüz sana çok yakışacaktır..:)

Ben bu fotoğrafı götürdüm gösterdim,aynı bunu gibi kestirler.Şuan saçım böyle yani uzadı biraz daha...
Sen de böyle kestir bence yakışır..

ben uzun saçı cok sevıyorum bayanlarada cok yakısıyor,o kadar kısa kestırmeye cesaret edemezsen 1 karış kestırde kırıklar gitsin.

videodaki saç kesimi süpermiş.ama senin saçlar çok uzun birden bire bu kadar kısa kesilirse gözün alışmadıkça üzülmezmisin?bunalıma girmez misin? bana göre birden bu kadar kısaltma.enseni kapatsın ama omuz hizasında kestir.omzunu geçmesin ama kulak hizasında da olmasın bence.birde yazın zaten sıcaklar çekilmiyor diyosun eğer kahkül yaparsan daha da çekilmez hale gelecek haberin olsun.benim kahküllerim vardı spor yaparken terleyince alnıma yapışıyolardı :ssz: ''yok ben terlemem ne terlicem ya ''diyorsan aynı videodaki modelden kestir.naçizane fikrim budur.
not: videodaki bayanın güneş gözlüğünden ben de aldım damla modeli.acaba kıro kız gibi görünür müyüm?malum Türkiye'de yaşıyoruz ve bu tip modeller genelde o tip insanlarda var.bana cevap yazar mısınız?:ssz:

saçlarım uzun zamandır böyle radikal bişeyler yapmak istiyorum:)ama işte şöyle omuz altı falan mı yoksa ense kısmının görülebileceği kadar kısa bir model mi olsun karar veremedim.ama şunu söylemeliyim ki videodaki kesim çok hoşuma gitti :))

Back