Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim koyan arkadasimiz kisa bir süre sonra geri sildi.. ama müthis uzatmis 3 ayda. canim bende diyetteyim ve kilo felan aldirmadi, kilolarimida vermeye devam ediyorum mayali sütle beraber.. yalniz yagli sütle icme, ben light sütle hazirliyorum..
0.1 gr yag iceriyor.
asahcakir sen neler yapıyosun canım ne zamandır muhabbet edemedik seninle :ecrin_bebek:
sağol canım içimi rahatlattın ,napayim 1 bardak sütten bile korkar oldum artık günlerdir aç gezdiğim için:) hemen maya almalıyım...yinede gece yatarken değilde gündüz içsem olur mu acaba?? sen kaçıncı gündesin var mı saçlarında bi değişiklik ya da cildinde?
nursallcım iyiyim aynı herşey canım çok sıkkın aslında ama neyse çok üzülüyorum bazı şeylere tek dileğim allahımın yardımıyla şu memleketten kurtulmak dün rüyamda kpss atamalatı belli olmuş atanmışım öle gördüm tek dileğim bu nursallcım gitmek istiyorum hayırlısıyla
maya kilo YAPMIYORRRRRRR KISLARRR
hmmm anlaşılan kayınvaliden yeni gelinine lütuflarda bulunmaya devam ediyorrr. canım çok içten söylüyorum inşşşşş hayırlısıyla atanırsında gidersin ordan.... sadece eşin ve sen hayatınıza devam edersiniz canım :Saruboceq:
inşallah yapmaz :)
başlıycam bnde yarın, bende de işe yarasın yaaaa :)
acaba kahvaltıda yediğim k flakesin içine karıştrsam nasıl olur bu mayayı :)
inşallah nursallcım yoksa ben yuvamı yıkıcam çok kötü durumdayım
canim benim bana yazmadigin birseye atliyorum ama sunu söyleden gecemiycem.. baskalari icin huzursuz mutsuz olma, ve asla asla baskalari icin yuvani yikma. cok pisman olursun ama is isten gecer ve geri dönüsü olmaz
ben de ilk esimden bosandim, cok zor bi yuvayi yikmak :çok üzgünüm:
inşallah yapmaz :)
başlıycam bnde yarın, bende de işe yarasın yaaaa :)
acaba kahvaltıda yediğim k flakesin içine karıştrsam nasıl olur bu mayayı :)
canım ben k flakes hiç yemedim çünkü ömrüm hep kilo almaya çalışmayla geçti (( ama sana tavsiyem yapma. çünkü mayanın tadı kötü koca kasenin tadını bozar. biz en azından bir bardak içip kurtuluyoruz. sen koca bir kase o tada maruz kalacaksın.
Toz pakmayanın boy uzattığını biliyormuydunuz.Aman dikkat fazla abartmayın çünkü aynı zamanda kilo da aldırıyor. Eğer zayıf biriyseniz öğle - akşam bir tatlı kaşığı yiyebilirsiniz. Ama kilo almaya meilli ve toplu biriyseniz sadece öğle yemeklerinde yemeniz yeterli.
böyle bi yazı okudum nette..
alıntı..