- Konu Sahibi yasmin1903
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar saçlarım gördüğünüz gibi:))kararsız kaldım açıkçası.forumda 3bruli93 ve toto_10'un fotolarını gördükten sonra onlar gibi kestirsem olur mu diye düşünüyorum:))
lütfen fikir ve yorumlarınızı esirgemeyinnnnnn.
yani yasmin sabahtan beri bas bas bağırıyorum düşünüyorsan yap,çok düşünme kestir gitsin.modele gelince benim modelden kestirebilirsin,yakışacağını düşünüyorum
tabi daha uzun bırakmak istersen sen bilirsin.yine diyorum vazgeçme kestir mutlu ol
Eki Görüntüle 461920
al cnm bi daha gör belki feyz alırsın ha
Gerçekten çok uzunmuş saçların yıllardır böyle olmaktan sıkılmış olmalısın git yap değişliğini yüzüne renk gelsinnnnn
arkadaşlar saçlarım gördüğünüz gibi:))kararsız kaldım açıkçası.forumda 3bruli93 ve toto_10'un fotolarını gördükten sonra onlar gibi kestirsem olur mu diye düşünüyorum:))
lütfen fikir ve yorumlarınızı esirgemeyinnnnnn.
denemeden bilemezsin 2 gündür diyoruz saçlar kesilsin
Bana kısa yakışsaydı anında kestirirdim. Bu sıcakta çekilmiyor.
ya toto_10 senin saçlarını görünce banada böyle yakışırmı diye düşünüyorum :)))sana çok çok yakışmış :)))
bak karar vermişsin ne güzel beni dinle hiç uzatma bu konuyuçok doğru söylüyorsun yıllardır hep aynı saç modeli,çevremde aynı şeyi diyor.değişim zamanı geldi galiba:::))))sıcaklarda cabası..
cnm videoyu izledim ve o model bayana müthiş yakıştı.sende bana benziyor diyorsun ki saçlarınız aynı gibi videoyu kuaförüne izlet ve bitir işi derim sanaarkadaşlar internette gezerken aşağıdaki videoyu buldum.videodaki bayan hem saç yapısı hemde yüz ifadesi olarak kendime benzettim yani:))
Nadine's Hair Story - Feb 8,2012 - YouTube
sizce bana yakışır mı??yorumlarınıza göre hareket edecem:))
sen ikna oldun ama ilk adımı atamıyorsun.at artık bu adımı daha ne deyim sanakesticem canım yavaş yavaş ikna olmaya başladım sanki :)))
videodaki saç kesimi süpermiş.ama senin saçlar çok uzun birden bire bu kadar kısa kesilirse gözün alışmadıkça üzülmezmisin?bunalıma girmez misin? bana göre birden bu kadar kısaltma.enseni kapatsın ama omuz hizasında kestir.omzunu geçmesin ama kulak hizasında da olmasın bence.birde yazın zaten sıcaklar çekilmiyor diyosun eğer kahkül yaparsan daha da çekilmez hale gelecek haberin olsun.benim kahküllerim vardı spor yaparken terleyince alnıma yapışıyolardı ''yok ben terlemem ne terlicem ya ''diyorsan aynı videodaki modelden kestir.naçizane fikrim budur.
not: videodaki bayanın güneş gözlüğünden ben de aldım damla modeli.acaba kıro kız gibi görünür müyüm?malum Türkiye'de yaşıyoruz ve bu tip modeller genelde o tip insanlarda var.bana cevap yazar mısınız?